STREET FOODIA PARHAIMMILLAAN

Meillä on tällä hetkellä käynnissä putkien korjaus. Perjantain aamutunneilla koko korttelista katkesi vesi, joten suunnitellut pyykinpesut ja ruoanlaitot täytyi delegoida toiselle päivälle. Päätettiin lähteä viettämään vapaapäivää auringonpaisteeseen ja samalla oli hoidettavissa muitakin asioita. Heikon aamupalan vuoksi lähdettiin ruoan perässä Sellon suunnille, sillä siellä on vielä tänää Street Food -tapahtuma. Erilaiset ruokaan liittyvät tapahtumat on mun mielestä ihan huippuja ja olin innoissani kun mua pyydettiin käymään tuolla Sellon kaupallisen yhteistyön tiimoilta. Ajankohta ei olisi voinut olla parempi – Street Foodia auringonpaisteessa tietäen, ettei kotona saa edes keitettyä makaroonia.

Tilanne olisi varmasti ollut eri, jos vettä olisi tullut kuin sieltä Esterin kuuluisasta. Tarjonta oli ihanan monipuolista ja kokeiltiin parin erin mestan ruokia. Terassikelit oli houkutellut paljon ihmisiä paikalle, en yhtään ihmettele! Mun oma lemppari näistä pisteistä joita testasin oli Base. Valitsin kolme herkullista ”annosta” ja mun valinnat osui ehdottomasti nappiin. Savusiikaa, puolukkaa & rönttönen / Savulohi, mummonkurkkuja & miniburgeri / Sillisalaatti, varhaisperunaa & maalahden limppua jos joku kaipaa suositteluja ;-)

Ajankohta ei olisi voinut olla parempi – Street Foodia auringonpaisteessa tietäen, ettei kotona saa edes keitettyä makaroonia.”

Jos olette lähistöllä niin kannattaa ehdottomasti käydä pyörähtämässä! Helsingin keskustasta paikalle pääsee myös helposti niin julkisilla kuin omalla autolla. Aukiolla näkyi ihmisiä vauvoista eläkeläisiin, siellä oli kivasti huomioitu kaikki ikäpolvet. Saatiin saman Sello -reissun aikana hoidettua vaikka mitä! Palattiin tapahtumantäyteisen päivän jälkeen kotiin pää täynnä ideoita, niistä saatte myöhemmin kuulla lisää.

Vähän ehkä harmittaa, että Glo grill kitchen sekä Brooklyn jäi kokeilematta. Molemmat näytti hyviltä, pitäisköhän tänää lähteä uudelle kierrokselle?


5 Comments
 • Avatar
  Netta
  Posted at 15:55h, 20 toukokuun Vastaa

  Mistä tuo sun raitapaita on? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:20h, 22 toukokuun Vastaa

   Kappahlista :-)

 • Avatar
  svi
  Posted at 20:52h, 20 toukokuun Vastaa

  Katoin sun ig storya ja tuli mieleen että kun asensit pesukoneen muistitko ottaa kuljetustuet pois? Näyttää ihan kun ne olis vielä paikoillaan :D Käyttöohjeessa lisätietoa varmasti, mutta ne on ne metalliset tuet pesukoneen sisällä, ettei se rumpu liiku kuljetuksessa.
  -svi

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:21h, 22 toukokuun Vastaa

   Mulle tuli eilen huijaamatta sata ihmistä kertomaan eri asioista mitä tossa voi olla pielessä. Mä en oo löytänyt niitä kuljetustukia mistään, mutta pitää tsekata ohjeista ennen seuraavaa käynnistystä :-D

   • Avatar
    svi
    Posted at 16:39h, 22 toukokuun Vastaa

    Ainakin on apua saatu! Toivottavasti jostain olis apuakin :D Ne on yleensä ”piilotettu” niin hyvin, että jos ei lue missä ne missäkin koneessa on niin ei varmasti tiedä minkä ruuvin alta ne löytyy :D

Post A Comment