ROADTRIP TO PORVOO

Porvoon matkaseura ehti muuttua matkanvarrella, mutta vietin aurinkoisen päivän loppupeleissä ihanassa seurassa. Voinko mä vielä kerran mainita sen, kuinka superia on, että asuu vihdoin  niin lähellä siskoa! Tällaiset spontaanit roadtripit ja get together –hengailut oli pitkän aikaa pitkän välimatkan (tai vähän riitaisamman sisarussuhteen) ihan unohdettu juttu. Otettiin Annikan kanssa auto alle, Luka mukaan ja ajettiin ihanan kesäiseen Porvooseen. Tämä oli mun ensimmäinen kerta kyseisessä kaupungissa, vaikka kuinka kauan siellä onkin tarkotus ollut käydä. Käytiin Fryysarinrannassa syömässä ihanaa vuohenjuustosalaattia, kierreltiin katuja ja  otettiin lopuksi jäätelöt kotimatkalle. Tällaisena jätskihirmuna mun on pakko sanoa, että Ingmanin mango-meloni jädelle on hankala vetää vertoja. Tää mangosorbetti oli kuitenkin todella hilkulla pääsemässä samalle viivalle, nam!

Tänää sää ei ole ihan niin aurinkoinen kuin kuvissa ja tarkoitus olisi lähteä illalla nauttimaan kavereiden seurasta ja The Weekndistä. Mä lähden nyt laittamaan pyykkejä kuivumaan ja imuroimaan viimeisiä nurkkia. Siivousinnostus iskee mulle yleensä öisin ja viimeyö oli onneksi näiltä osin aika tuottoisa. Superia lauantaita kaikille!

Ps. Kuinka siistit on mun uudet punaiset Nellyn kesäkengät!! Mulla on tällähetkellä selvästi jokin innostus vähän erilaisempiin kenkiin ja niitä on tullut haalittua alennusmyynneistä kaappeihin useammat parit. Niin kivaa vaihtelua normaaleihin tennareihin, eikö?


14 Comments
 • Avatar
  Sanni
  Posted at 13:15h, 01 heinäkuun Vastaa

  Täällä kans yks mangomelonijädefani! Maistoin just helsingin rautatieaseman vieressä oranssista minipakettiautosta melonisorbettia ja se oli niin hyvää! Suositus sille!! Ihania kuvia! Pitäis käydä Porvoossa myös ite, mut tuntuu kovin hankalalta saada aikataului kavereiden kanssa yksiin niin, että porvoosta vois nauttia ihan rauhassa ajan kanssa.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:20h, 04 heinäkuun Vastaa

   Pitää käydä maistamassa, veikkaan että saa täältäkin peukut!! Porvoossa pitäis käydä ehdottomasti munkin useemmin. Niin erilainen verrattuna moniin muihin kaupunkeihin mutta silti niin lähellä Helsinkiä. Ihanaa reissua teille kunhan saatte aikataulut sopimaan keskenään ;-)

 • Avatar
  E
  Posted at 15:45h, 01 heinäkuun Vastaa

  Ihania kuvia ❤ Mistä on muuten tuo täydellinen mekko?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:17h, 04 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon! Mekko on siskolta lainassa mutta Monkin alennusmyynneistä pari viikkoa sitten tietääkseni :-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:34h, 01 heinäkuun Vastaa

  Ihana takki sinulla, mistä se on peräisin? :-)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:17h, 04 heinäkuun Vastaa

   No eikö! Zaran alennuksista :-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 13:53h, 02 heinäkuun Vastaa

  Mistä noi ihanat mekko ja paita ovat?! Upea yhdistelmä! :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:21h, 04 heinäkuun Vastaa

   Mekko Monkista ja paita on H&M :-) Kiitos paljon, tykkään itekki kovasti!

 • Avatar
  Maija
  Posted at 13:55h, 02 heinäkuun Vastaa

  Mistä noi ihanat mekko ja paita ovat?! Upea yhdistelmä! :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:17h, 04 heinäkuun Vastaa

   Mekko on Monkilta ja paita H&M :-) Kiitos, mäki tykkään kovasti!

 • Avatar
  Marika
  Posted at 17:17h, 02 heinäkuun Vastaa

  Mistä toi ihana takki mahtaa olla?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 16:52h, 09 elokuun Vastaa

   Se on Zarasta :-)

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 22:59h, 02 heinäkuun Vastaa

  Mistä on tuo päälläsi oleva vihreä takki? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:16h, 04 heinäkuun Vastaa

   Se on Zaran alennuksista :-)

Post A Comment