SLIP ON

 Jeans Kappahl / Dress Mango / Shoes Ecco* / Sweater BikBok / Jacket Zara

Arki pyörii nyt samojen asioiden ympärillä. Jotenkin ehkä ajattelin, että kirjoitusten päätyttyä päivät olisi loikoilua ilman stressiä. No ei mulla välttämättä sitä stressiä ole nytkään, mutta ei päivästä pahemmin löydy hetkeä edes päiväunille. En hakenut jatko-opiskelemaan lukion jälkeen, vaan tarkoitus olisi pitää ainakin yksi välivuosi tähän väliin. Nyt on mun mielestä oikea hetki vähän rentoutua, sillä en ole tätä lukion loppuakaan jaksanut hoitaa kunnolla. Nykyään olen kokoajan menossa, matkustamassa Helsingin ja Lahden väliä. Yritän tyhjentää kalenteria ja tehtävälistaa. Tiedättekö muuten sen mahtavan tunteen, kun aamulla kello 10 päivän tehtävät on suoritettu. Mä tiedän!

Aika kulkee siivillä ja loppukuu tulee luultavasti olemaan todella kiireinen. Fiilikset on samalla todella jännittyneet, iloiset. Mä olen etsimässä uutta asintoa! Odotan sitä hetkeä kun kaikki varmistuu. Sitä, että jatkon suunnitelmat on selvillä ja vihdoin tietää mihin sitä aikaa pitäisi kuluttaa eniten. Mä otan nyt taas suunnaksi Helsingin, ehkä tällä kertaa onnistaisi! Pitäkää peukkuja!


2 Comments
 • Avatar
  Kiinnostunut
  Posted at 21:33h, 17 huhtikuu Vastaa

  Onko nuo farkut olleet valmiiksi rikotut vai oletko itse tuunannut ne? On nii kivan näköiset!:)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 02:29h, 18 huhtikuu Vastaa

   Mä olen itse leikellyt lahkeet noihin housuihin :-)

Post A Comment