#IMSPONTANEOUS

Mietittekö koskaan, mikä sana kuvaa just sua parhaiten? Mä olen viimepäivät miettinyt mun persoonaa, ajatusmaailmaa ja no, ylipäätään elämää kuvaavaa sanaa. Vihdoin se tuli mieleen, mä olen spontaani. Esprit haastoi muutaman bloggaajan osallistumaan heidän #ImEsprit -kampanjaan kaupallisen yhteistyön merkeissä. Mun hashtag on #ImSpontaneous, ja se näkyy mun elämässä aika vahvasti.

Mä olen aina elänyt hetkessä. Kun toinen ovi sulkeutuu, avautuu sen jälkeen seuraava. Joskus täytyy ottaa askel tuntemattomaan ja yhtäkkiä elämän parhaat jutut tapahtuu. Oon ehkä vähän sellanen teen ennen kuin ajattelen-tyyppi. Onhan siitä koitunut hulluja tilanteita itselle ja harmaita hiuksia vanhemmille, mutta tässä mä vielä olen! Jotkut teistä saattaa tietää mun vaihtovuodesta Yhdysvalloissa lukukautena 14-15. Lopullinen päätös lähteä tuli todella äkkiä ja saman päivän aikana paperit olikin jo matkassa. No mä lähdin, vietin vuoden ja palasi takaisin. Viettämäni vuosi oli ikimuistoinen enkä näin jälkeenpäin kadu lähtöä ollenkaan.

Tykkään poiketa kaavoista ja tehdä sitä mistä pidän. Loppujenlopuksi flow vie mua aina eteenpäin! Nautin siitä, etten mä ole riippuvainen mistään tai kestään. Tilaisuuden tullen on kiva aukaista siivet ja lähteä kohti uusia tilanteita.

Mulle on jo pitkään ollut selvää, etten mä meinaa lukion jälkeen jäädä asumaan Lahteen. Tarkoitus oli kesän lopulla etsiä asunto ja muuttaa. Tarkoitus oli hoitaa tämä ihan pikkuhiljaa, mutta täällä mä olen pakkaamassa mun kotia pahvilaatikoihin. Muutto on edessä nopeammin kuin uskoinkaan. Mä olen lähtenyt nopealla aikatauluilla reissuihin, värjännyt hiukset vihreiksi, maistanut mitä hulluimpia ruokia ja sanonut KYLLÄ jännemmillekin jutuille. Tieto, että tulevaisuudessa voi tapahtua melkein mitä vaan saa mut iloiseksi. Elän päivä kerrallaan ja otan niistä kaiken irti!

Shoes / Shirt / Pants / Jacket / Bag

Kävin Helsingissä Aleksanterinkadun Esprit -liikkeessä valitsemassa itselleni asun. Päätin yhdistää vähän siistimpää paitaa ja housua tennareihin ja bomberiin. Asusta tuli näin loppupeleissä mun näköinen. Hillittyjä värejä, rentoa vaatetta ja tennarit! Oli musta hauska katsoa, kun bloggaajakollega valitsi samalla itsellensä asukokonaisuutta. Löydettiin molemmat niin erilaiset kokonaisuudet, kun tyylitkin poikkeaa toisistaan täysin! Social gallery tooliin tekin voitte mennä lisäilemään kuvat omaan persoonaanne liittyen!


5 Comments
 • Avatar
  Eisaatana
  Posted at 14:37h, 16 huhtikuu Vastaa

  Milloin opit että laki velvoittaa sut ilmottamaan yhteistöistä. Tää on espritin kanssa tehty yhteistyö, ja silloin sun täytyy siitä sun tekstissä ilmoittaa.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 02:32h, 18 huhtikuu Vastaa

   Luetko sä noita tekstejä ollenkaan? Ilmoitan tässäkin tekstissä, että postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Espritin kanssa? Opettele.itse@lukemaan.com, rasittava.

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 00:26h, 17 huhtikuu Vastaa

  Moi! Tykkään hirveesti sun blogista ja aina ilahduin kun huomaan että sulta on tullut uus postaus! Mun on vaan pakko huomauttaa yhdestä asiasta, jota ei itse välttämättä kirjoittaessa huomaa. Teksteissä toistuu nimittäin aika usein sama rakenne jossa käsiteltävä aihe alkaa ”mä olen aina ollut …” Taikka ”viimeaikoina mä olen miettinyt..” Ja tosiaan tosi pieni asia, mutta jos tekstien kaava toistuu usein se voi olla pitemmänpäälle raskasta luettavaa:) ja toivottavasti et pahottanut mieltä, rakentavana palautteena halusin vaan sanoa:) hyvä blogi <3

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 02:33h, 18 huhtikuu Vastaa

   Pitää alkaa kiinnittämään tohon enemmän huomioa! :-) Kiitos paljon!

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 09:59h, 22 huhtikuu Vastaa

  Aivan ihania kuvia!! <3 Tykkään sun blogin tyylistä jotenkin tosi paljon! :)

  Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

Post A Comment