SUNNY DAYS GIVE US HAPPINESS


Shirt Shein* / Pants Sisters point / Jacket Cubus / Shoes IvyRevel* / Watch Cluse*

Torstainen olikin sään puolesta vähän liian hyvää ollakseen totta. Aurinko paistoi kirkkaana taivaalla, hyvällä omatunnolla uskalsi kävellä kuivilla kaduilla nilkat paljastavilla slip-oneilla ja fiilis oli katossa ihan vaan sen takia, että silloin oli pieni mahdollisuus kunnon kevään alkamiseen. Pitkästä aikaa ulkona kävellessä joutui vaatteiden lisäämisen sijaan riisumaan kaulahuivin, aurinkolasit tuli todella tarpeeseen ja sosiaalisenkin median perusteella tyypit eri puolella suomea oli yhtä fiiliksissä kuin itse. Torstain päivällinen oli tarkoitus syödä parvekkeella, mutta lopulta tämä tyttö väsähti ennen keittiöön pääsyä. Täällä on nukuttu pari päivää putkeen, ai mitkä univelat vai? Sadekelit taisi nyt pilata parvekkeen pihvibileet ihan kokonaan, mutta eiköhän näitä keretä viettää vielä vähän lähempänä kesää.

Mulla on tällä hetkellä mielessä blogiin kohdentuen paljon. Tuun piakkoin avaamaan ajatuksia enemmän, mutta ennen tätä musta olisi kiva saada teidän mielipidettä kuuluville. Monet blogit on muuttunut nykypäivänä rempseästä tarinoinnista ammattimaisiin artikkelimaisiin teksteihin ja kuviin. En näe tätä blogimaailman suuntausta yhtään omana, vaikka välillä siloitellumman matskun tuottaminen onkin tosi jees.  Haluaisinkin teiltä sekä risuja että ruusuja just mun blogista, mistä pidätte ja mitä parannettavaa löytyisi. Materiaali mun blogissa tuppaa olemaan mahdollisimman monipuolista ja rehellistä ja just siitä mä tykkään ainakin itse. En näkisi yhtään omana, jos monien muiden blogien tapaan sisältö muistuttaisi enemmän naistenlehtien sivuja. Postausehdotukset on tottakai aina tervetulleita, kysyttiin niitä sitten erikseen tai ei. Niitäkin voitte heittää tänne kommentteihin, jos jokin tietty kiinnostaisi. Ihanaa lauantaita tyypit!

Photos: Jere Viinikainen


14 Comments
 • Avatar
  Maria
  Posted at 08:35h, 18 maaliskuun Vastaa

  Heippa! Mun mielestä sun blogi on tosi aito ja tykkään, että näytät täällä eri puolia sun elämästä. Esim sillon kerran ku teit postauksen siitä, että sunki kämppä on joskus sotkunen ja otit siitä kuvia :D Eli et näytä täällä sellasta ”aina täydellistä kiiltokuva elämää” ja mun mielestä se tekee tästä sun blogista tosi kivan! Tykkään myös, että sulla on tosi erilaisia postauksia, muodista, ruoasta yms. Postaustoiveena ois kiva saada joku sun ruokaresepti taas tänne! Mutta kaiken kaikkiaan täältä lähtee ainaki paljon ruusuja ja toivon, että jatkat jatkossa samalla linjalla ku tähän asti blogin suhteen :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:41h, 18 maaliskuun Vastaa

   Moikka! Kiitos kommentista :-) Ihana kuulla että tykkäät tästä just tällasena sekalaisena ja monipuolisena. Ruokareseptejä on varmasti tulossa vielä vaikka ja kuinka, niiden puuttuminen johtuu tällasista kausista, kun ruoanlaitto on tosi epäinspiroivaa ja tylsää!

 • Avatar
  E
  Posted at 09:07h, 18 maaliskuun Vastaa

  Tykkää, kun blogisi on erilainen kuin muut. Olet niin kaunis:)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:42h, 18 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon! :-)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 10:18h, 18 maaliskuun Vastaa

  Täälläkin oltiin torstaina niin innoissaan kevään tulosta! Olin jo valmistautunut kaivamaan kevättakit ja -kengät esille, mutta perjantaina saatiinkin mukava lumipyry koko päiväksi… Ehkä se kevät tulee joskus vielä tänne Itä-Suomeenkin.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:42h, 18 maaliskuun Vastaa

   Joo, torstai huijas meitä pahemman kerran :-D No mutta ehkä se kevät tulee vielä joku päivä…

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 11:12h, 18 maaliskuun Vastaa

  oon niin kauan lukenu sun blogia ja omasta mielestä tämä on just sellanen rento ja mukavaa luettavaa, plussaa se että kerrot suoraan asioista mitä mieltä olet :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:42h, 18 maaliskuun Vastaa

   Ihana kuulla! :-)

 • Avatar
  Elinaaa
  Posted at 19:26h, 18 maaliskuun Vastaa

  Just sen takia ainaki luen tätä sun blogia ku sun höpöttelyllä ja päiväkirjamaisella kerronnalla saa enemmän semmoista ”tarttumapintaa” :) Älä ihmeessä muuta mitään itsessäs ja blogissa!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 19:32h, 18 maaliskuun Vastaa

   Ihana kuulla että tykkäät tästä tällasena :-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 19:36h, 18 maaliskuun Vastaa

  Musta sun blogi on tosi kiva ja just ei yhtään liian ’artikkelimainen’ :) Itse tykkään lukea sun tekstejä, vaikka niissä joskus kirjoitusvirheitä onkin! Ehkä just siksi sun blogissa on hieman aidompi, päiväkirjamaisempi tunnelma? Joskus olisi hauskaa lukea syvällisempiä mietteitä elämästä esim, mitä meinaat yhteishausta yms. mutta toisaalta ymmärrän, ettei moni bloggaaja halua omia henkkoht. valintojaan julman nettiarvostelun kohteeksi! Eniten sun blogissa tykkään ihan vaan arkisesta höpöttelystä ja aidoista fiiliksistä, oli ne sitten hyviä tai joskus vähän alakuloisempia. Tai ainakin sellainen samaistuttava sisältö tekee mun mielestä blogista just mielenkiintoisen, ja sitä tekee mieli seurata! :) Kuvat sun blogissa on tosi hienoja ja joskus kehnommatkin kuvat kävisi, peiliselfiet päivän asusta yms. Mut toki ymmärrän, että haluat tietyn laadun blogissa säilyttää, kun oot jo näin pitkällä!

 • Avatar
  Sape
  Posted at 09:54h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mun mielestä tää blogi on just jees tällee mite oot tätä aina tehny! Monipuolista ja erilaista tekstiä, tykkään!

 • Avatar
  jenni
  Posted at 16:47h, 20 maaliskuun Vastaa

  ruokapostaukset on aina kivoja ja esim leffasuositteluja ja muita suosikkeja ois kiva kuulla aina välillä! spotifylistat on kans jees ja teitkin semmosen vähän aikaa sit :-)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 10:57h, 21 maaliskuun Vastaa

  Tykkään sun blogista ihan kokonaisuudessaan just tälläisenä kun se on :) Erityisiä lemppareita on ruoka- ja kotipostaukset!

Post A Comment