AURINKOISTA TORSTAITA

♥ Mulla olisi  tällä hetkellä mahdollisuus lähteä vähän pidemmäksi aikaa reissuun – kuukauden loma etelässä houkuttaisi kovasti! Reissukaveri tosin vielä uupuu, sillä kaikilla on töitä tai koulun alku edessä syksyllä. Mun edellisestä etelän lomasta on vierähtänyt jo hetki aikaa, olisi niin ihana päästä vaikka Kreikkaan rentoutumaan! Reissukamut huutakaa hep!

♥ Säätiedoite, joka näytti tälle päivälle pelkkää auringonpaistetta! Saa nähdä kuinka oikeassa Pekka Pouta on ollut tämän päivän kohdalla, menikö ihan mönkään? Pienen auringosta nauttimisen jälkeen voisi ottaa suunnaksi vaikka Porvoon, jossa meidän on ollut tarkoitus käydä jo pidemmän aikaa. Toivotaan nyt vaan, että auringonpaiste säästyisi sinnekin saakka!

♥ The Weeknd, Ruisrock ja Blockfest, mä en malta odottaa! Mun jokaiseen kesään on viimeisten vuosien aikana kuulunut festareita ja pakkohan niitä on koluta läpi tänäkin vuonna. Mä rakastan kovaa musiikkia ja festarit on varsinkin tän takia ihan mahtavia! Ruisrockin artistikattaus on ensiviikolla (?!?) ihan huippu, tuun varmasti olemaan onnen kukkuloilla kuukauden päivät Ruissin jälkeen, haha!

♥Uudet vaaleanpunaisilla peililinsseillä varustellut RayBanit – niitä ei koskaan voi olla liikaa! Nämä kyseiset kuvissa näkyvät arskat on ollut mun mielessä jo yli vuoden päivät. Vuosi sitten en meinannut löytää näitä laseja mistään ja ”tyydyin” viimevuoden Pietari-postauksissa näkyviin liloihin laseihin. Nyt ne vihdoin löytyi ja lasit on ollut mun päässä aina kun vaan mahdollista. Saa kuitenkin nähdä, uskallanko mä laittaa mun uusia silmäteriä päälle kesän festareille!

♥ KAUPUNKIFILLARIT! Ehkä elämäni parhaiten käytetty 25€ meni kaupunkipyörien ostoon. Nyt ne on mulla käytössä vuoden päivät ja sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy varmasti muutama muukin tyyppi jotka fiilaa kyseisiä pyöriä. Niin helppoja ja ehdottomasti täysi kymppi! Jos asutte Helsingissä eikä teillä ole vielä pyöriä hommattuna niin hophop nyt heti tänää ostamaan.

♥ Alennusmyyntiostokset on ihan mahtavia etenkin, jos niitä on katsellut kaupasta jo aiemmin normaalihintaisena. Kävin Zarassa alkaneissa alennusmyynneissä heti ensimmäisenä päivänä ja löysin vaikka mitä! Voisin tehdä teille jonkun alennusmyyntiostos postauksen, jossa esittelen löytöjä. ;-)

Skirt Gina Tricot (lainassa) / Jacket Carlings / Shirt Mango / Sunnies House Of Brandon* / Shoes H&M / Bag Monki

Photos by: Elizaveta


8 Comments
 • Avatar
  Jasmine
  Posted at 13:08h, 30 kesäkuun Vastaa

  Niin kivat noi aurinkolasit!
  Voi kun olisi itellä edes mahollisuus viikonlopun matkaan Etkö ole yksin reissaavaa tyyppiä? Voin suositella!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:01h, 01 heinäkuun Vastaa

   No niimpä! Mä en oo koskaan ollut yksin tollasella reissulla, veikkaan että jos yksin lähtisin niin ottaisin suunnaksi jonkun mestan vähän kauempaa! Nyt kiinnostais joku Kreikka tms jonkun kaverin kanssa :-)

 • Avatar
  Vilhelmiina
  Posted at 20:17h, 30 kesäkuun Vastaa

  Haha hep! Ihanan positiivisia ja inspiroivia postauksia, ilo lukea ja tulee ihan itellekin halu seikkailla ja elää täysillä! :-)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:01h, 01 heinäkuun Vastaa

   Ihana kuulla, kiva että tykkäät <3

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 22:26h, 03 heinäkuun Vastaa

  Mulla on aivan sama juttu: reissukaveri etsinnässä, kun kaikki vanhat tutut koulussa ja töissä syksyllä :D Meidän pitää selvästikin lähteä yhdessä!!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:16h, 04 heinäkuun Vastaa

   Haha selvästi ;-)

 • Avatar
  Riina
  Posted at 00:53h, 06 heinäkuun Vastaa

  Hei ostin samat kengät hm mitkä sulla on noissa kuvissa mitä sukkia sä pidät noissa vai pidätkö ollenkaan? Hiertääkö ne kauheesti :)?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 02:22h, 06 heinäkuun Vastaa

   En oo pitäny noissa sukkia, vaikka ehkä jonkin malliset avokassukat tonne kävisi :-) Ei hierrä, kävelin kokopäivän ja oli hyvät jalassa!

Post A Comment