PINK FUR

Mulla on viimepäivinä ollut jostain syystä todella hyvä fiilis. Oon saanut paljon aikaseksi ja aurinkoinen sää piristää mieltä entisestään. Tiistai-illan spinning tuntuu lihaksissa, keskiyöllä mä tunnun olevan siivouksessa tehokkaimmillani ja nyt on taas siisti koti jokaista nurkkaa myöten. Päivät on muutenkin jo niin paljon pidempiä, että nykyään saa paljon enemmän aikaiseksi. ”Stressattavien” asioiden lista on kutistunut lähes olemattomiin ja nyt vaan yleisestikkin tuntuu siltä, että elämä rullaa!

Lähdin eilen aamulla koulun jälkeen ajelemaan Helsinkiin blogihommia varten. Mä kuvasin tätä päivää vähän tarkemmin, joten te saatte nähdä lisää hieman myöhemmin. Tämä valon määrä on ihan selvästi pehmittänyt mun päätä, nimittäin mulla ei ollut päällä yhtäkään mustaa vaatetta. Päinvastoin! Puin söpön vaaleanpunaisen karvatakin päälle, joka on odottanut näitä kelejä jo hetken aikaa. Nyt tuolla tarkeni tällaisella asulla todella hyvin. Myös Eccon uudet tarratennarit pääsi jalkaan, vaikka alunperin mä lähdin Björn Borgin vaaleanpunaiset kengät jalassa. Oli ihana pukea päälle jotain vähän erilaista, mutta silti rentoa. Pitäisi vissiin useamminkin  Sekä takki, pokat että kengät sai muualla sosiaalisessa mediassa jo positiivista kommenttia. Mitä te tykkäätte tästä asusta? Sweatshirt NA-KD* / Jeans American Eagle / Shoes Ecco* Jacket NA-KD* / Sunglasses Zara


Tags:
, ,
10 Comments
 • Avatar
  Maria
  Posted at 08:11h, 30 maaliskuu Vastaa

  Siis aivan upea toi takki!! Ja noi aurinkolasit on myös tosi ihanat Rakastan vaaleanpunasta ja oon ollu ihan fiiliksissä ku se on ollu tänä keväänä muodissa Ps. noista hiuksista tuli tosi raikkaat ja pirteän väriset!!

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 09:53h, 30 maaliskuu Vastaa

  Apua miten ihania kuvia! <3

  Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja :) <3

 • Avatar
  Janette
  Posted at 10:20h, 30 maaliskuu Vastaa

  Ihana asu ja upeita kuvia!!<3 Rakastuin noihin aurinkolaseihin! Pakko saada tollaset vaaleenpunaset lasit!

 • Avatar
  emzi
  Posted at 11:22h, 30 maaliskuu Vastaa

  Ihana takki!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 17:10h, 30 maaliskuu Vastaa

  Miten sä vielä koulussa käyt, etkös jääny kuitenkin lukulomalle?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 22:55h, 30 maaliskuu Vastaa

   Tällasta en missään vaiheessa oo sanonut :-)

 • Avatar
  U
  Posted at 09:20h, 01 huhtikuu Vastaa

  Voitko tehä sisustuspostauksia taas :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:05h, 01 huhtikuu Vastaa

   Voin! :-)

 • Avatar
  Hyi
  Posted at 20:31h, 10 huhtikuu Vastaa

  Oot jotenkin sairaan etova

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 15:47h, 12 huhtikuu Vastaa

   Jännä miten jaksat käyttää aikaasi kirjoittamalla tällasia samantapaisia kommentteja useampaankin postaukseen :-D

Post A Comment