MAANANTAI

Shoes Vans / Pants NA-KD / Sweater H&M / Jacket Carlings / Bag Monki / Tights Shein*

Ja taas vierähti muutama päivä ihan silmänräpäyksessä. Tänää on niin maanantai, jollain tavalla mä tykkään tästä!

Vettä sataa, mä olen edelleen aamutakki päällä röhnäämässä sohvalla, takana on 15 tunnin yöunet ja voisin vetää vielä pienet päiväunet niiden kylkiäisenä. Maksoin just kasan kertyneitä laskuja ja söin einestä lounaaksi. Valvoin viikonloppuna odotellen toista yötöistä kotiin, ei ihmekään että näitä univelkoja on kerääntynyt.  Eikö tähän sovi astetta synkemmät asukuvat, jotka on lojunut koneen kuvakansioissa jo hetken verran. Käytiin pari viikkoa sitte pienellä reissulla Tallinnassa ja sää oli sinä päivänä yhtä kolea ja sateinen kuin tänään täällä Helsingin suunnalla. Kaivoin Vansit pahvilaatikosta ja siskolta lainassa ollut rotsi eksyi päälle niinkuin viikon jokaisena päivänä sen jälkeen. Sadetakki, sadehattu ja kumisaappaat olisi ehdottomasti pitänyt ottaa laukkuun mukaan – eiköhän niille kuitenkin tule tässä vielä käyttöä.

Sateen vuoksi peruuntuneiden maanantaisuunnitelmien takia mä voisin viettää kokonaisen päivän sängyssä pelaten Simsiä ja tilata ruokaa ihan kotiovelle asti. Voisin etsiä viikonlopun reissulle hotellin ja tehdä Pietari to do-listan valmiiksi. Eikö maanantain kuulu myös jonkinlaiset Spotifyn fiilistelylistojen kuuntelemiset? Vaihotehtona olisi kyllä muutamien jäljellä olevien pahvilaatikkojen purkaminen – jep, muutosta on kuitenkin jo 6 viikkoa. Ja hei, eikö Netflixiin tullut just OITNB uusi kausi ;-)


6 Comments
 • Emmi
  Posted at 13:46h, 12 kesäkuun Vastaa

  Vesisateessa on kyllä joskus jotain tosi kivaa ja kiehtovaa, se on kuitenkin toisaalta niin puhdistavaa! Mutta tänään on kyllä ollut sään puolesta aivan perinteinen maanantai, haha :-D

  Täällä muuten yksi joka odottelee jo sun Pietari-postauksia enemmän kuin innolla! Toivottavasti teille sattuisi kiva ilma reissuun. Julkaisetko ”Pietarin to do” -listaa täällä blogissa ennen lähtöä? :-)

  • saralovesyou
   Posted at 13:54h, 12 kesäkuun Vastaa

   No niimpä! Ihanaa kun ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa siitä, että on vaan kotona, mutta toisaalta tekis mieli lähteä vaikka kumpparit jalassa ja sadetakki päällä ulos kävelemään :-D

   Ihana kuulla että odotat! Tästä reissusta on tulossa vähintään yhtä jännä kuin reissusta vuosi sitten. Voisin ehkä jostai listaan kuuluvaa täällä julkastakkin ;-)

 • Nimetön
  Posted at 14:40h, 12 kesäkuun Vastaa

  Hei mahtaakohan tota sun takkia löytyä vielä kaupoista?! Ihan super kivan näköinen :>

  • saralovesyou
   Posted at 14:59h, 12 kesäkuun Vastaa

   Voi kumpa löytyiski, jouduin palauttamaan ton takasin siskolle :-( Oli kuulema parin vuoden takanen löytö alennusmyynneistä.

Post A Comment