RUISROCK 2017

Viikko sitten vietettiin yhtä kesän kohokohdista, nimittäin Ruisrockia! Ruissifiiliksiä oli sen koko kolmen päivän ajan kaikilla somet täynnä ja sitä on jatkunut koko kuluneen viikon ajan. Me lähdettiin festareille tänäkin vuonna Liisan kanssa ja törmäiltiin päivien aikana paljon tuttuihin. Ensimmäisenä iltana Kygo vei mun äänen ihan täysin, jonka takia lauantai ja sunnuntai köhittiin vähän hiljempaa. Tänäkin vuonna kyseiset festarit oli aivan huiput eikä jouduttu pettymään. Ainakin mulle mieluisan artistikattauksen lisäksi koko alue oli ihanasti järjestetty. Aurinko tottakai paistoi aamusta iltaan, ruokailupuoleen oltiin panostettu, alueella oli paljon erilaista tekemista ja festareista jäi yleisesti ottaen hyvä maku suuhun. Ei tätä turhaan odoteltu vuoden päivät! Kuvasaldo jäi jokseenkin pieneksi, sillä sitä vaan keskittyi pitämään hauskaa. Oli ihanaa kuinka moni teistäkin tuli moikkaamaan nähdessään! Fiilis oli katossa enkä mä millään malta odottaa seuraavaan vuoteen. Ruisrock – ehdottomasti lempparifestarit, joita tullaan muistelemaan hymy huulilla vielä kuukausienkin päästä.

Toivottavasti teillä juhlijoilla oli yhtä ikimuistoinen viikonloppu kuin mulla. Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


5 Comments
 • Avatar
  Aino
  Posted at 20:52h, 16 heinäkuun Vastaa

  Näistä kuvista välittyy ihana ja energinen fiilis! :)

 • Avatar
  Vivia
  Posted at 23:13h, 16 heinäkuun Vastaa

  Vau kuinka hyviä kuvia! Mikä kamera ja linssi sulla oli mukana? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 16:51h, 09 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon! Mulla oli Canon eos 6D, 50mm 1.8 sekä Tokinan laajis :-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 15:07h, 17 heinäkuun Vastaa

  VAU mitä kuvia!! Millä kameralla kuvaat ja mitä linssejä oot näissä käyttänyt? :-)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 16:51h, 09 elokuun Vastaa

   Kiitos! Mulla on Canon 6D ja siihen Canon 50mm 1.8 sekä Tokinan laajis. Ostin juuri Canoin 85mm muttei se ollut festareilla mukana :-)

Post A Comment