OSTOSLISTALLA TONNIN STIFLAT – GUCCI

Tonnin stiflat ei todellakaan ole normaali näky mun kenkäkaapissa. Mun tulee harvemmin jos koskaan ostettua mitään merkkituotteita tai satsattua niihin suuria summia rahaa. Olenhan mä ihaillut vaikka mitä laukkuja ja kenkiä, muttei vielä tähän kahteenkymmeneen ikävuoteen mennessä ole tullut sitä palavaa himoa mihinkään merkkituotteeseen. Olen onnistunut skippaamaan nämä halvemman luokan merkkilaukut, kuten Michael Korsit ja Guessit.

Nyt mä kuitenkin rakastuin. Rakastuin Gucciin, tarkemmin ottaen näihin mustiin nahkaisiin Princetown loafereihin. Kaikki kivijalkakaupat ja nettikaupat tuntuu olevan täynnä erilaisia loafereita. Kyseinen kenkämalli on aika pinnalla tällä hetkellä, omistan tällaisia itsekin muutamat. Vaikka normaalit mustat kengät on käytännöllisimmät, on nämä ihanilla yksityiskohdilla tai kankailla varustellut popot aika upeat. Eniten mua houkuttaisi aidoista Guccin Princetowneista mustat nahkaiset karvoilla varustellut versiot.

I-HA-NAT!

Me ei ehditty Tukholmassa kiertää paljoa kauppoja, mutta River Island koluttiin äkkiä läpi. Löysin sieltä alimpana näkyvät vaaleanpunaiset Loaferit karvalla. Ehkä hieman käytännöllisemmät kuin Princetownit, mutta onhan noi nyt ihan eri näköiset. Löysin myös Steve Maddenilta Jillit, jotka on aika samanlaiset näiden kanssa. Ehkä ne menisi siihen pahimpaan himoon, vaikka aikamoiset kopiot ovatkin.

Odottelen jos tämä kenkähimo menisi pian ohi, eihän noi kovin hyvät olisi täällä sateisessa Suomessa. Näistä pitäisi muutenkin huolehtia aivan erilailla kuin mun muista kengistä. Jos hinta ei olisi ihan noin suolainen, niin nämä olisi varmasti jo mun. Harvoin tällaista fiilistä jää tollaisen hintalapun jälkeen mutta edelleen, onhan noi saakelin upeat! 


18 Comments
 • Maria
  Posted at 14:41h, 18 toukokuun Vastaa

  Mun mielestä noi karvaset näyttää just siltä, kun jonkun lemmikkikani ois menny nukkuu kenkään ja joku törkkässy sen jalalla kuoliaaks ja karvat jääny koristeeks toho ;____; ihan kamalat, noi muut karvattomat on sentään ihan ok, mut noi karvalliset….eieieieieieiei >____<

  • saralovesyou
   Posted at 18:09h, 18 toukokuun Vastaa

   Tottakai jokaisella on omat mielipiteet eikä niistä voi kiistellä 🙂

 • Ihmettelen
  Posted at 17:34h, 18 toukokuun Vastaa

  Makuasia tietenkin, mutta noi on kyllä aika rumat. Toinen asia mikä tuli mieleen, että mietitkö yhtään eettistä puolta mitä tulee mainostamiisi tuotteisiin, vai teetkö mainostusta/ yhteistöitä kenen kanssa vaan? Voin melkein väittää, että noidenkin kenkien taakse kätkeytyy aika paljon kärsimystä ja tuskaa. Suosittelen tutustumaan sekä turkis/ nahkatuotantoon. Jopa isossa osassa feikkiturkis somisteissa on oikeaa karvaa. Muotibloggareiden olisi hyvä joskus edes tuoda eettisiä näkökulmia, kun kuitenkin mainostaa niitä suurelle yleisölle. Vastuu on meillä jokaisella. Toisaalta ollaan eläintenystäviä, mutta samaan aikaan mainostetaan todella epäeettisiä tuotteita, joissa eläinystävällisyys on kaukana. Miksi? Jotta saa pitää kenkiä, jossa on turkisreunat.

  • Mimu
   Posted at 20:03h, 18 toukokuun Vastaa

   Jep, samaa mieltä! Muutenkin olisi kiva, jos muotiartikkeleissa otettaisiin vaatteiden eettisyys huomioon; miten se on valmistettu etc.

  • Suvi
   Posted at 08:29h, 19 toukokuun Vastaa

   Olen täysin samaa mieltä.Täysin käsittämätöntä, miten kukaan voi tukea tuollaista toimintaa ostamalla näitä tuotteita, ja sitten vielä mainostaa ja ihailla niitä!

  • saralovesyou
   Posted at 11:22h, 20 toukokuun Vastaa

   Mä en missään vaiheessa sanonut, että nämä olisi suunnitelmissa hankkia – päinvastoin. Noin kalliit kengät ei millään ole se ”mun juttu”, sillä ostaisin ne lähinnä kenkien, en merkin vuoksi. Tosta eettisyysasiasta…mä olen tutustunut turkis- ja nahkatuotantoon. En tiedä kuinka kovasti mä uskallan ottaa kantaa asiaan, koska siitä nyt luultavasti nousee aika suuri haloo. Mä olen sitä mieltä, että tietyssä määrin kulutus on ok. Näistä eläinasioista keksitään aina sanottavaa, mutta miten on, kun bloggaajalla on päällä suurten ketjuliikkeiden vaatteiteita. Näissä tapauksissa vaatteiden takana on ihmisiä huonoissa oloissa.

 • Marianne
  Posted at 18:02h, 18 toukokuun Vastaa

  Guccin Princetown loafers ovat TO DIE FOR!!
  Itselläni Guccin Jordaan loafersit ja ovat epäröimättä lempi kekäni <3
  xx
  http://mariannelle.com

 • Laura
  Posted at 18:34h, 18 toukokuun Vastaa

  Noi on niin upeat!! Mutta kuten sanoit Suomen oloihin jokseenkin epäkäytännölliset

 • emma
  Posted at 18:48h, 18 toukokuun Vastaa

  Ilman tota karvaa näyttää vähän yhdiltä kengiltä, joita mummini piti joskus aikoinaan, karvalla taas tulee vähän sellaiset aamutossuvibat.. en itse ehkä laittaisi tota rahaa kenkiin (yleisestikään), mutta jokainen tehkööt niin kuin tahtoo!

 • J
  Posted at 07:12h, 19 toukokuun Vastaa

  Nuo on ihan jäätävän rumat 😀 Mutta makunsa kullakin!

 • Niina
  Posted at 08:00h, 19 toukokuun Vastaa

  Hei!!! Zarasta ainakin on saanut ihan samanlaisia! Ainakin nettikaupasta 🙂

 • Sunny
  Posted at 09:46h, 19 toukokuun Vastaa

  Mun mielestä jokainen saa käyttää rahansa kuten tahtoo.. Ihmettelen aina tätä ihmisten piikittelyä toisia kohtaan. Aina pitää olla sanomassa että joku on huono ihminen sen takia kun ei ajattele samalla tavalla kuin itse. Itse olen eettisesti ajatteleva yms suosin cruelty-free tuotteita mutta en silti tule sanomaan että olet typerä jos laitat niin paljon rahaa johonkin ei-eettiseen tuotteeseen. Tietysti mielestäni ihmisten pitäis enemmän miettiä ympäristöä/eettisyyttä etc mutta ne on sellaisia asioita mitkä kolahtaa jos kolahtaa. Itse esimerkiksi olen havahtunut tällaisiin asioihin vasta tänä vuonna ja olen henk.koht. iloinen tästä uudesta ajattelutavasta minkä ole omaksunut. Kuitenkin.. Mihinkään ajattelumalliin ei voi pakottaa vaan ihmiset loppupeleissä kiinnostuvat itse ja ottavat selvää. Ja jos on blogia pitävä/monille nuorille esimerkkinä niin silloin varmasti edustaa niitä arvoja mitä itse pitää oikeina. Ei kukaan lukija voi tulla sanomaan että bloggarin pitäisi olla erilainen kuin on.

  • Herätys
   Posted at 00:20h, 20 toukokuun Vastaa

   Nyt oli kyllä aika sinisilmäinen kommentti. Sun mielestä on kyse ajatuksesta, jos riistetään eläimiä tai ihmisiä esimerkiksi muodin vuoksi?! Juuri sinunlaisien ihmisten takia maailma pyörii kulutuksen ja omien itsekkäiden halujen pohjalta. Tai sitten olet vain liian nuori ymmärtämään asioiden todellisen laidan. Kyllä se on jokaisen ajattelevan ihmisen vastuulla, mitä ostaa ja mitä haluaa tukea. Joo, ei ketään voi pakottaa mihinkään,mutta sellaisia ihmisiä voi kritisoida/valistaa jotka eivät ymmärrä mitä tukee/mainostaa. Sä et pysty mitenkään perustelemaan, että se on oikein että esim,elävältä kanilta revitään karvat ja pistetään jonkun muka laadukkaan brändin tossuihin, joita tekee pikkulapset Kiinassa. Se että iso osa ihmisistä ei sitä ajattele, kun niiden on vaan pakko saada joku tuote, on mun mielestä aika sairasta. Jos tietää asian oikean laidan ja silti haluaa käyttää sellaisia tuotteita, niin sitten voidaan miettiä että missä on vika. Mutta epäilen että aika monelta jäisi ostamatta ja käyttämättä moni juttu, kun tietäisi mikä niiden tausta on ennekuin ne päätyy kauppaan. Se että itse elää hyvnvointi yhteiskunnassa, eikä tarvi ajatella muutakuin omia tarpeita, ei tarkoita että se on oikein. Kun sitä se ei todellakaan ole. Itse en vaan ymmärrä, että jos on suosittu bloggari, miksei käytä sitä ”valtaa” mainostamalla eettisiä, hyviä tuotteita. Vaan haluaa tukea kaikkia riisto brändejä vaan rahan takia. Saran tapauksessa ehkä se on ikä, että ei vielä ymmärrä asioita tarpeeksi tehdäkseen oikeita valintoja.

   • Sunny
    Posted at 19:09h, 22 toukokuun Vastaa

    Taisit ymmärtää kommenttini väärin. Ajatukseni oli hyvin neutraali. Selvennykseksi itse kulutan eettisesti mutta jos joku muu tekee toisella tavalla niin tekee valitettavasti. Mielestäni ei ole oikein ”repiä kanilta karvat tossuihin”, mutta en kuulu sellaisiin ihmisiin jotka tulevat haukkumaan toisten valintoja. Enemmänkin on mahdollista valistaa. Juuri tuollaista negatiivista saarnaa tarkoitan etten ymmärrä. On totta että kuuluisana ihmisenä olisi mahtava tilaisuus edistää asioita(ja olisi mahtavaa jos kaikki käyttäisivät asemaansa hyväksi asioiden puolesta jotka kaipaisivat muutosta), mutta kuka on sanomaan mitä asioita se bloggarin on vietävä eteenpän? Vai kenties ei mitään sen enempää omia kulutustottumuksia miettimättä? Jos esim blogin pitäjä rakastaa lihaa niin ei hän ala puolestapuhumaan kasvissyönnistä. Jos rakastaa (epäeettistä) muotia, niin hyvin todennäköisesti ei mieti sen enempää mistä se muoti tulee.

    • saralovesyou
     Posted at 20:12h, 22 toukokuun Vastaa

     Hyvä kommentti, toivon että monet muut ajattelisi samalla tavalla! 🙂

 • Jere
  Posted at 12:07h, 19 toukokuun Vastaa

  Siis just eilen kävin Guccin liikkees fiilistelemäs näis samoja miesten versioita. Nää on kyl aika 5/5

  • saralovesyou
   Posted at 12:13h, 19 toukokuun Vastaa

   No niimpä!

 • Sara
  Posted at 18:05h, 19 toukokuun Vastaa

  Ihan kamalat, MUTTA makuasioista ei voi kiistellä 😉

Post A Comment