BODY LOTION LOVE

Sileät sääret, rasvattu iho ja puhtaat lakanat; yksi parhaimmista komboista, joita mä tiedän! Oman ihon hoitamista tulee tehtyä aivan liian vähän, mutta niistä yksittäisistä kerroista nauttii kovasti. Muutaman vuoden aikana mä olen huomannut mun ihon laadun muuttuneen moniltakin osin. Nykyään rusketus tarttuu paremmin ja kasvojen iho on puhtaampi, mutta vartalon ihoa kiristää entistä useammin. Tämä ei ole mulla pelkkien kiristävien talvipakkasten ongelma, vaan samaa huomaan myös muina vuodenaikoina. Nopeana tehohoitona mä olen käyttänyt erilaisia vartaloöljyjä, mutta iho imee ne aika äkkiä itseensä. Löysin viimevuoden puolella Dovelta tuotteen, johon ihastuin. Kirjoittelinkin teille muutama viikko sitten Doven pohjalta tästä kehuhaasteesta ja nyt olin ihan innoissani, kun Dovelta lähetettiin ihana paketti kaupallisen yhteistyön tiimoilta. Täältä paketista paljastui Doven pian lanseeraama monipuolinen Nourishing Secrets -sarja, joka sisältää erilaisia tuotteita hiustenhoidosta ihonhoitoon. Ihanan raikas tuotesarja, jos tätä jollain adjektiivilla kuvailisi!

Doven Nourishing Secrets tuotesarja on saanut inspiraationsa ihanista, ainutlaatuisista sekä erilaisista naisista ympäri maailman. Inspiraatiota on haettu luonnosta ja erimaiden, kuten Japanin, Ranskan, Keski-Amerikan, Afrikan sekä Intian kauneusrituaaleista. Rituaaleista, joihin on käytetty tuotteiden sisältämiä ainesosia kuten kookosta, avocadoa, laventelia ja lotuskukkaa. Monesti kun mä olen kirjoittanut teille joistain tuotteesta, olette saattaneet huomata sen tuoksun olevan mulle tärkeä. Näissä tuotteissa ei ole tuoksusta mitään valittamista, päinvastoin. Oletteko aiemmin haistaneet avocadon tuoksuista rasvaa? Ihan mahtava!

”Doven Nourishing Secrets tuotesarja on saanut inspiraationsa ihanista, ainutlaatuisista sekä erilaisista naisista ympäri maailman.”

Kaikista eniten mä hypin riemusta vartalovoiteiden takia ja ne menikin mulla ihan ensimmäisenä testiin. Vartalovoide on mun mielestä hyvä silloin, kun kosteutus on kohillaa, iho ei jää tahmeaksi ja tottakai tuoksu miellyttää. Näissä noi kaikki kohtaa eikä valitettavaa löydy. Avocadon tuoksuinen Invigorating ritual Body lotion on mun ehdoton lemppari! Myös body washit on kovasti mun mieleen, sillä niidenkin kosteuttava vaikutus jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Hiustuotteista Strenghtening ritual shampoo ja hoitoaine nousi listan kärkeen. Vahvistavien tuotteiden jälkeen hiukset jäi ihanan pehmeiksi, joka on aika harvinaista tälle pörröiselle reuhkalle. Toimiva vaihtoehto vähän vaativammallekin tukalle!

Instagramin puolelle on pian tulossa skaba, jossa tägäämällä kaverisi voit voittaa itsellesi 50€ Dove Nourishing Secrets -tuotepaketin. Käykää osallistumassa!


6 Comments
 • Avatar
  anne
  Posted at 23:27h, 15 huhtikuun Vastaa

  Mietitkö koskaan eettisyyttä kosmetiikkajutuissa? Dovekin käyttää surutta eläinkokeita ja silti hehkutat heidän tuotteitaan ja brändiään. Ei anna kovin vastuullista kuvaa sinusta.

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 09:48h, 16 huhtikuun Vastaa

  Oi miten ihanan näkösiä tuotteita!! <3

  Ihanaa pääsiäistä!

  Mun blogissa videota mun tän hetken lemppari aamupalasta <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/lemppari-aamupala-talla-hetkella-video.html

 • Avatar
  Eisaatana
  Posted at 14:40h, 16 huhtikuun Vastaa

  Yhteistyömerkintä?? nää sun piilomainontaa sisältävät postaukset on laittomia, jolloin näistä voi ilmoittaa eteenpäin.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 02:31h, 18 huhtikuun Vastaa

   Tuollahan mä siitä ihan suoraan kirjoitin? ”Kaupallisen yhteistyön merkeissä”

   • Avatar
    Eisaatana
    Posted at 11:51h, 18 huhtikuun Vastaa

    Kaikkein paras olisi kun kirjottaisit sen selkeästi postauksen alkuun tai loppuun esim: ”postaus toteutettu yrityksen x kanssa kaupallisessa yhteistyössä” tai ”tuotteet saatu yritykseltä x”. Muutkin tekee näin, ja se mahdollistaa sen että yhteistyöpostauksien yli on helppo hypätä, jos ne ei tiettyjä lukijoita kiinnosta.

    • Avatar
     saralovesyou
     Posted at 13:45h, 18 huhtikuun Vastaa

     Mutta se maininta on silti siellä ensimmäisessä kappaleessa. Sä et voi tällöin sanoa mun tekevän piilomainontaa, jos et itse vaan jaksa lukea tekstiä.

Post A Comment