PENKKARIAAMU

DSC_9544-2 DSC_9521 DSC_9533-2 DSC_9649-2-2 DSC_9427 DSC_9849-2 DSC_9446-2Hullua, että tästä päivästä on vuosi! Näitä mekkoja tuli ihailtua pikkutytöstä lähtien ja vuosien ajan odotti omaa päiväänsä. Tanssit oli musta kivat, mutta periaatteessa olen iloinen siitä, että ne on jo ohi. Tulin toisen tanssipäivän aikana pahasti kipeäksi, joten olo oli aika puolivillainen koko päivän. En välttämättä saanut tansseista kaikkea irti, mutta kokemuksena wanhat oli kivat.

No nyt vuorossa on penkkarit. Täällä on jännitelty viimepäivät melkeempä jopa viimevuotta enemmän. Asuja on korjattu, meikkejä testailtu ja karkeille hommattu tarpeeksi käytännöllinen laukku. Odotukset tätä päivää kohtaan on ainakin korkealla, saa nähdä mitä tämä tuo loppupeleissä tullessaan. Yritän päivitellä snapchattiä (@saraollila) päivän aikana ahkerasti, joten kannattaa seurata myös sitä kautta. Tällä hetkellä ollaan starttaamassa päivä kaverin kanssa aamupalalla ja laittautumisella, sillä kohta pitäisi ottaa suunnaksi koulu. Nyt siis aamupuurot naamaan, puku päälle ja menoksi!

Ihanaa wanhojen päivää kaikille wanhoille ja supereita penkkareita abeille! Äänet käheäksi, vai mitä? ;-)


3 Comments
 • Avatar
  Ella
  Posted at 08:29h, 16 helmikuun Vastaa

  Nauti sun penkkareista, sen kokee vaan kerran elämäs ja vasta ku rekkoihin nousee tajuu et lukio alkaa oikeesti oleen ohi, joten NAUTI, oot varmasti päiväs ansainnut:)

 • Avatar
  Annukka
  Posted at 10:26h, 16 helmikuun Vastaa

  Ikimuistoista penkkaripäivää! Nauti ja pidä hauskaa, tuut muistamaan tän päivän yhtenä lukion parhaimpana päivänä :)

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 12:54h, 16 helmikuun Vastaa

  Sulla on kyllä ollut niin upea mekko!<3 :')

Post A Comment