PULLOLLINEN RAVITSEVAA VATSANTÄYTETTÄ

Viimeaikoina hieman muuttuneet ruokailutottumukset ja ruokavalio on herättänyt teissä lukijoissa paljon kysymyksiä. Mä uskon, että tästä riittää useamman postauksen verran kerrottavaa teillekin! Ensinnäkin, mun päivistä on jäänyt normaalit mehut ja limut pois! Aiemmin mä en edes ajatellut, kuinka paljon normaalit limut tai jopa tuoremehut sisältää sokeria. Nämä zero sugar – sekä no added sugar -juomat on tosin löytänyt tiensä päivittäiseen käyttöön ja mun jääkaappiin. Health Labin vitamiinivedet on jo pitkään ollut mun suosikeissa, joten ymmärrettävästikin mä olin erittäin innoissani, kun kaupallisen yhteistyön pohjalta pääsin maistamaan Health Lab Superb -juomaa. Ensimmäinen muutos oli lisätyn sokerin vähentäminen, ja toiseksi mä olen yrittänyt saada säännölliset ruokailutottumukset jokaiseen päivään.

Aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan lisäksi välipaloja tulee nautittua pitkin päivää. Mulle on tärkeää, että jääkaapissa on aina jotain terveellistä ja helppoa välipalaa. Aiemmin mä saatoin juosta paikasta toiseen banaani kädessä, mutta onhan tällainen sopiva 0.33l pullo ehdottomasti helpompi napata kiireessä laukkuun!

”Pullossa on chian siemeniä, jotka pienestä koostaan huolimatta on superfoodia. Siemenet sisältää paljon kuitua ja on erinomainen proteiinin lähde.”

Granaattiomenalta ja valkoiselta teeltä maistuva juoma on terveellisen kokonaisuuden lisäksi ravitseva vatsantäyte. Pullossa on chian siemeniä, jotka pienestä koostaan huolimatta on superfoodia. Siemenet sisältää paljon kuitua ja on erinomainen proteiinin lähde. Tämän lisäksi niissä on paljon hyviä Omega-3 rasvahappoja, jotka tekee hyvää myös esimerkiksi sydänterveydelle. Juoman maku tulee täysin hedelmistä ja marjoista eikä siihen ei ole lisätty sokeria tai makeutusaineita. Aika super kokonaisuus näin loppupeleissä!

Näitä on ollut mulla kylmässä erilaisia tilanteita varten. Aamupalana, kiireessä välipalana tai vaikka pienenä vatsantäytteenä ennen salitreeniä. Health Lab Superb Chia Seed Drink on hyvä ratkasu tilanteeseen kuin tilanteeseen, kun tarvitsee nopeasti hyvää ja ravitsevaa vatsantäytettä. Nesteeseen liotettuna pieni siemen kerää itseensä kymmenkertaisen määrän nestettä muodostaen geelimäisen rakenteen. Liputan tän puolesta niin välipalana kuin pienenä helpotuksena herkkunälkään!

Oletko sä kerennyt jo maistamaan tätä uutuutta? Mitä oot tykännyt?


4 Comments
 • Ilona
  Posted at 11:31h, 19 huhtikuun Vastaa

  Hei!
  En halua kuulostaa töykeältä tai pilkunviilaajalta, vaan antaa rakentavaa palautetta. Luin pitkästä aikaa blogiasi, ja silmääni pistivät useammassa uusimmassa postauksessasi vilahtaneet selkeät kirjoitus/huolimattomuusvirheet. Esim. tämän postauksen lause: ”Juoman maku tulee täysin hedelmistä ja marjoista eikä siihen ei ole lisätty sokeria tai makeutusaineita.”, särähtää korvaan kahden ei-sanansa takia. Jossain teksteissä lauseen merkitys saattaa tällaisten virheiden takia jäädä hieman hämäräksi. Olen teksteissäsi törmännyt myös 0-numeroon O-kirjaimen tilalla sekä verbien taivutus tuntuu jäävän huomiotta (siemen on, mutta siemenet ovat). Ymmärrän, että omasta tekstistä on usein hankala huomata virheitä, mutta välillä blogikirjoituksistasi jää hieman keskeneräinen kuva ja joudun pohtimaan, oletkohan itse tarkistamalla lukenut tekstiäsi läpi ennen julkaisua.
  Pidän blogisi laadukkaista ja monipuolisista kuvista sekä tiheästä postaustahdistasi, mutta toivoisin sinun kiinnittävän teksteihin enemmän huomiota! Hyvää loppukevättä! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 19:34h, 19 huhtikuun Vastaa

  Hahah nyt on kyllä huonosti blurrattu toi eka kuva :DD

  • saralovesyou
   Posted at 23:19h, 21 huhtikuun Vastaa

   Kuvat on otettu pienellä aukolla, eikä niille ole tehty mitään ”blurrausta” jälkikäteen 🙂

 • Laura
  Posted at 22:09h, 19 huhtikuun Vastaa

  Oon lukenut sun blogia jo pidempään, ja nyt on todella alkanut pistämään silmään mainospostausten määrä… Monista mainospostauksista myös paistaa läpi se, ettei sua kauheasti kiinnosta ko. aihe/tuote 🙁

  Ihan normiarjesta kertovat postaukset on parhaita, ja sun kuvat on aina tosi ihania!

Post A Comment