BANANA BREAKFAST AND SOME THOUGHTS

 Huomenta tyypit! Ystäväkirjassa pari postausta taaksepäin mä ilmotin yhden bravuurini keittiössä olevan munakas. Tyhjiä munakennoja löytyy nykyään keittiöstä kokoajan, vaikkei kananmunat vielä vuosi sitten meinannut edes kuulua mun keittiön ”vakio varusteisiin”. Mun lempparimunakas punasipulilla ja basilikalla ei petä koskaan! Oon yrittänyt päästä myös sisälle tähän jo pitkään jatkuneeseen protskupannari villitykseen. Mun monet yritykset oli kaikkea muuta kuin fotogeenisiä ja maultaan ehkä jopa roskis kamaa. Nyt oon alkanut löytää ne oikeat suhteet tähän taikinaan ja tämän annoksen kruunaa kasvikuohu ja jäiset marjat, NAM!

Oon jo monta kertaa maininnut parhaisiin aamuihin kuuluvan pitkät unet ja hyvä aamupala. Arkiaamuina tämä kombo ei tosin ole kovin toimiva, yleensä noista tulee valittua ensimmäinen vaihtoehto. Viikonloppuisin mä tykkään panostaa ja kokeilla vähän uusia juttuja. Viikonlopun aikana unta riitti pitkälle päivään saakka viikolla kertyneiden univelkojen takia. Pitkät unet oli tähän viikkoon valmistautuessa tärkeät, sillä lukio urakan viimeiset ylioppilaskirjoitukset on perjantaina vihdoin ohi. Mun snapchattia seuraavat saattoi eilen huomata pienet stressailut matematiikan kirjoituksista. Ne on ainoat, josta mun lakin saaminen on voinut olla kiinni. Sanottaisiinko, että paniikki-itkut, koko kokeen kestävä käsien tärinä ja oksetus ei auttanut suorituksessa yhtään. No nyt on ainakin se ohi ja pitää vaan toivoa ettei mennyt ihan täysin penkin alle. Hyvän vastauksen piirteitä tsekkaillessa näyttää vahvasti siltä että tämä tyttö vetää alkukesästä lakin päähän, muttei mitään voi tietenkään sanoa varmaksi. Huomisen kirjoitusten jälkeen huokaistaan helpotuksesta ja pidetään peukkuja pystyssä.

Miten teillä tämän vuoden kirjoittajilla on kokeet menny? Ihanaa torstaita kaikille!


12 Comments
 • SofiaEmilia
  Posted at 08:25h, 23 maaliskuun Vastaa

  Fiilikset olleet paremmat miltä sitten alustavat pisteet loppupelissä näyttävät – tällä hetkellä todella pettynyt. Istuin eilen matikassa tuijottaen sitä paperia monta kymmentä minuuttia ilman että sain mitään aikaiseksi…keskittyi mun mielestä liikaa samanlaisiin tehtäviin tai saman aihealueen tehtäviin..ei liioiksi ollut valinnanvaraa. Toivotaan että läpi menee ja lakin sais keväällä :-/

  • saralovesyou
   Posted at 21:35h, 24 maaliskuun Vastaa

   Joo täällä ihan sama tuon matikan kanssa! Mulla tosiaan ainoastaan matematiikasta tää ylioppilaaksi pääsy kiinni, ja pisteet taitaa olla aika rajoilla. Mutta pidetään meille molemmille peukkuja, kyllä se siitä ;-)

 • Laura
  Posted at 11:24h, 23 maaliskuun Vastaa

  Ite oon kirjottanu jo kauan sitten, mut muistan kyllä edelleen ton jännityksen ja ne jälki-itkut, kun luulin feilanneeni yhden aineen josta lopulta sainkin B:n :D Mitä aineita kirjotat ja haetko tässä yhteishaussa mihinkään opiskelemaan? :) Tsemppiä viimesiin kirjoutksiin, voin luvata että sieltä salista pois astellessa on niin kevyt fiilis!

  • saralovesyou
   Posted at 21:36h, 24 maaliskuun Vastaa

   Fiilis viimeisten kirjoituksien jälkeen oli tosiaan mahtava! Mä kirjoitin pitkän englannin, lyhyen matikan, yhteiskuntaopin, terveystiedon ja äidinkielen :-) En hae tässä yhteishaussa vielä ainakaan mihinkään, mutta pian olisi sekin edessä!

 • hiii
  Posted at 12:31h, 23 maaliskuun Vastaa

  mulla on menny kirjotukset ihan hyvin, tosin toivoin parempia tuloksia osasta.. maanantaina espanjan vuoro ’:d

  tsemppiä sulle!

  saisko näihin pannareihin ohjetta? :) mullakin on aina epäonnistunu, joten en viitsi ees yrittää enää ellen oo varma et tulee hyviä xD

  • saralovesyou
   Posted at 21:37h, 24 maaliskuun Vastaa

   Oho, no vielä pikku tsemppi maanantaille ;-) Laitoin näihin 7 kananmunaa, 2 banaania, 1dl kaurahiutaleita, 1dl protskujauhetta ja mausteita mielen mukaan!

 • Hanna
  Posted at 13:15h, 23 maaliskuun Vastaa

  Muistan omat kirjoitukset ja sen, että jätin nimenomaan matematiikan kirjoittamatta, koska se oli koko lukion mulle se ainoa oikeesti haastava aine, johon en päässy sisään sitten millään… ja sun pannarit näyttää tosi hyvältä!! Onks sulla mikä suhde noissa raaka-aineissa? :-)

  • saralovesyou
   Posted at 21:38h, 24 maaliskuun Vastaa

   No mulla ei ruotsi olisi sujunut yhtään sen paremmin, eli helpompi napata matematiikasta edes muutama hajapiste kuin yrittää mennä sokkona arvailemaan ruotsia :-D Tossa ylempänä kerroin reseptin pannareihin.

 • Kata
  Posted at 15:02h, 23 maaliskuun Vastaa

  Saisko noille prtoskupannareille reseptiä??? Ja yleensäkin lisää arkireseptejä ;)

  • saralovesyou
   Posted at 21:39h, 24 maaliskuun Vastaa

   Kerroin tossa ylempänä! Mutta varmasti tulossa, ihana että te tykkäätte näistä ;-)

 • Roosa
  Posted at 15:17h, 23 maaliskuun Vastaa

  Mitä kirjotat perjantaina? Ite kirjotan yhteiskuntaopin ja sit olis minunkin lukio ohi :) Lyhyen matikan koe oli tosi vaikee, onneks se oli mulla ylimääräsenä niin ei oo lakin saaminen siitä kiinni :D

  • saralovesyou
   Posted at 21:40h, 24 maaliskuun Vastaa

   Mulla oli tänää terveystieto, ja se itsellä ylimääräisenä. Ei siis ollu yhtään stressiä tai kunnon yritystä vaikka nyt tuntuukin, että koe suju ihan mukavasti :-) Lyhyen matikan koe oli musta todella vaikee b-osan loppupuolella ja nää tehtävät jäiki ihan kokonaan yrittämättä!

Post A Comment