KEVÄÄN YLIOPPILAS

Pari päivää ennen juhlia kotiovelle saapunut mekko, lakituksen jälkeen verkkarit päällä kuorrutettu täytekakku, muutama lasi skumppaa, paljon ihania ihmisiä ja vielä enemmän tuoreen ylioppilaan hymyä. Oli muuten hankala bongata kuvia, joissa suupielet ei olisi korvissa! Hymy taitaa olla jokaisella valmistuvalla valmistujaispäivänä (ja omakohtaisena kokemuksena näköjään myös viikkoa myöhemmin) herkässä. Asuvalintaan mä en voisi olla yhtään tyytyväisempi – mekko sai paljon kehuja ja keskustelua aikaiseksi, olihan se nyt aika erikoinen kaikessa upeassa kokonaisuudessaan. Juhlat oli monilta osin aikalailla mun päätettävissä, halusin niistä mahdollisimman rennot. Lopulta sääkin oli aikalailla meidän juhlakalujen puolella – aurinko pilkahteli pilvien takaa eikä sateesta ollut tietoakaan. Kivi vierähti harteilta heti, kun meidät julistettiin ylioppilaiksi. Nyt vaan kohti uusia tuulia, eikö?

Aloitin mun päivän  meikkaamalla ja valmistautumalla kotikotona, josta mä suuntasin  Tiian luo laittamaan hiukset  kuntoon. Koska juhlien teema oli rento (niin juhlia valmistellessa kuin niiden aikanakin, heh), niin päätin jättää hiukset rennosti auki kiharoille. Lakitus oli perinteisesti pitkä, juhlat hurahti pian ohi ja lähdin illalla ajelemaan kotiin Helsinkiin. Käytiin pikaisesti ulkona, mutta halusin rättiväsyneenä jo aikasin omaan sänkyyn nukkumaan. Monet sanoo lakkiaispäivän olleen paras päivä heidän elämässä, mutta mun kokemus ei ollut ehkä ihan niin ruusuinen. Vaikka onnellisuutta riitti varastoonkin asti ja kaikki sujui ilman sen suurempia ongelmia, olen mä erittäin onnellinen että se on ohi. Nyt pitäisi järjestää siskon kanssa virallisten valmistujaiskuvien otto ja laittaa sen jälkeen lakki odottamaan seuraavan vuoden vappua!  Haluan toivottaa vielä superisti onnea kaikille kevään 2017 valmistuneille!

” — muutama lasi skumppaa, paljon ihania ihmisiä ja vielä enemmän tuoreen ylioppilaan hymyä”


25 Comments
 • Jeannay
  Posted at 09:29h, 09 kesäkuun Vastaa

  Niin kauniit kuvat kaikista ja sun mekko oli kyllä niin upea!<3 Paljon onnea vielä :) Näistä kuvista välittyy ihan huippu hyvä fiilis!

  • saralovesyou
   Posted at 13:57h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon! En kyllä vaihtais tota mekkoa toiseen jos nyt saisi vielä uudestaan päättää. Ei löytynyt keneltäkään toista samanlaista ;-)

 • Maria
  Posted at 10:27h, 09 kesäkuun Vastaa

  Kauniita kuvia ja apua kuinka sun pikkusiskot on kasvanu! En meinannu tunnistaa :O Muistan nähneeni kuvan, missä just ja just yltää sun olkapäähän tämä kaikista oikeanpuolimmaisin (nuorin oli muistaakseni Olivia?), mutta hän on jo sun pitunen! Apua :-D katoin sun kuvaa tosta puvusta jo aiemmin ja totesin, että kerranki jotain omaperäsempää on päällä jollain YO-päivänä, tuntuu että aina pukeudutaan johonkin ”coctailmekkoon”. Muistan myös Annikan vihreän mekon ja se oli kans tosi kaunis. Kiva siis että te pukeudutte just niinku hyvältä tuntuu, eikä aina sitä samaa vanhaa kaavaa :)

  • saralovesyou
   Posted at 13:59h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitoksia! Niinhän ne on. Ihan hullua ajatella, että aina ikäisiään pienikokoisempi Kiia on jo mun pitunen :-D Olivia taas menee varmaan muutaman vuoden sisällä meistä kaikista ohi!

   Tänävuonna oli selvästi tietynlainen mekko suosiossa ja oli musta kiva, ettei mun mekkoa vastaavaa tullut kenelläkään vastaan!

   • Maria
    Posted at 19:19h, 13 kesäkuun Vastaa

    Apua! Herranjestas siellä kasvetaan vauhdilla :o joo huomasin että tosi monella oli olkaimetonta tai sitten sellaista off shoulder mekkoa.. Että positiivinen ylläri oli tämä sun! :)

 • Salla
  Posted at 10:32h, 09 kesäkuun Vastaa

  Ootpa ollut todella kauniina! :)
  Mulla pisti silmään pieni kirjotusvirhe, tossa vuosiluvun kohdalla pitäis varmaan lukea 2017 eikä 2107 :’D

  • saralovesyou
   Posted at 14:00h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos! Oho, kävin korjaamassa :-D Ihana että siellä ollaan tarkkasilmäisiä…en huomannut tota parista oikoluvusta huolimatta.

 • Roosa
  Posted at 10:35h, 09 kesäkuun Vastaa

  Mistä oot löytänyt noin ihanan mekon?

  • saralovesyou
   Posted at 14:01h, 12 kesäkuun Vastaa

   Mekko on Asokselta viimehetken pelastus :-)

 • Nimetön
  Posted at 15:48h, 09 kesäkuun Vastaa

  Onnea! Mitkä aineet kirjotit ja mitkä arvosanat sait?:) Mihin haluaisit opiskelemaan?:)

  • saralovesyou
   Posted at 14:04h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos :-) En mielelläni haluais arvosanoja kertoa täällä vaikka niihin ihan tyytyväinen olenkin! Opiskelut on vielä mietinnässä, en hakenut tässä haussa vielä mihinkään. Ensihoitaja miellyttäisi, mutta se on aika rankka ammatti.

 • Maija
  Posted at 16:42h, 09 kesäkuun Vastaa

  Toivottavasti sulla oli ihana päivä!

  Mun mielestä toi sun mekko oli muuten todella kaunis, mutta esimerkiksi kuvissa, joissa olet sivuttain, näyttää vähän siltä, että olisit raskaana tai että mekko olisi rutussa, johtuu varmaan tosta yksityiskohdasta mahan kohdalla.

  Ihania kuvia oot saanut muistojen arkkuun <3

  • saralovesyou
   Posted at 14:06h, 12 kesäkuun Vastaa

   Oli ihana päivä, vaikka onnellinen olenkin että se on ohi :-D

   Totta, näin kun jälkeenpäin katsoo! Siinä oli vatsan kohdalla sen verran kangasta tossa yksityiskohdassa, että ei kyllä ihmekkään.

 • Nimetön
  Posted at 21:57h, 09 kesäkuun Vastaa

  Te olette kyllä kaunis sisarusparvi :-) ja oikein hehkut onnellisuutta kuvissa.

  • saralovesyou
   Posted at 14:06h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos meidän kaikkien puolesta :-)

 • Emma
  Posted at 23:16h, 09 kesäkuun Vastaa

  Oot upee. Ihania kuvia!

  • saralovesyou
   Posted at 14:06h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitoksia!

 • Silja
  Posted at 08:57h, 10 kesäkuun Vastaa

  Ihan täydellinen toi mekko! :)

  • saralovesyou
   Posted at 14:06h, 12 kesäkuun Vastaa

   No eikö, oli ainakin muista poikkeava :-D

 • Jenna
  Posted at 18:29h, 10 kesäkuun Vastaa

  Siis apua oot varmaa maailman kaunein <3

  • saralovesyou
   Posted at 14:06h, 12 kesäkuun Vastaa

   <3

 • Marianne
  Posted at 11:58h, 11 kesäkuun Vastaa

  Onneksi olkoa :)
  Kauniita, iloisia kuvia, varmasti ikimuistoisia hetkiä sinulle ja perheellesi :)
  xx
  http://mariannelle.com

  • saralovesyou
   Posted at 14:07h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon! :-)

 • Mikaela
  Posted at 15:07h, 11 kesäkuun Vastaa

  Aivan ihania kuvia!

  -Mikaela
  http://www.inhimillinenturhamaisuus.fi

  • saralovesyou
   Posted at 14:07h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos!

Post A Comment