YLIOPPILAS 2017

 Olo on pelokas ja jännittynyt, mutta saamalla hemmetin huojentunut ja ylpeä. Mä tein sen! Syksyllä mä en ajatellut valmistuvani ylioppilaaksi keväällä 2017, mutta tässä mä nyt olen. Selkävaivat toi eteen monia kurssittomia jaksoja, jossain vaiheessa mä olin jo menettänyt toivoni – en mä tule millään saamaan kaikkia tarvittavia kursseja kasaan. Hetki siinä kuitenkin vierähti. Ehdin näiden neljän lukiossa vietetyn vuoden aikana kokemaan vaikka mitä! Ensimmäiselle mennessäni mä asuin kotikotona. Ikätovereiden jatkaessa toiselle vuodelle mä sanoin hetkeksi heipat ja vietin yhden vuoden Yhdysvalloissa. Herranjestas kuinka aika on mennyt nopeasti! Palasin takaisin, suoritin kursseja, asuin tässä välissä omillani Lahdessa ja nyt tuoreena ylioppilaana mulla on uusi koti uudessa kaupungissa ja aika jatkaa matkaa tietämättömänä mitä tulevat kuukaudet tuo tullessaan.

Niin yllätyksenä tämä tuli, ettei kutsujakaan viitstinyt tehdä etukäteen valmiiksi. YO-kirjoitusten tuloksista osa hymyilyttää ja osa harmittaa. Useamman aineen arvosanan jääminen pisteen päähän paremmasta ärsyttää tottakai, mutta turha sitä on näin tässä vaiheessa voivotella. Mekko tuli perille torstaina, eli aika viimetippaan tämä jäi. Tykkään siitä kuitenkin todella paljon, ihanan erikoinen ja erilainen!

En hakenut mihinkään jatko-opiskelemaan, puhti ei vaan yksinkertaisesti olisi riittänyt. Muutenkin haluaisin elää hetken  tehden jotain muuta kuin opiskellen – työt, huvit ja matkustelu. Tarkoitus ei kuitenkaan ole jäädä opiskeluissa ”tyhjän päälle”. Vielä ei kuitenkaan ole varmaa tietoa siitä, mihin mä tulen jatkossa suuntaamaan. Kaikki on nyt avoinna ja täähän on ihan kivaa!

Nyt on kuitenkin aika vetää lakki päähän ja juhlia,  hurjasti onnea kaikille valmistuneille!


11 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:45h, 03 kesäkuun Vastaa

  Paljon onnea Sara, vietä ihana päivä ja nauti! Toivon sulle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

 • Avatar
  Marianne
  Posted at 11:27h, 03 kesäkuun Vastaa

  Onneksi olkoon :) Todella hienoa! Nauti päivästäsi <3
  xx
  http://mariannelle.com

 • Avatar
  Annukka
  Posted at 15:34h, 03 kesäkuun Vastaa

  Lämpimät onnittelut Sara ja kaikkea hyvää jatkoon!! ❤️

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 16:44h, 03 kesäkuun Vastaa

  Suuret onnittelut, paljon olet työtä tehnyt ja nyt se n palkittu!

 • Avatar
  Beetu
  Posted at 17:41h, 03 kesäkuun Vastaa

  Todella paljon onnea valmistumisesta ja aurinkoista tukevaisuutta sinulle! :)

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 08:46h, 04 kesäkuun Vastaa

  Paljon onnea Sara valmistumisesta! <3

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 16:43h, 04 kesäkuun Vastaa

  Paljon onnea!!

 • Avatar
  ss
  Posted at 11:50h, 05 kesäkuun Vastaa

  Paljon onnea! Siskosi blogista bongasin kuvia juhlista ja olitte kyllä aivan upea ilmestys! <3 toivottavasti päiväsi oli onnistunut! Sulla oli myös muuten ihanaa huulipunaa kuvissa, oon ettiny just vastaavaa, saako kysyä mitä se oli? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:12h, 07 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon :-) Mulla oli Nyxin matte lip creamia, joka jäi itseasiassa porukoille Lahteen niin en sävyä pääse tarkistamaan :-(

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 12:07h, 06 kesäkuun Vastaa

  Paljon onnea Sara! Saanko tiedustella, että mistä tilasit juhlamekkosi? Se on todella kaunis.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:09h, 07 kesäkuun Vastaa

   Mekko oli Asokselta :)

Post A Comment