ILLAN GAALA-ASU

Illalla on pitkään odotettu IBA, eli Indiedays Blog Awards. Kyseisten kekkereiden asuvalintaa suunnitellaan aina kutsun saapumisesta lähtien, mutta tällä kertaa homma on jätetty viimetippaan. Tasan vuosi sitten käytiin juoksemassa väriestejuoksu ennen gaalaa ja se verotti voimia yllättävän paljon. Ei välttämättä itse juoksu, mutta sää oli aika viileä ja sateinen. Kroppaa särki ja teki mieli skipata koko tapahtuma. Vaikka hotellin lämmin suihku olisi kelvannut, puin mä rennot vaatteet päälle ja lähdin viettämään iltaa kavereiden kanssa. Tällöin päälle eksyi mustat rennot housut, pitsipaita ja matalapohjaiset slip-onit. Korkokenkiä ei tehnyt mielikään pukea jalkaan!

Seuraavan gaalaillan pelasti edellisenä päivänä saapunut paketti. Ostin ison läjän vaatteita, tiesin jonkin pelastavan vaatekriisin. Lopulta puin päälle mustan olkaimettoman jumpsuitin, joka keräsi illan aikana paljon kehuja. Jalassa mulla oli korkokengät, mutta päällä oli taas mustaa.

”Mä halusin jotain värikkäämpää, mutta kaupat oli täynnä mustaa ja pastellia. Bongasin kivat asuvaihtikset ja nyt iski valinnanvaikeus.”

Nyt painitaan erilaisten ongelmien kanssa. Muuton oli tarkoitus tapahtua muutama päivä sitten ja koko omaisuus on tällä hetkellä pahvilaatikoissa. Siellä on kaikki mekoista kenkiin ja arkimeikistä poikkeavaan kosmetiikkaan. Mitä mä nyt meinaan laittaa päälle?

Kävin tänää kriisishoppailemassa kasan vaihtoehtoja, joista käyttämättömiksi jäävät on helppo palauttaa takaisin kauppaan. Mä halusin jotain värikkäämpää, mutta kaupat oli täynnä mustaa ja pastellia. Bongasin  kivat asuvaihtikset ja nyt iski valinnanvaikeus. Vaikka kaikki kuvien vaatteet näyttää täysin erilaiselta mun päällä, niin niistä saa varmasti jonkinlaista osviittaa. Ensimmäisenä punainen röyhelöhihainen mekko v-aukolla. Röyhelöt, rakastan!  Tämä olisi ihanan raikas mustien korkojen, punaisen huulipunan ja taakse sliipatun kampauksen kanssa. Suunnitelmissa oli muutenkin jonkinlainen wet look tai kireä niskanuttura, mutta saa nähdä! Toisena vaihtoehtona röyhelöisellä kaula-aukolla varustettu musta jumpsuit. Musta asu ei välttämättä kuulosta ihan niin hyvältä mun korvaan, mutta muuten tämä olisi aika rento vaihtoehto edellä mainitun kampauksen ja korkojen kanssa. Vähän kuitenkin liian samanlainen viimevuoden asun kanssa, vai? Kolmantena on vaaleanpunainen suede slip on-mekko. Alle mä suunnittelin valkoista t-paitaa, mutta se olisi varmaan vähän liian arkinen. Tämä olisi kuitenkin super kiva, pitäiskö kuitenkin jättää ihan arkiasuksi? Mitä mieltä te olette, vai pitäisikö yrittää löytää jokin neljäs vaihtoehto?


Tags:
8 Comments
 • Avatar
  Janette
  Posted at 08:59h, 22 huhtikuun Vastaa

  Mä sanoisin että ehdottomasti tuo ihana punainen röyhelömekko ja hiuksiin ehdottomasti wet look :))

 • Avatar
  Salla
  Posted at 09:42h, 22 huhtikuun Vastaa

  Mä ihastuin ehdottomasti tohon punaiseen! Sun päällä näyttäis varmasti ihanalta ja siinä ois oikeesti jotain räväkkyyttä :)

 • Avatar
  A
  Posted at 11:04h, 22 huhtikuun Vastaa

  Eka on paras! Voitko sitten tehdä postauksen, jossa näkyy kaikkin vuosien IBA asut? :)

 • Avatar
  Essi
  Posted at 11:37h, 22 huhtikuun Vastaa

  Toi punanen ehottomasti! Sen kanssa vähän juhlavampi kampaus ja meikki sekä oikeenlaiset asusteet niin hyvä tulee :-) toi viimeinen vaihtoehto tosiaan on vähän arkinen mun mielestä.

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 13:37h, 22 huhtikuun Vastaa

  Punanen!!! Ehdottomasti

 • Avatar
  Emmmmi
  Posted at 14:40h, 22 huhtikuun Vastaa

  Toi tummanpunainen on ihana!

 • Avatar
  Maria
  Posted at 14:54h, 22 huhtikuun Vastaa

  Voiiiii mä en tiedä mikä niissä sliipatuissa hiuksissa etoo, varmaan se, kun hiukset näyttää likasilta ja sellaset ei mun mielestä mihinkään juhliin todellakaan sovi :D mutta toi eka mekko on tosi jees! ja toi mokkanen, pitää vaan osata yhdistää oikein :o

 • Avatar
  Elli
  Posted at 22:39h, 22 huhtikuun Vastaa

  Punanen mekko!! Ihana

Post A Comment