LIFE BODY & SOUL – HEMMOTTELE VARTALOASI LUONNOLLISEMMALLA KOSMETIIKALLA

Kyselin teiltä aiemmin mitä haluaisitte kuulla, ja luonnollisempi ihonhoito nousi kommenteissa esille. Sunnuntai on mahtava päivä kirjoitella vähän oman ihon hemmottelusta, sillä tällöin on usein aikaa hoitaa mahdollisesti viikolla kokonaan unohtuneet kosteutukset. Sain kokeiluun Life:n uuden Body & Soul-sarjan tuotteita ja tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Life:n kanssa. Body & Soul on erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon kehitetty ihonhoitotuotteiden sarja. Sarjan tuotteet sisältää 95-100% luonnollisia ja luomutuotettuja ainesosia ja tuotteet on valmistettu Pohjolassa. Sen lisäksi että mä olen oman hyvinvoinnin vuoksi alkanut katsomaan mitä laitan suustani alas, olen myös alkanut tekemään parempia valintoja ihon hoidossa. Luonnollisten tuotteiden suosimisessa hyvää on se, että tietää mitä tuote sisältää. Tämän ei tietenkään tarvitse olla ”kaikki tai ei mitään” periaatteella toimiva juttu, vaan pienillä päivittäisillä valinnoilla on iso osa omassa elämässä.

Löysin Body&Soul tuoteperheestä pari tuotetta jotka nousivat muiden ylle. Sarja sisältää tuotteita suihkugeelistä deodoranttiin ja vartaloöljyihin, mutta mä tulen kertomaan teille näistä parista omasta lempparista vähän enemmän.

Erilaiset vartaloöljyt on ollut mulla jo pitkään käytössä, mutta iho on niiden jälkeen jäänyt pitkäksi aikaa todella rasvaiseksi. Tällöin on pitänyt välttää vaatteiden pukemista, lakanoihin kääriytymistä tai sohvalla istumista. Body & Soul sarja sisältää useampia erilaisia öljyjä vartalolle, joista puhdistavaa bergamonttia ja viherminttua sisältävä Get Boosted on mun lemppari. Ease Off taas on laventelilta tuoksuva rentouttava ihoöljy – laventeli ja kamomilla rentouttavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä. Avokado- ja seesamöljy tekevät lisäksi ihosta pehmeän ja hoidetun. Seesamöljy on rauhoittava, antibakteerinen, kosteuttava ja suojaava ja se sopii erityisen hyvin hierontaan. 

Get Glowin on kauniisti kimaltava öljy kasvoille ja vartalolle. Luonnolliset kuparipigmentit tuovat kimalle-efektin iholle ja manteli-, argan- ja seesamöljy sekä E-vitamiinit tekevät ihosta silkinpehmeän. Mä en malta odottaa tämän käyttämistä kesällä ruskettuneella iholla!  Oon tykännyt hemmotella sekä hiuksia että ihoa argan öljyllä. Tämä Smooth the Way-vartalovoide sisältää sekä kyseistä öljyä, mutta lisäksi myös manteliöljyä ja auringonkukkaöljyä. Varsinkin kuluneen talven aikana mun iho on kaivannut kosteutusta ja tämä on peitonnut monet muut rasvat ihan mennen tullen. Iho jää ihanan pehmeäksi, rasva imeytyy nopeasti ja hajusteettomana se sopii todella hyvin myös herkälle iholle!

”Tämän ei tietenkään tarvitse olla ”kaikki tai ei mitään” periaatteella toimiva juttu, vaan pienillä päivittäisillä valinnoilla on iso osa omassa elämässä.”

 Touch me softly-käsivoide sisältää suojaavaa manteliöljyä, aprikoosinkiviöljyä, sheavoita ja aloeveraa. Toisin kuin monet muut mun kokeilemat käsivoiteet, tämä imeytyy ihoon nopeasti jättämättä sitä rasvaisen tahmeaksi. Pakko antaa tälle hehkutusta myös ihanasta mantelin tuoksusta, joka ei onneksi ole liian voimakas. Tämä on vienyt muiden käsivoiteiden paikan mun laukussa, sillä kokonsa puolesta voidetuubia on helppo kantaa mukana melkein minne meneekään. Mun kädet kuivuu varsinkin talvisin sen verran, että niistä on hyvä pitää huolta kunnolla rasvaamalla.

Nyt myös teillä on mahdollisuus päästä testaamaan näitä uutuustuotteita osallistumalla arvontaan kommenttiboksissa! Kerro kommentissasi millainen suhde tällä hetkellä elämässäsi on luonnonkosmetiikkaan ja mikä yllä näkyvistä tuotteista kiinnosti sinua eniten. Älä unohda lisätä toimivaa sähköpostiosoitetta kommenttiin. Arvonnan säännöt löytyy täältä, ja voittaja arvotaan viikon päästä. Onnea kaikille tasapuolisesti!


130 Comments
 • Avatar
  Paulina
  Posted at 10:28h, 19 maaliskuun Vastaa

  En ole koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostaisi kovasti testailla! Tuo käsi- ja vartalovoide vaikuttavat täydellisiltä mun talven kuivattamalle iholle :)

 • Avatar
  Mari
  Posted at 10:39h, 19 maaliskuun Vastaa

  En omista luonnonkosmetiikkaa ollenkaan, mutta olis kiva tutustua siihen paremmin! Ja toi Ease off vaikuttas tosi kivalta tuotteelta, just sen rentoututtamisen ja rauhottamisen takia :)

 • Avatar
  höpö
  Posted at 10:46h, 19 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka on hyvinkin kiinnostavaa, mutta oma lompakko ei vain täysin sen käyttöön taivu. Olen kuitenkin korvannut joitain tuotteita esimerkiksi kookosöljyllä ja muutama omistamani voide on luonnonkosmetiikkaa. Jonkinlaista mineraalimeikkiä testasin joskus, muttei se iholleni sopinut, joten se sitten vähän jäi. Varsinkin erilaiset voiteet ja öljyt tosin kiinnostaa, mutta esimerkiksi ripsivärin suhteen olen vaihtoehdon etsimisen lopettanut, sillä testaamani luonnonkosmetiikan ripsivärit eivät toimineet mielestäni hyvin.

 • Avatar
  Elli
  Posted at 10:55h, 19 maaliskuun Vastaa

  Tällä hetkellä en käytä mitään luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostusta siihen kyllä löytyy.

 • Avatar
  Iida
  Posted at 11:02h, 19 maaliskuun Vastaa

  Olen kuullut luonnonkosmetiikasta todella paljon hyvää ja olisi ihan mahtava päästä kokeilemaan! Ehdottomasti eniten kiinnosti tuo Touch me softly, koska näin talvisin ja keväisin kädet todella kuivat ja aina saisi olla rasvaillemassa käsiä.
  iida.tiala@hotmail.com

 • Avatar
  manna
  Posted at 11:32h, 19 maaliskuun Vastaa

  Käytän enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa, tätä sarjaa en ole kuitenkaan kokeillut. Eniten kiinnostaisi vartaloöljyt.

 • Avatar
  Laura
  Posted at 11:33h, 19 maaliskuun Vastaa

  Käytän jonkin verran luonnonkosmetiikkaa ja tavoitteena olisi ostaa uudet tuotteet aina luonnonkosmetiikkana. Eniten mua kiinnostaa toi käsirasva, koska mun kädet on tosi kuivat.

 • Avatar
  Essi
  Posted at 11:37h, 19 maaliskuun Vastaa

  Kasvojen päivottäiset hoitotuotteet oon vaihtanut silmänympärysvoidetta lukuunottamatta luonnonkosmetiikkaan. Viimeinenkin purkki lähtee vaihtoon kunhan saan sen käytettyä loppuun. :) Myös kuorinta ja naamio on vielä synteettisiä, nekin pitäis saada käytettyä loppuun ensin. Vartalonhoidossa en oo kokeillut vielä luonnonkosmetiikkaa, joten vaihtelu olis ihan tervetullutta. :)

 • Avatar
  kkatja
  Posted at 11:42h, 19 maaliskuun Vastaa

  Mua on alkanu kiinnostaa kaikki luonnonmukaisuus enemmän ja enemmän! Get Glowin- öljy kuulostaa mun korvaan täydelliseltä.

 • Avatar
  Hilla
  Posted at 11:49h, 19 maaliskuun Vastaa

  Olen viimeaikoina vaihtanut suurimman osan tuotteistani luonnonkosmetiikkaan ja tarkotus olisi löytää vielä kasvovoide ja vartalovoide. Siksi kiinnostuinkin tuosta vartalovoiteesta :)

 • Avatar
  Juuli
  Posted at 12:11h, 19 maaliskuun Vastaa

  Kiva postaus! Siistiä, kun tuot luonnonkosmetiikkaa esille tälleen julkisesti ja esittelet sen hyviä puolia :) Mun suhde luonnonkosmetiikkaan on nykyään sellainen, että pyrin siirtymään siihen pikkuhiljaa kokonaan yksi aine kerrallaan, kun tuotteet loppuvat. Opiskelijabudjetissa luonnonkosmetiikan ostaminen tosissaan näkyy ja välillä on joutunut tekemään kompromisseja rahatilanteen vuoksi, mutta toivotaan, että näidenkin hinnat tulisi vähitellen alaspäin. Deodoranttia haluaisin kokeilla sekä noita vartaloöljyjä just nyt!

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 12:12h, 19 maaliskuun Vastaa

  Oi miten ihanan näkösiä! ois ihan sika kivaa päästä testailemaan! :) oma suhteeni luonnonkosmetiikkaan on lähiaikoina noussut huimasti, kuten myös ruonlaitossa luonnonmukaisemmat vaihtoehdot. Itselleni on tärkeää kosmetiikan osalta että tiedän mitä tungen omaan kehooni ja mistä se on peräisin, suosin siis mahdollisimman paljon kosmetiikassakin luonnollisempia vaihtoehtoja. :)

  mukana arvonnassa!

  mun blogissa resepti vegaanisiin pannareihin! :)

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/lauantain-vegaaniset-pannarit.html

 • Avatar
  Annika
  Posted at 12:30h, 19 maaliskuun Vastaa

  Mä käytän vähän mitä tuotteita sattuu oleen eli en oo oikeen perillä onko luonnonkosmetiikkaa vai ei mut kiva ois kokeilla! näistä eniten kiinnostelis nuo vartaloöljyt :)

 • Avatar
  Milja
  Posted at 13:03h, 19 maaliskuun Vastaa

  Itse en ole tähän mennessä erityisemmin perehtynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta se kiinnostaisi kyllä kovasti! Eniten kiinnostaisi ehkä tuo vartalovoide, sillä ihoni on varsinkin tähän vuoden aikaan melko kuiva :)

 • Avatar
  Löytöretkeilijä
  Posted at 13:45h, 19 maaliskuun Vastaa

  Vitsi miten kiva arvonta! Itse olen jo jonkin aikaa pyrkinyt vähentämään vaarallisia kemikaaleja sisältävän kosmetiikan käyttöä ja vaihtamaan kosmetiikkaa luonnollisempaan :)

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 13:45h, 19 maaliskuun Vastaa

  Mua itteeni tällä hetkellä kiinnostaa paljonkin luonnonkosmetiikka varsinkin hiusten- ja ihonhoidossa, mutta en ole vielä raaskinut ostaa mitään kokeiluun. Toi Smooth the Way -vartalovoide kuulosti tosi lupaavalle kun mulla itellä meinaa iho kuivaa paljonkin.

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 14:02h, 19 maaliskuun Vastaa

  Tällä hetkellä käytössä on Madaran puhdistusvaahto, tykkään! Oon kokeillut myös päivä ja yövoidetta, siihen on luonnonkosmetiikka kokeilut jääneet. Noista eniten kiinnostaisi käsivoide.

 • Avatar
  Elise H.
  Posted at 14:42h, 19 maaliskuun Vastaa

  Jonkin verran olen kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta enemmänkin haluaisin kokeilla ja tutustua. Käsivoide herätti suurinta kiinnostusta, käteni kun tapaavat kovasti kuivua pesujen vuoksi.
  Mukana ihanassa arvonnassa :)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 15:20h, 19 maaliskuun Vastaa

  Tällä hetkellä omasta kaapista ei juuri luonnonkosmetiikkaa löydy, vaikka kiinnostus on suuri. Monista tuotteista olen jo siirtynyt hajusteettomiin versioihin, joskos seuraavaksi olisi luonnonkosmetiikan vuoro. Minua eniten kiinnostaa tuo rentouttava öljy, koska olen alkanut kärsimään unettomuudesta. Kiva olisi ainakin kokeilla jotain pikku apukeinoa :)

 • Avatar
  Oona
  Posted at 15:40h, 19 maaliskuun Vastaa

  Muutamaa luonnonkosmetiikka tuotetta olen testannut, mutta pääosin vielä tuntemattomia. Smooth the way kosteusvoide vaikuttaa hyvältä.

 • Avatar
  Hilla
  Posted at 15:43h, 19 maaliskuun Vastaa

  En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa koskaan. Käsivoide kiinnostaisi ehkä eniten, koska käteni ovat talvisin ihan kuivat koppurat. Muutkin tuotteet vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta!

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 16:03h, 19 maaliskuun Vastaa

  En oo paljoa luonnonkosmetiikkaa päässyt kokeilemaan, mutta olisi kiva! Kaikki tuotteet vaikuttavat hyviltä, mutta eniten mun mieleen olisi varmaan toi käsivoide :)

 • Avatar
  Maisa
  Posted at 16:06h, 19 maaliskuun Vastaa

  Olen aivan hurahtanut luonnonkosmetiikkaan. Olisipa kiva päästä testaamaan näitäkin!

 • Avatar
  Maiju
  Posted at 16:11h, 19 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaa multa löytyy aika vähän, paria tuotetta oon kokeillu ja niihin oon ainakin ollu tosi tyytyväinen. :) Smooth the Way-vartalovoide kiinnosti näistä tuotteista eniten!

 • Avatar
  Hanna-K
  Posted at 16:24h, 19 maaliskuun Vastaa

  Olen kokeillut muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita, mutta lisääkin kokeilisin mielelläni, erityisesti ihonhoitoon liittyvät tuotteet kiinnostavat. Ylläolevista tuotteista eniten kiinnostaa vartalorasva :)

 • Avatar
  Saana
  Posted at 16:33h, 19 maaliskuun Vastaa

  Minäkään en luonnonkosmetiikkaa omista,ja herkkäihoisena oon totta puhuen vähän skeptinem, miten ne mulla toimisi (vaikka ns normikosmetiikassahan niitä hämäriä ainesosia enemmän löytyy..). Olisin silti innostunut koittamaan luonnonkosmetiikkaa, varsinkin tämän postauksen jälkeen. Kuivaihoisena kaipailisin eniten kosteusvoiteita.

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 17:29h, 19 maaliskuun Vastaa

  Oon kokeillut luonnonkosmetiikasta vartalonkuorintaa ja joitakin rasvoja, ja kaikista mitä olen kokeillut olen tykännyt tosi paljon! Tavoitteena olisi siirtyä pikkuhiljaa kokonaan luonnonkosmetiikkaan :) Get Glowin ja vartaloöljyt muutenkin kuulostavat ihanilta!

 • Avatar
  Oona
  Posted at 17:55h, 19 maaliskuun Vastaa

  Omistan tällä hetkellä vain yhden tuotteen luonnonkosmetiikkaa, mutta tilanteen salliessa haluaisin ehdottomasti kokeilla lisää. Näistä tuotteista eniten kiinnostaa Smooth the Way-vartalovoide!

 • Avatar
  Siri
  Posted at 17:55h, 19 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa paljon, kokemusta ei ole siitä vielä kertynyt. Tuo Smooth the way-vartalovoide kiinnostaa eniten :)

 • Avatar
  Wilma
  Posted at 17:59h, 19 maaliskuun Vastaa

  En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa!

 • Avatar
  Kira H
  Posted at 18:43h, 19 maaliskuun Vastaa

  Olen varsin tuore luonnonkosmetiikkatuotteiden käyttäjä. Minulla on käytössä miselivesi ja mineraalisuola, joita käytän ihonpuhdistuksessa. Ajatuksenani on siirtyä pikkuhiljaa siirtyä luonnomukaisempiin tuotteisiin. Nämä Lifen purkit on ihanan näköisiä! :) Erityisesti näistä kiinnostaisi kokeilla dödöä, sillä etsin dödöä, joka pitäisi hajut poissa, mutta jossa ei ole alumiinia. Toinen kiinnostava on tuo kokeilemasi käsivoide.

 • Avatar
  EmiliaO
  Posted at 19:02h, 19 maaliskuun Vastaa

  En oo koskaan oikein kokeillu luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostais kokeilla :) ja toi käsivoide olis kiva testata.

 • Avatar
  Ada
  Posted at 19:52h, 19 maaliskuun Vastaa

  Käytän aika paljon luonnonkosmetiikkaa :) Noita tuotteita en ole kuitenkaan kokeillut, vartalovoide- tai öljy kiinnostaisi eniten.

 • Avatar
  Siiru
  Posted at 20:09h, 19 maaliskuun Vastaa

  Oon yrittänyt mennä pienin askelin kohti luonnonmukaisempaa kosmetiikkaa, varsinkin just vartalotuotteissa.

 • Avatar
  suvi
  Posted at 20:20h, 19 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaan en vielä ole siirtynyt, vaikka kovasti jo mieli tekee, ja tuotteitakin on jo valmiiksi jonkin verran tutkittu! Täytyy odottaa että vanhat tuotteet loppuu, ja ostaa sitten tilalle luonnollisempia vaihtoehtoja! Mutta näistä tuotteista en ollut vielä kuullutkaan ja vaikuttaa tosi hyvältä, ja pakkauksetkin on supernätit!! Joukosta pomppasi esiin nuo vartaloöljyt, joita mun kroppa huutaa ainaki näi talvisin, ja tosiaan kesäksi olisi aivan mahtav tuote tuo Get Glowin!

 • Avatar
  jennika
  Posted at 20:38h, 19 maaliskuun Vastaa

  oon testannut jonkin verran luonnonkosmetiikkaa mut vastaan tulee yleensä a)kallis hinta b) paha haju. tyyriin hinnankin vois maksaa jos tuotteet ei ois niin kamalan tuoksusia, ehkä oon kokeillu vaan jotain huonompia yksilöitä sillä näiden ainesosat kuulostaa ainakin tosi houkuttelevilta enkä usko että nää on mitenkään kovin pahan hajusia! käsivoide kiinnostaa eniten sillä mulla on ollu nyt todella kuivat kädet eikä jatkuva rasvaaminen tunnu auttavan..

 • Avatar
  jennika
  Posted at 20:39h, 19 maaliskuun Vastaa

  ja tottakai unohin sähköpostiosotteen!

 • Avatar
  Nea
  Posted at 21:35h, 19 maaliskuun Vastaa

  En oo vielä kokeillut luonnon kosmetiikkaa, mutta oon jo pitkään miettinyt ostavani. Ja toi käsivoide sekä noi vartaloöljyt kuulostaa kivoilta! :)

 • Avatar
  Enska
  Posted at 22:12h, 19 maaliskuun Vastaa

  En juurikaan ole panostanut luonnon kosmetiikkaan mutta se kiinnostaa paljon. Tuo hiusöljy vois tehdä mun hiuksille hyvää!

 • Avatar
  Marianna
  Posted at 22:14h, 19 maaliskuun Vastaa

  Mieluusti käyttäisin enemmänkin luonnonkosmetiikkaa herkän ihoni ilahduttamiseksi, sikäli mikäli siis rahapussissa olisi enemmän täytettä. :) Näistä tuotteista mieluusti testailisin noita ihoöljyjä kuivan talvi-ihoni taltuttamiseksi.

 • Avatar
  Minka
  Posted at 23:40h, 19 maaliskuun Vastaa

  Syksystä saakka siirtynyt koko ajan enemmän käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Iho parantunut sen jälkeen huomattavasti! Eniten kiinnostaa käsirasva, koska sitä täydellistä käsirasvaa en ole vielä löytänyt..

 • Avatar
  Aikku
  Posted at 23:58h, 19 maaliskuun Vastaa

  Luonnoskosmetiikkaa käytän eniten tällä hetkellä.

 • Avatar
  Henna28
  Posted at 00:01h, 20 maaliskuun Vastaa

  Hyvä suhde, puolet suurin piirtein kaikesta käyttämästä on juuri luonnonkosmetiikkaa. Tilaan ystäväni kautta.

 • Avatar
  PeHo
  Posted at 00:02h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mantelinen käsisaippua on hyvä jota käytän jatkuvasti ja roll-on.

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 01:16h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mukana! Luonnonkosmetiikka on pitkään kiinnostanut mutta rahatilanne ei ole sen ostamista sallinut.. Eniten kiinnostaisi vartalovoide :)

 • Avatar
  janskuli
  Posted at 07:26h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaan olen alkanut siirtymään pikkuhiljaa, kun joku purnukka on loppunut, olen ostanut uuden luonnonkosmetiikan puolelta. Kuiva iho on vaivannut tänä talvena erityisen paljon, siksi mua kiinnostaisikin alussa mainitut ihoöljyt, ja käsivoide on varmaan pakko hankkia pikimmiten! :-)

 • Avatar
  Janette
  Posted at 07:38h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka on mulle aika tuntematon juttu, mutta kovasti haluaisin päästä kokeilemaan. Jotenkin luonnonkosmetiikasta on jäänyt sellainen kuva että se on kallista ja ei siksi sovi opiskelijabudjettiin. Täytyy kuitenkin tutustua tähän sarjaan vielä vähän lisää! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Avatar
  klaara
  Posted at 08:46h, 20 maaliskuun Vastaa

  Olen pikkuhiljaa siirtymässä luonnon kosmetiikkaan sitä mukaa kuin muut loppuvat, ostan luonnonkosmetiikkaa. Ihoöljyt kiinnostavat.

 • Avatar
  Emma
  Posted at 09:10h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mun iho on sellanen joka reagoi kaikkeen, stressiin, suklaaseen, huonosti nukkumiseen yms.Se on pintakuiva, mutta rasvottuu myös.Oon yrittäny kokeilla vaikka mitä ja pikkuhiljaa siirtynyt luonnonkosmetiikan suuntaan, esim. suolasaippuaan ja oon todennu ne niin toimiviks! Hetki sitten itseasiassa katselinkin näitä tuotteita ja ajattelin et olis kiva päästä kokeilemaan, koska olen todennut luonnonkosmetiikan kaikken toimivammaks vaikka en hirveästi sitä vielä omista.

 • Avatar
  liisa n
  Posted at 09:40h, 20 maaliskuun Vastaa

  en ole koskaan aikaisemmin kunnolla kokeillut luonnonkosmetiikkaa, joitain yksittäisiä tuotteita lukuunottamatta. Kiinnostusta kuitenkin löytyy, joten olisi mahtavaa päästä aloittamaan kokeilut näillä!

  Eniten kiinnostaisi ehkä tuo touch me softly-käsivoide, koska etenkin talvisin ja vielä nyt keväälläkin käteni ovat todella kuivat ja halkeilevat.

 • Avatar
  Meeri
  Posted at 09:55h, 20 maaliskuun Vastaa

  Olen kokeillut vain muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita, mutta haluaisin ehdottomasti siirtyä enemmän niiden puoleen!

 • Avatar
  Ella
  Posted at 10:10h, 20 maaliskuun Vastaa

  Itseltäni ei taida löytyä yhtään luonnonkosmetiikkaa mutta kiinnostusta sitäkin enemmän! olen kuullut vain ainostaan hyvää luonnonkosmetiikasta :)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 10:12h, 20 maaliskuun Vastaa

  En ole hirveästi vielä perehtynyt luonnonkosmettiikkaan, mutta evolve organic beautyn seerumia on tullut käytettyä.

 • Avatar
  selinapetronella
  Posted at 10:12h, 20 maaliskuun Vastaa

  Ehdottomasti mukana! Super hienoa että luonnonkosmetiikka on saatu myös tämän tyylin blogeihin mukaan. Luonnonkosmetiikka on nykypäivä yleistynyt aivan huikeesti ja sitä on alkanut yhä enemmän näkyä myös suurempien markettejen hyllyillä monissa eri merkeissä sekä hintaluokissa. Äärimmäisen hienoa että ihmisten suhtautuminen tähän on myös ollut melko positiivista.

  Itse hurahdin alkuvuodesta täysin luonnokosmetiikkaan sekä muihin luonnontuotteisiin. Useita eri artikkeleita lukeneena on ihana tietää tasan tarkkaan mitä ainesosaa imeytän kroppaani tai millä pesen kodin.

  Smooth the Way-vartalovoide tulisi itselläni ensimmäisenä käyttöön talven kuivattamalle iholle.

  Aurinkoisia kevätpäiviä sulle Sara, toivottaa hamppuöljyllä meikkinsä puhdistava luonnonkosmetiikkaan hurahtanut :)

 • Avatar
  Vempula
  Posted at 10:30h, 20 maaliskuun Vastaa

  En ole koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta haluaisin kyllä testata! :) Eniten mua kiinnostaa vartaloöljyt! :)

 • Avatar
  Janita
  Posted at 10:34h, 20 maaliskuun Vastaa

  En oo tainnut ikinä kokeilla luonnonkosmetiikkaa. Ostan muutenkin ihonhoitotuotteita vaan muutaman kerran vuodessa ja silloinkin perus Niveaa tms. Eniten noista tuotteista kiinnostaa tuo vartalovoide, mitään todella hyvää en oo vielä löytänyt :)

 • Avatar
  apple
  Posted at 10:42h, 20 maaliskuun Vastaa

  Tällä hetkellä pyrin mahdollisimman usein suosimaan luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa.

  Postauksen tuotteista tuo öljy kuulostaa erityisen ihanalta :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 10:50h, 20 maaliskuun Vastaa

  En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta olisi kyllä kiva testata, sillä kiinnostusta löytyy!

 • Avatar
  Olga
  Posted at 10:59h, 20 maaliskuun Vastaa

  Kivoja noi kuvat!:) Oon vähän aikaa sitten alkanut käyttään luonnollista deodoranttia ja shampoota ja haluaisin laajentaa luonnonkosmetiikan käyttöä muihinkin tuotteisiin. Mä innostuinki eniten noista vartaloöljyistä!:)

 • Avatar
  Karoliina
  Posted at 11:00h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnon kosmetiikka ja luonnollinen kauneuden hoito kiinnostaa todella paljon! Olen jo pitkään käyttänyt loppuun vanhoja kosmetiikka tuotteita ja pyrkinyt korvaamaan niitä luonnollisemmilla versioilla. Vartaloöljyistä erityisesti tuo Get boosted-öljy houkuttelee minua!

 • Avatar
  Enni W
  Posted at 11:02h, 20 maaliskuun Vastaa

  Vasta hetki sitten ostin ensimmäisen luonnonkosmetiikka tuotteen ja kiinnostaisi päästä testaamaan muitakin. Vartaloöljy kiinnostelee eniten :-) !!

 • Avatar
  Jasmi
  Posted at 11:05h, 20 maaliskuun Vastaa

  Käytössä on aina silloin tällöin ollut joitakin luonnonkosmetiikan tuotteita ja olen tykännyt. Haluisin päästä kokeilemaan myös näitä Lifen uusia tuotteita! :)

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 11:26h, 20 maaliskuun Vastaa

  En oo koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta on paljon kiinnostusta! Eniten huomio kiinnittyi vartalovoiteeseen:)

 • Avatar
  Janita
  Posted at 11:51h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnon kosmetiikka on mulle vielä aika vieras juttu, etenkin kun osa-alue tuntuu olevan niin laaja etten oikein tiedä mitä tuoteperhettä testaisi ensimmäiseksi.
  Esittelyn tuotteista Smooth the way kuulosti kaikkein kiinnostavimmalta, vaikka ihan kaikki tuotteista kuulostivatkin ihanilta. Mulla on tosi herkkä ja etenkin talvisin kuiva iho, sekä luonnonkiharat ja helposti kuivuvat hiukset, joten kyseinen tuote tulisi tarpeeseen :D

 • Avatar
  Miia
  Posted at 11:56h, 20 maaliskuun Vastaa

  Käytän pääsääntöisesti vain luonnonkosmetiikkaa. Eniten kiinnostaa ihoöljyt :)

 • Avatar
  SallaM
  Posted at 11:57h, 20 maaliskuun Vastaa

  En käytä tällä hetkellä luonnonkosmetiikkaa. Eniten tuotteista kiinnostaa vartalovoide. :)

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 12:06h, 20 maaliskuun Vastaa

  En oo koskaan testannut luonnonkosmetiikkaa, mutta se on käynyt kyllä ajoittain mielessä! Eniten kiinnostaisi vartalovoide ja Get Glowin -öljy!

 • Avatar
  Krista
  Posted at 12:09h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostelee, mutta tällä hetkellä ei lompakko veny niiden ostamiseen saakka. Eniten mielenkiintoa herätteli nuo vartaloöljyt ja käsirasva :)

 • Avatar
  Minttu-Maaria
  Posted at 12:16h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mun suhtautuminen luonnonkosmetiikkaan on utelias :) kovin paljon tietoa tai kokemusta ei multa löydy mutta se johtuu lähinnä taloudellisista rajotteista. Haluisin ottaa säännölliseen käyttöön mutta pitäisi löytää ne lompakko ystävälliset vaihtoehdot.

 • Avatar
  Iituli
  Posted at 12:22h, 20 maaliskuun Vastaa

  Öljyjä on tullut jo pidemmän aikaa sekoiteltua kasvo- ja vartalovoiteisiin, erityisesti illalla. Meikin alla monet öljyt kyllä tuntuu jättävän edelleen liian rasvaisen fiiliksen.
  Ruohonjuuresta en ainakaan enää viimeksi löytänyt lemppari arganöljyäni – ehkä näistä Lifen versioista voisikin löytyä uusi lemppari! :)

 • Avatar
  Nasu
  Posted at 12:24h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mä en oo koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mut se kiinnostais kyllä kovasti… Täytyypä käydä kurkkimassa lifen hyllyjä kun tän hetkinen rasva loppuu :-) Eniten mua kiinnostaa tuo Touch me softly-käsirasva, koska tällä hetkellä (kuten aina talvisin) kädet on ihan rutikuivat ja vaikka ne rasvaakin aamulla ja illalla, niin se ei riitä.

 • Avatar
  Siiri
  Posted at 12:44h, 20 maaliskuun Vastaa

  Jonkun verran erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita on tullut kokeiltua ja kaikki ovat olleet mieleisiä! Eniten noista kiinnostaisi tuo vartalovoide!

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 12:54h, 20 maaliskuun Vastaa

  En ole kokeillut koskaan luonnonkosmetiikkaa, joten olis mahtavaa testata. Eniten kiinnostaa noi vartaloöljyt ja käsivoide.

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 13:32h, 20 maaliskuun Vastaa

  Suhde luonnonkosmetiikkaan on aika mitätön, koska on ollu niin hankalaa löytää hyvät tuotteet niin iholle kuin hiuksillekin ja nyt kun ne on löytynyt oon vaan pysytelly niissä… Luonnonkosmetiikka houkuttelee, mutta tähän asti laiskuus on vieny voiton. Erityisesti kiinnostais päästä testailemaan, miten vartalovoide hoitais mun hyvin kuivaa ihoa!

 • Avatar
  Meiju
  Posted at 14:10h, 20 maaliskuun Vastaa

  Kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan on kova!!
  Olen kokeillut muutamia tuotteita mutta tämä tuotesarja on aivan uusi tuttavuus. :) Luonnonkosmetiikan dödöt sekä iho- ja hiustenhoito kiinnostaa eniten.

 • Avatar
  Essi
  Posted at 14:48h, 20 maaliskuun Vastaa

  Eniten kiinnostaisi vartalovoide. Mulla ei ole tällä hetkellä käytössä mitään luonnonkosmetiikkaa, syynä opiskelijabudjetti, vaikka kiinnostus onkin kova!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 15:45h, 20 maaliskuun Vastaa

  Oon muutaman kuukauden kamppaillut iho-ongelmien kanssa. Ihon kutinaan, kirvelyyn ja kuivuuteen oon koittanut kaikki mahdolliset rasvat ym ja mistään en oo vielä löytänyt kunnollista apua. Luonnonkosmetiikkaa en oo vielä koittanut. Vartaloöljy, joka kosteuttaisi ja rauhoittaisi kuulostaisi oikein mukavalta.

 • Avatar
  sanni
  Posted at 15:54h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti! Laveran tuotteita olen testaillut muutaman kerran! :-)

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 16:07h, 20 maaliskuun Vastaa

  En oo vielä kokeillut luonnonkosmetiikka, mutta oon pitkään halunnut testata. Näistä tuo vartalovoide kiinnostaa eniten.

 • Avatar
  emma
  Posted at 16:58h, 20 maaliskuun Vastaa

  oon pariin otteeseen kokeillut luonnonkosmetiikkaa muun muassa rasvojen muodossa, muttei niistä oo sitten tullut mitään luottotuotteita. eniten rupesi tosin kiinnostamaan toi vartalovoide, mulla on nimittäin tosi kuiva iho ja tollaset öljypohjaiset on aina toiminut mulla parhaiten :)

 • Avatar
  mette
  Posted at 17:34h, 20 maaliskuun Vastaa

  Olen kokeillut paljon luonnonkosmetiikkaa ja suosin niitä niin paljon kuin mahdollista. Tarpeeseen tulisi jokin öljypohjainen suihkusaippua tai hyvin rasvapitoinen rasva.

 • Avatar
  Iida Linnea
  Posted at 18:21h, 20 maaliskuun Vastaa

  Lompakko ei taivu luonnonkosmetiikalle, vaan aina on joutunut tyytymään mahdollisimman halpaan vaihtoehtoon. Mun iho on herkkä, joten luonnokosmetiikka ois varmasti hyvä ja hellä vaihtoehto verrattuna näihin minun nykyisiin kosmetiikkatuotteisiin :)

 • Avatar
  vilma
  Posted at 18:24h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikasta on tullut täysin osa arkeani. Kaikesta ei-luonnollisesta kosmetiikasta tulee älyttömän huono omatunto, kun ajattelee mitä kaikkea se aiheuttaa luonnolle kun itse haluaa kaunistautua ja pitää huolta itsestään. On paljon hyviä luontoystävällisiä vaihtoehtoja olemassa. Luonto joutuu kärsimään ja maksamaan meidän itsekkyydestä. Mua kiinnostaa käsivoide erityisesti, jos joku nyt on pakko valita. Vaikuttaa tosi mielenkiintosilta tuotteilta kaikki!

 • Avatar
  Noora K.
  Posted at 18:34h, 20 maaliskuun Vastaa

  En oo hirveesti perehtyny luonnonkosmetiikkaan, käytän vähän mitä tuotteita sattuu. Näistä kiinnostais eniten vartalovoide ja öljyt :)

 • Avatar
  Fiia
  Posted at 19:21h, 20 maaliskuun Vastaa

  Mun kosmetiikat on aika lailla sitä sun tätä. Pyrin välttämään kovia kemikaaleja ja eläimillä testattuja tuotteita. Eniten mua kiinnostaa öljyt, koska rauhallinen elämäntapa on jotain, mitä kohti kovasti pyrin.

 • Avatar
  Elviira
  Posted at 19:22h, 20 maaliskuun Vastaa

  Moi! Onpa ihana arvonta :) Näistä tuotteista valitsisin ehdottomasti Smooth the Way-vartalovoiteen. Rakastan vartalovoiteita ja niitä tulee käytettyä paljon. Tällä hetkellä ajatukseni luonnonkoskemiikasta ovat aika skeptiset, sillä en muutamien merkkien kokeilujen jälkeen ole löytänyt mitään kovin mullistavaa tuotetta. Mutta aion jatkaa kokeilua, sillä koskemetiikkatuotteiden elologisuus kiinnostaa todella paljon!

 • Avatar
  Jasmin Juulia
  Posted at 19:35h, 20 maaliskuun Vastaa

  Get glow öljy ja smooth in the way rasva kiinnostaisi eniten ja vaikuttivat juuri sellaisilta mitä itse tarvitsisin. Luonnonkosmetiikasta/tuotteista ei ole niinkään paljoa kokemusta mutta kokoajan yhä kiinnostuneemmaksi niistä tulen! :)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 21:02h, 20 maaliskuun Vastaa

  Ease off -öljy kuulostais mahtavalta! Ite en oo juurikaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta innokas olisin testaamaan :-)

 • Avatar
  Ella K
  Posted at 21:07h, 20 maaliskuun Vastaa

  En ole ennen testannut luonnonkosmetiikkaa, mutta luulen että se tekisi erittäin hyvää erittäin kuivalle iholleni! Olen kiinnostunut erittäin paljon noista öljyistä!!

 • Avatar
  Elisa
  Posted at 21:17h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaa ei ole vielä tullut käytettyä mutta haluaisin kyllä perehtyä siihen enemmänkin. Tuotteista kiinnostaisi eniten vartalovoide :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 21:37h, 20 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikan oon aina tiedostanu tärkeeks, mutta silti vasta viimeaikoina ymmärtäny ja alkanut haalimaan näitä. Deodorantti kuulostaa ihanalta, ja ehdoton jokapäivän käyttöön! Kuten toi get glowki, ahh haluan testata!

 • Avatar
  Anne
  Posted at 21:49h, 20 maaliskuun Vastaa

  Olen todella kiinnostunut aiheesta, vaikken vielä yhtäkään luonnonkosmetiikka -tuotetta omista. Asia tulee kuitenkin korjaantumaan tulevaisuudessa :) Eniten minua kiinnostaisi get glow öljy.

 • Avatar
  Soila
  Posted at 07:47h, 21 maaliskuun Vastaa

  Käytän luonnonkosmetiikkaa opiskelijabudjetin sallimissa rajoissa, kiinnostusta kyllä löytyy kaikkeen vähänkään luonnollisempaan. Vartaloöljyjä olis ihana päästä kokeilemaan! :)

 • Avatar
  Tiia Maria
  Posted at 08:21h, 21 maaliskuun Vastaa

  On tullu aiemmin kokeiltua luonnonmukaisia mutta näitä en oo joten olisi kiva testata.
  Vartalovoide ja öljy kiinnostaa:)

 • Avatar
  Sofia Henriikka
  Posted at 08:46h, 21 maaliskuun Vastaa

  En oo koskaan kokeillu sen erityisemmin luonnonkosmetiikkaa, mutta erityisen herkän ihon omaavana, kokeiliisin kyllä mielelläni. Kaikki noi voiteet vaikuttaa super hyviltä, mutta erityisesti silmään pisti Get Glow voide. Mietin että just kesällä vois olla täydellinen!

 • Avatar
  Marika
  Posted at 08:55h, 21 maaliskuun Vastaa

  Itsellä on herkkä atooppinen iho, ja sen vuoksi luonnonkosmetiikka on tälle iholle kaikista varmin ja toimivin vaihtoehto. Get glow öljy vaikuttaa ihanalta ja olisi täydellinen tuote kesäiholle!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:59h, 21 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaa ollut jo aika pitkään käytössä. Shampoot ja hoitoaineet sekä meikit on kylläkin vielä ihan normaalit kun niihin en oikein ole hyviä korvaavia tuotteita löytänyt :) nämä kyllä alkoi kiinnostaa heti!

 • Avatar
  Ella
  Posted at 13:31h, 21 maaliskuun Vastaa

  En käytä luonnonkosmetiikkaa, mutta tuo käsivoide vaikuttaa ihanalta ja sitä haluaisin päästä kokeilemaan!:)

 • Avatar
  Elin
  Posted at 13:59h, 21 maaliskuun Vastaa

  En ole aiemmin käyttänyt luonnonkosmetiikkaa. Öljyt kiinnostavat ehdottomasti eniten :)

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 16:45h, 21 maaliskuun Vastaa

  Olen ollut viimeaikoina hyvin kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja haluaisin vaihtaa tällä hetkellä käytössä olevat tuotteet luonnolisempaan vaihtoehtoon. Eniten olen kiinostunut vartaloöljyistä.

 • Avatar
  Anna
  Posted at 16:50h, 21 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka on vielä aika uusi tuttavuus, mutta kovasti kiinnostaa. Tuotteista ainakin vartalovoide ja käsirasva kiinnostaa! :)

 • Avatar
  Sartsa
  Posted at 17:46h, 21 maaliskuun Vastaa

  Käytän päivittäin luonnonkosmetiikkaa ja olen löytänyt monia hyviä tuotteita! Näistä eniten kiinnostavat nuo vartaloöljyt! :)

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 18:06h, 21 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka on itselleni alue mitä en ole vielä lähtenyt kokeilemaan ja olis ihan huippua päästä tutustumaan siihen tätä kautta!
  Get glowingin öljy pisti tästä eniten silmään! Kesä ja paljaat sääret, ai että :-)

 • Avatar
  k
  Posted at 19:20h, 21 maaliskuun Vastaa

  Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja se vastaa arvojani mutta olen siinä tilanteessa että rahaa ei jää senttiäkään yli muihin hankintoihin vaan kaikki uppoaa ruokaan/kodinhoitokamaan. Mikäli siis ostan esim. kosteusvoiteen tulee sen olla halvin purkki hyllystä. Jahka valmistun opinnoistani ja siirryn työelämään voin ostaa arvojani vastaavia tuotteita, josta olen hyvin innoissani. Voitaisiinko tätä kutsua jonkinlaiseksi piilo luomuilijaksi :D Käsivoide kiinnostaa eniten!

 • Avatar
  Sennu
  Posted at 20:06h, 21 maaliskuun Vastaa

  Kuvailisin mun suhdetta luonnonkosmetiikkaan aika huonoksi, kylppärin kaapista taitaa löytyä vaan yks kyseisen kategorian kasvonaamio. Jotenkin oon aina mieltäny luonnonkosmetiikan kalliiksi, pahanhajuiseksi ja näppyjä aiheuttavaksi. Ehkä mun ois aika päivittää käsitykseni!

  Noista sun esittelemistä tuotteista mua näin kuivaihoisena ja -hiuksisena kiinnostais eniten nuo vartaloöljyt, joiden uskoisin olevan tosi monikäyttöisiä :)

 • Avatar
  Katariina
  Posted at 20:10h, 21 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaa en käytä tällä hetkellä niin paljon kuin ehkä haluaisin. Noista tuotteista minua kiinnostaisi erityisesti kaikki öljyt, sillä olen aina kärsinyt kovin kuivasta ihosta ja näistä saattaisi saada apua siihen vaivaan. =)

 • Avatar
  Milla K
  Posted at 01:05h, 22 maaliskuun Vastaa

  Pyrin ostamaan luonnonkosmetiikkaa, mutta näin opiskelijana ei ole aina varaa. Eniten näistä tuotteista kiinnostaisi käsirasva :)

 • Avatar
  Emppuu7
  Posted at 10:28h, 22 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaa en ole päässyt vielä ollenkaan lähemmin tutustumaan ennestään, kaikki postauksessa näkyvät tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta. Erityisesti vartalovoide tulisi tällä hetkellä tarpeeseen. :)

 • Avatar
  Venla
  Posted at 11:18h, 22 maaliskuun Vastaa

  Oon jo pidemmän aikaa käytellyt joitain luonnonkosmetiikkatuotteita, esim. meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen, mutta kiinnostais käyttää muitakin tuotteita, esimerkiksi tuota käsirasvaa! :)

 • Avatar
  Ellu
  Posted at 11:54h, 22 maaliskuun Vastaa

  Mä olen jo pitkään käyttänyt aloe vera-geeliä muun muassa kasvoille sekä naaman puhdistan aloe vera-puhdistusvaahdolla. Mulla kuivattaa ihoa tosi paljon kaupan teolliset naamanpesuaineet ja naamaankaan en voi käyttää mitä vaan rasvoja, koska tosi helposti iho jää liian öljyseksi tai tulee finnejä. Luomu-kookosöljyä käytän vartalon ihon kosteuttamiseen, ellen oo just menossa nukkumaan tai lähdössä johonkin. Oon huomannu aloeveran käytön mun iholle sopivaksi ja oon kyl sitä mieltä et mitä luonnollisempaa, sen parempi! Mua kiinnostaa sun postauksessa olevista tuotteista noi deodorantit sekä vartaloöljy Ease Off! Ois kiva taas löytää lisää tällasia mahd. luonnollisia tuotteita omaan käyttöön :)

 • Avatar
  Nina
  Posted at 12:20h, 22 maaliskuun Vastaa

  Pakko myöntää etten ole ikinä testannut saati sitten omistanut mitään luonnonkosmetiikkaa. Aihe kuitenkin kiinnostaa minua nykyyän paljonkin ja oisi kiva päästä kokeilemaan näitä. Erityisesti öljyt kiinnostaa sillä ihoni on ajoittain tosi uiva!

 • Avatar
  Annika
  Posted at 13:34h, 22 maaliskuun Vastaa

  Oon jo kokeillut joitain luonnonkosmetiikkatuotteita joita löytyy apteekista ja ois kiva päästä kokeilemaan lisää!

 • Avatar
  Jatta
  Posted at 14:14h, 22 maaliskuun Vastaa

  Mulla ei taida olla muuta kun yksi käsivoide luonnonkosmetiikasta, ja sitten on pari Lushin tuotetta myös. :D Eli aika vähän niitä tällä hetkellä käytän, pääosin ehkä siksi että ne on yleensä kalliimpia kuin muut ja mulla on aika vähän tietoa niistä ja niiden laadusta.

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 19:06h, 22 maaliskuun Vastaa

  Olen ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, ja pikkuhiljaa ottanutkin askelia luomumpaa elämää kohti niiden kanssa; vaihdoin juuri shampoon Santen olut-hunaja shampooseen, kookosöljyä olen kasvojen ja vartalon ihon kosteutuksessa käyttänytkin jo pitkän tovin. Joku noista öljyistä siis kiinnostaisi myös eniten!

 • Avatar
  Pauliina
  Posted at 20:47h, 22 maaliskuun Vastaa

  Tällä hetkellä ainut luonnontuote, jota käytän on kookosöljy, mutta ehdottomasti haluaisin kokeilla muitakin :) Touch me softly-käsivoide vaikuttaa mielenkiintoiselta.

 • Avatar
  heini
  Posted at 23:07h, 22 maaliskuun Vastaa

  En ole hirveästi käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostus herää vain enemmän ja enemmän muiden kokemusten kautta. Näistä mielenkiintoisimpia on nuo vartaloöljyt! :)

 • Avatar
  Saana
  Posted at 00:11h, 23 maaliskuun Vastaa

  Ostaisin vaikka joka tuotteen luonnonkosmetiikkana, jos olisi varaa! Näistä tuotteista eniten kiinnostaisi ehkäpä nuo ihoöljyt. :)

 • Avatar
  jokke
  Posted at 06:23h, 23 maaliskuun Vastaa

  Tää olis vaimolle hyvä piriste nyt kun se on rankoissa hoidoissa ja haluisin ilahduttaanaisten hömpällä..luonnonkosmetiikkaa se käyttää ja kattelee kauniita purkkeja..

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 09:22h, 23 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikka on pääosassa kosmetiikassani, mutta kaikkea en ole vielä saanut korvattua luonnollisilla vaihtoehdoilla. Tuo käsivoide voisi olla näppärä laukkuun.

 • Avatar
  piitu
  Posted at 10:05h, 23 maaliskuun Vastaa

  Öljyt kiinnostivat. En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa.

 • Avatar
  Nellacamilla
  Posted at 12:34h, 23 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaan olen alkanun tässä pikkuhiljaa tutustumaan isoveljen siirtyessä vegaaniksi ja ystävien suosiessa luonnonkosmetiikkaa! Sitä kautta itsekkin onen alkanut miettiä asioita ja myös kaikessa kosmetiikassa kun on erilaisis kaikkia lisäsinejuttuja ja eläimillä testausta yms. Joitain tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta olen testaillut ja kiinnostusta olis myös lisää tutustua tuotteisiin! Eniten kiinnostaa näistä tuotteista öljyt.

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 16:50h, 23 maaliskuun Vastaa

  Omistan luonnonkosmetiikkaa – ihana kun tietää varmasti mitä sisältää! Öljyt kiinnostivat, varsinkin tuo get glowin’ :)

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 17:42h, 23 maaliskuun Vastaa

  Minulla ei hirveästi ole muuta luonnonkosmetiikkaa kuin kookosöljy, joten haluaisin kokeilla niitä enemmän. Vaikea valita noista yhtä, mutta nuo öljyt (varsinkin get glow) kuulostaa mielenkiintoselle :) vois olla super hyvä valinta mun kuivalle iholle!

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:33h, 23 maaliskuun Vastaa

  En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostaisi kyllä päästä kokeilemaan. Eniten näistä tuotteista kiinnostaisi tuo Get Glowin- öljy :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 22:13h, 23 maaliskuun Vastaa

  Luonnonkosmetiikkaa en ole ennen kokeillut, mutta se kuulostaa todella toimivalta ja hyvältä! Varsinkin vartalovoiteet kiinnostavat minua kovasti

 • Avatar
  tiiu
  Posted at 09:52h, 24 maaliskuun Vastaa

  En ole juurikaan kokeillut mutta kiinnostaisi kyllä!

 • Avatar
  Hetta
  Posted at 11:11h, 24 maaliskuun Vastaa

  Itseltäni löytyy käytöstä lähes poikkeuksetta aina edes muutama luonnonkosmetiikka tuote, mutta haluaisin käyttää niitä jatkossa vieläkin enemmän! Usein opiskelijalle/työttömälle se on kuitenkin vielä vähän turhan kallista, joten toivon kovasti että nousevan kysynnän ja lisääntyvän tarjonnan avulla hinnatkin tulisivat tulevaisuudessa vähän laskemaan ja mahdollisimman moni voisi ottaa luonnonkosmetiikan mukaan ihan joka päiväiseen elmään!

  Noista Lifen tuotteista erityisesti vartalo- ja käsirasvat kiinnostivat.

 • Avatar
  sarita
  Posted at 15:05h, 24 maaliskuun Vastaa

  Olen alkanut pikkuhiljaa siirtymään kohti luonnonkosmetiikka ja uudet tuotesarjat kiinnostavat!

 • Avatar
  ansu88
  Posted at 21:16h, 24 maaliskuun Vastaa

  Kiinnostavat kyllä mutta olen jotenkin jumiutunut niihin samoihin vanhoihin tuotemerkkeihin mitä olen aina käyttänyt.

 • Avatar
  Noora
  Posted at 19:37h, 25 maaliskuun Vastaa

  Smooth the way vartalovoide vaikutti kiinnostavimmalta! Ja luonnonkosmetiikka kiinnostaisi paljonkin, en vaan osaa luopua vanhoista tutuista tuotteista… :D

Post A Comment