3D MICROBLADING

Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat.”

3D Microblading on ollut aika kuumana puheenaiheena viimeaikoina ja mäkin oon saanut siitä paljon kyselyä. Vaikka netti tuntuu olevan pullollaan tietoa aiheesta, ajattelin siitä huolimatta raapaista aihetta vähän täällä blogin puolella. Kävin loppusyksystä Töölössä Kakkobrowsilla laitattamassa kulmani kuntoon kyseisellä tekniikalla ja olin lopputulokseen todella tyytyväinen. Tehtiin sillon kuitenkin kulmat mulle aika vaalealla, joten tummien hiusten ja muuten todella vaaleiden kulmakarvojen takia musta alkoi nyt tuntumaan, että tahtoisin näitä tummemmiksi. Mun ripsien luottotyyppi Kata innostui ja kävi viimekuussa koulutuksen kulmien 3D-kestopigmentointiin. Kävin katabrowsilla täällä Lahdessa vahvistelemassa ja tummentamassa mun kulmia, eikä nyt näihin tarvitse heittää mitään meikkiä! Tällaisessa kauneusjutussa en uskaltaisi istua ihan kenen tahansa tuoliin, niimpä on ihanaa kun ammattitaitoinen tekijä löytyy täältä lähimaastosta.

”Microblading ei ole pysyvä pigmentointi, mitä monet salongit tarjoavat. Se voi näyttää hieman tatuoinnilta, jonka vuoksi monet ihmiset luulevat virheellisesti, että siinä on jotain yhteistä pysyvän tatuoinnin kanssa. Kulmiin täytyy tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta.”

Microblading on siis kestopigmentointia täysin aidon näköisellä lopputuloksella. Omalla kohdalla todella harvat ja vaaleat kulmakarvat on aiheuttanut päänvaivaa, mutta tällä tekniikalla luonnollisten karvojen muodosta huolimatta saa lähes minkälaiset kulmat tahansa. Ennen varsinaista aloitusta kulmat mitataan kunnon välineitä käyttämällä keskenään identtisiksi. Ammattilainen osaa neuvoa myöskin sen, minkälaiset kulmat juuri sun kasvoille sopii. Kun kulmien ääriviivat on mitattu, niitä on korjailtu juuri sulle mieleisiksi, aletaan varsinaisesti hommiin. Ihoon tehdään siis pieniä karvan muotoisia viiltoja, joihin laitetaan väriä. Tämä on monille kivuliasta, omasta kipukynnyksestä riippuen tottakai. Mä itse nautin tästä kivun tunteesta, sillä eihän se edes kauaa kestä. Ääriviivojen jälkeen lisätään monien onneksi puudutus, jotta toimenpide on mukavampi. Väri on aina heti laiton jälkeen tummempi, mutta vaalenee päivien kuluessa vaaleammaksi. Parin viikon päästä kulmiin tehdään vielä vahvistus, jossa väriä lisätään sellaisiin kohtiin, joista se on näkyvästi lähtenyt pois.  Koko projektiin kannattaa varata pari tuntia, jotta kulmista saadaan varmasti mieleiset! Lopputulos kestää ihotyypistä riippuen 12kk, eli mahtava helpotus meikkaamiseen tämäkin.

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat.”

Katabrows työskentelee vielä tällä hetkellä Vesijärvenkatu 14 The Lookissa, mutta tytöt on itseasiassa huhtikuun 30. päivä muuttamassa työskentelytilansa Aleksanterinkatu 31. Katan ennen/jälkeen-töitä näkee hänen IG @katabrows, kannattaa käydä kurkkaamassa. Hintaa kestopigmentoinnille tulee 250€ sisältäen vahvistuksen, mutta suunniteltiin mun lukijoille taas kerran ihanaa tarjousta. Kun mainitset ajanvarauksen yhteydessä lukeneesi tämän tarjouksen mun blogista, saat kulmat hintaan 215€ sisältäen vahvistuksen. Jos innostut tästä kaverisi kanssa, niin hintaa tulee 185€ per tyyppi sisältäen tämäkin tottakai vahvistuksen. Kannattaa varailla aikoja pian, sillä microbladingin suosio kasvaa kokoajan ja varauskalenterit täyttyy äkkiä. Aikoja saa Katalle varattua numerosta 045 1067166. Ikäraja kestopigmentointiin on 18vuotta. Tarjous voimassa aikoihin huhtikuun loppuun saakka :-) Peukutan näiden kulmien puolesta!

Postaus toteutettu yhteistyössä Katabrowsin kanssa.


9 Comments
 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 13:20h, 06 maaliskuu Vastaa

  Aivan super upean näköiset!♥ Olis kyllä niin helpotus omaan arkeen :)

 • Avatar
  Kia
  Posted at 20:25h, 06 maaliskuu Vastaa

  Hei. Kävin itse toissapäivänä ottamassa kulmat tällä tekniikalla ja kysynkin, oletko itse pessyt ihan kasvojenpesuaineella kulmia? Menikö sinulla kauan, että näit lopputuloksen ja värin millainen kulmiisi tuli?
  Tämä varmasti helpottaa kun ei tarvitse joka aamu laittaa kulmia!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:18h, 07 maaliskuu Vastaa

   Pesin alkuunsa kulmia tosi hellästi varsinki just ennen rupivaihetta ja sen aikana! Se lopputuloshan näkyy vasta touch upin jälkeen, mutta siinä meni se 10päivää about et kulmat näytti siisteiltä ja näteiltä!

 • Avatar
  Maria
  Posted at 20:42h, 06 maaliskuu Vastaa

  Ite meinasin ton ottaa myös, mutta aloin laskea mieheni kanssa että mulla menee kulmaväriin (abh dip) 20e ja käytän sitä 6-12kk.. Joten halvemmalla pääsee, kun ite piirtää kulmat :-D mut tosi hyvä niille, ketkä ei jaksa tapella epäsymmetristen kulmien kanssa.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:15h, 07 maaliskuu Vastaa

   No onhan toi päivittäinen kulmien piirtäminen halvempaa, samallailla voi ajatella vaikka ripsienpidennyksistä tai geelikynsistä. Mä ite tykkään, että nää helpottaa elämää ja tämmöstä laiskaa meikkaajaa niin, ettei tollasen summan käyttö tähän tarkotukseen sit loppupeleissä ole turhaa. :-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:39h, 07 maaliskuu Vastaa

  Nätit meikatulla naamalla, mutta itse kaipailisin kuvia myös ilman meikkiä, näyttääkö silloin mielestäsi luonnottomalta?:)

  Oliko tämä yhteistyöpostaus, en huomannut merkintää?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 13:22h, 07 maaliskuu Vastaa

   Ei näytä ilman meikkiä luonnottomalta :-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 17:59h, 08 maaliskuu Vastaa

  Olis ollu kiva nähdä myös edestä päin kuvia :D

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 18:14h, 08 maaliskuu Vastaa

   No nämä kulmat onneks on pysyvät, eli näkyy varmasti jatkossa kuvissa myös edestä :-)

Post A Comment