BABY PINK CULOTTES

Long time no see tyypit! Kuluneiden viikkojen arki on ollut aika hektistä muuton ja koulun vuoksi. Viimeisen etäsuoritettavan kurssin palautus oli kuun vaihteessa ja nyt on jäljellä jännät paikat tuloksia odotellessa. Toivottavasti niissä ei tapahdu sen suurempia muutoksia, pidetään peukut pystyssä! Kiireen keskellä blogin ja sosiaalisen median päivitys on väistämättä jäänyt vähän taka-alalle. Nyt on kuitenkin intoa enemmän kuin riittävästi, pienet tauot tekee välillä hyvää. Muutto sujui hyvin ja olo alkaa pikkuhiljaa olla kuin omassa kodissa. Ensimmäisten päivien ajan tunsin olevani kylässä, fiilis oli jollain tavoin vähän jännä. On ihanaa, että sisko on nyt pitkästä aikaa taas lähellä. Treffailut onnistuu yllättävän helposti, kun aikatauluja ei tarvitse suunnitella sen enempää. Olikin jo ehkä vähän ikävä samassa kaupungissa asumista! Vaikka mulla on vielä pientä opettelemista julkisen liikenteen käytössä, niin eiköhän tämä tästä!

Tämä asu on just niin mun tyylinen. Rento ja yksinkertainen. Tennarit on aina ollut se mun juttu ja ne löytyy lähes asusta kuin asusta. Culottes-housuja on mun asuista löytynyt varmaan vuoden ajan. Nämä uudet yksilöt, jotka Zalandolta kiikutin kotiin on tällaiselle 160 senttiselle varrelle aika överit, mutta mä jollain tavalla tykkään näistä! Hempeitä sävyjä on nykyään vaatekaupat pullollaan ja niiden myötä mäkin olen alkanut käyttää värejä pukeutumisessa ihan eri tavalla. Kyllä se kesän värikkäämpi pukeutuminen sieltä pikkuhiljaa tulee!

Mä lähden nyt laittamaan itseäni valmiiksi illan tapahtumia varten! Tapahtumarikas loppuviikko tulossa ;-)

Pants Zalando
Shoes Zalando
Dress Primark
Jacket Zara

*In collaboration


7 Comments
 • Avatar
  Roosa Mononen
  Posted at 14:56h, 11 toukokuu Vastaa

  Ihanat kuvat Sara! xx Mistä noi makeet arskat :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:52h, 15 toukokuu Vastaa

   Ne on Instrusta :-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 16:20h, 11 toukokuu Vastaa

  Mistä oot ostanut ton hameen? Pystyykö tilaamaan netistä?

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 19:17h, 11 toukokuu Vastaa

  Ihanat pökät!:))) Määkin haluisin culottesit, oon vasta nyt ruvennu lämpeemään niille, mut ei oo viel täydellissii osunu kohdalle. Ja haluisin nimenomaa sellaset mitkä jää tohon nilkan yläpuolelle, haha! Mää tilasin zalandolta yhen mekon mikä tuli tohon polven alapuolelle, sillä mallilla siis, miulle se oli maximekko XDD t. myös 160
  Kivvaa kevättä (talvea???!!) siule!<3

 • Avatar
  Emzi
  Posted at 01:16h, 12 toukokuu Vastaa

  Ihanan rennot noi housut :)

 • Avatar
  Maria
  Posted at 10:01h, 14 toukokuu Vastaa

  Hei mistä noi ihanat aurinkolasit on!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:53h, 15 toukokuu Vastaa

   Ne on Instrumentariumista :-)

Post A Comment