BLOGGAAJAN PUHELIN + KUVAUSHAASTE

Yhteistyö: ASUS

 Ainakin täällä Helsingin kaduilla on tienvarsikylteissä näkynyt jo hetken aikaa mainoksia uudesta ASUS ZenFone zoom S puhelimesta. Sain Indiedaysin ja ASUSin kaupallisen yhteistyön pohjalta kyseisen puhelimen testiin ja tämän parin viikon testijakson aikana on ehtinyt muodostua mielipiteitä sekä suuntaan jos toiseenkin.

Koska mä olen ala-asteelta lähtien ollut Apple-tyttö, vaati ASUS ja sen Android-käyttöjärjestelmä vähän totuttelua ja sähläystä heti ensialkuun.  Siihen tottui kuitenkin yllättävän nopeasti, vaikka niitä oho ja hups huudahduksia lipsahtaa vieläkin välillä. Ehkä ensimmäisenä mun huomion kiinnitti kyseisen luurin kamera, jossa on raw-kuvaustila. Kuvaan raw kuvia aina järjestelmäkamerallakin, eli huippua että niitä saa nyt myös puhelimella. Tässä postauksessa näkyy puhelimella otettuja kuvia, eikä kukaan teistä voi varmaankaan sanoa yhtään poikittaista sanaa niiden laadusta. Positiivinen ylläri siis!  Hyvä 2,3x optinen zoom, superi näytöntarkkuus ja mahtava akunkesto – tän rinnalla kalpenee jopa mun uudella akulla varustettu iPhone.

ZenFonen kameran asetuksia saa säädettyä manuaalisesti kuten järjestelmäkamerassakin.   Aukon, suljinajan ja ISO-asetusten muutoksilla  kuvista saa täydellisiä kuvausolosuhteista riippumatta.  Tarkan zoomin avulla kuvaan saa ikuistettua pienimmätkin yksityiskohdat ja upea 5,5” AMOLED-paneeli näyttää kaiken sisällön uskomattomalla tarkkuudella. Mahtava kuvausfriikin bloggaajan puhelin ;-)

Aukon, suljinajan ja ISO-asetusten muutoksilla  kuvista saa täydellisiä kuvausolosuhteista riippumatta.”

Jos sä olet kiinnostunut kännykkäkuvauksesta, niin tänään alkoi ASUSin ja Kamerakoulun kuvauskurssi.  Kurssi pitää sisällään neljä eri  jaksoa ja kuvaushaastetta. Jokaisessa jaksossa annetaan videolla käytännönläheisiä vinkkejä kuvaamiseen, ja ensimmäisen haasteen aihe on seuraava:

”Viikon kuvaushaastetta varten haluamme, että käytät kuvan reunoja kekseliäästi ja kehystä kohteesi. Kuvan kehystämisessä voit käyttää hyödyksesi ympäriltäsi löytyviä elementtejä, kuten puun oksia, aitoja tai ikkunankehyksiä. #CatchTheEdges #ZenfoneZoomNordic.

Ensimmäisen jakson pääsee kurkkaamaan täältä ja osallistukaa kisaan Instagramissa hashtageillä #ZenFoneZoomNordic ja #CatchTheEdges. Jokaiseen haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan 50€ lahjakortti ja koko kilpailun voittaja palkitaan pääpalkinnolla, joka on tottakai ASUS ZenFone Zoom S! Mahdollisuuksia voittaa on siis 4, joten nyt kannattaa ehdottomasti osallistua. Tsempit kaikille tasapuolisesti!


6 Comments
 • Avatar
  Melisa
  Posted at 10:30h, 15 kesäkuun Vastaa

  Mistä tuo ihana kimono on? Viimeisessä kuvassa :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 14:27h, 15 kesäkuun Vastaa

   NA-KDilta :-)

 • Avatar
  Justiina
  Posted at 22:16h, 15 kesäkuun Vastaa

  Sun kuvat on aina tosi kauniita ja ihailen sun sommittelutaitoa, mitä valokuviin tulee!
  Saako kysäistä, mistä tuo superkiva harmaa villapusero on? Onkohan sitä vielä saatavilla? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 08:54h, 16 kesäkuun Vastaa

   Kiitos :-) Se on Vilasta reilu vuosi sitten, en usko että enää löytyy :-(

 • Avatar
  Lotte
  Posted at 22:35h, 15 kesäkuun Vastaa

  Wau mikä kuvanlaatu tolla puhelimella, pitääpä tutustua paremmin! Muutenkin ihanan freshejä postauksia viimeaikoina::) yks juttu joka snadisti häiritsee näissä sun viimeaikasissa postauksissa on toi tollane korostettu lainaus tuolta omasta teksistä! Se toimii ehkä lehtiartikkelissa kun lehteä selaa niin tollanen pomppaa silmään, mutta blogitekstin lukemisen päättää yleensä otsikon perusteella ja lähinnä vaa ärsyttää ku kesken tekstin on yhtäkkiä lause jonka just luki:D ompa taas isot ongelmat mulla, mutta aattelin nyt ilmasta mielipiteeni! Ihanaa kesää<3

  • Avatar
   Kro
   Posted at 16:16h, 16 kesäkuun Vastaa

   Pakko sanoa että alussa kanssa mietin että mitä ihmettä nää lainaukset, mutta nyt tykkään niistä. Ne on jotenki ihanan persoonallisia, ei nimittäin yhdessäkään muussa blogissa, jota luen niin ole niitä. :-D

Post A Comment