SUEDE BOMBER

Vähän erilaista asukuvaa nyt tarjolla! Asukuvaajat huitelee ties missä toisissa kaupungeissa ja toisilla mantereilla. Mä en ole vieläkään saanut mun Lontoon kolmannen päivän kuvia muistikortilta koneelle talteen ja fiilikset alkaa pikkuhiljaa olemaan aika turhautuneet. Kuvia oli tosiaan puolisentoista tuhatta asukuvista perinteisiin turistikuviin ja maisemaotoksiin. Mulla on uusi muistikortti onneksi jo valmiina, sillä selvää tässä on se, että kuvien näkyessä koneella lentää toi vanha muistikortti kaaressa roskakoriin. No, onneksi on vielä pari ässää hihassa ja kuvat taistellaan esille whatever it takes.

Tuntuu että reissun jälkeen on alkanut saamaan elämää vähän raiteille. Päivittäiselle ruokailulle voi näyttää peukkua ylöspäin, parhaimman päivän saldo on kolmet pesu- ja tiskikoneelliset puhtaaksi, oon taistellut unirytmiä kuntoon ja jättänyt turhia päiväunia pois ja fiilis on muutenkin ollut paljon energisempi. Vaikka tehtävälista olisi vieläkin kilometrin mittainen, olen saanut yksittäisiä kohtia tsempattua ja tehtyä. Kakskymmpisen tytön stressi on jäänyt onneksi jo taaksepäin, eihän tää ookkaan niin paha kuin mä kuvittelin. Elämä jatkuu nyt positiivisin mielin, suunnitelmia tulevaisuudelle alkaa ilmestymään. Kyllä tollaset pienet arjen irtiotot saa mielen piristymään ja paremman tsempin päälle!IMG_4693 IMG_4683 IMG_4694Jacket Shein* / Sweater BikBok / Watch Cluse* / Jeans Levi’s / Shoes Dr.Martens* 


No Comments

Post A Comment