SATURDAY NIGHT UPDATE

Dress Nelly.com* / Shoes Nelly.com* / Hat GinaTricot / Bag Primark / Sunnies RayBan / Cardigan Nelly.com

Mun tulee normaalisti pukeuduttua vaatteisiin, joissa tiedän tuntevani oloni hyväksi. Muutamat tietyt vaatekappaleet on kovemmassa käytössä kuin toiset ja asut kulkee harmittavan samaa linjaa päivästä toiseen. Tänää mä puin ylleni jotain vähän erilaisempaa ja tällä asulla oli ihana kierrellä ympäri Helsinkiä. Mulla oli sopivan lämmin ilta-auringon paistaessa, jalassa olleilla kengillä kävely oli tällaisen ikuisen tennaritytönkin mieleen ja häiritsevän tyvikasvun sain piilotettua hatulla. Tämä viikonloppu on tarkoitus ottaa hieman rauhallisemmin ja kiriä univelkoja. Vuorokauden sisällä on tullut katsottua monta elokuvaa, löydetty uusia biisejä, pyöräilty rauhassa ilman päämäärää, syöty puistopitsat, hengailtu niin ruma paita päällä että se on oikeesti jo ihan siisti (tsekkaa IG story). Nyt mä heitän itseni sohvalle maaten ja laitan vuorokauden neljännen leffan pyörimään. Hyvää yötä kaikille!


6 Comments
 • Avatar
  Marianne
  Posted at 10:45h, 16 heinäkuu Vastaa

  Mun pukeutumis sääntö numero yksi on ehdottomasti: Mukavuus! Sen näkee kun ihminen viihtyy vaatteissaan :)
  Ihana look – ihastuin varsinkin gingham mekkoon :)
  Rentouttavaa sunnuntaita sinulle <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:03h, 16 heinäkuu Vastaa

   Niin tyhmältä kun se saattaa kuulostaa, niin toi mekko oli mulle ehkä vähän liian avoin kaula-aukoltaan. Sitä sai kokoaika vedellä ylöspäin, ni oli hieman epämukava olo. Pitää vaan seuraavalla kerralla tehä pari ommelta tohon rinnukseen jotta pysyy vähän enempi kiinni :-D Muuten toi mekko oli kyllä omaankin mieleen! Ihanaa sunnuntaita myös sinne <3

 • Avatar
  Liv
  Posted at 16:57h, 16 heinäkuu Vastaa

  Obsessed with this look, especially that fringe jacket!

  Liv

  http://livforstyle.net

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 20:18h, 16 heinäkuu Vastaa

   Thanks! I also love it <3

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:58h, 16 heinäkuu Vastaa

  aina joka postauksessa saa ihailla kivoja kuvia! :) täälläkin löhö sunnuntai festariviikonlopun jälkeen. Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 20:19h, 16 heinäkuu Vastaa

   Voi kiitos paljon, pitää viiä terkut kuvaajalle ;-) Samoin sinne!

Post A Comment