KUOHUVIINI-ILTA PARVEKKEELLA

Kesässä parasta on mun mielestä aurinkoiset illat ja spontaanit tekemiset – oli se sitten Linnanmäellä hengailua tai piknik rakkaan kanssa. Näitä piknik-hetkiä on tullut viimeaikoina useampia, kun ollaan napattu pullo kainaloon ja suunnattu uuteen lokaatioon. Ollaan istuttu iltaa läheisissä puistoissa, Suomenlinnassa ja  eikä yhtenä iltana jaksettu lähteä parveketta pidemmälle. Mulla oli odottamassa pari kaupallisen yhteistyön kautta saatua Black Tower ICE -kuohuviinipulloa ja nyt oli oikea hetki korkata yksi. Hyvä seura, herkkuja mukaan ja lasillinen kylmänhuuruista kuohuviiniä.

Oli ihana hengähtää hetki, nauttia lämpöisen kesäillan viimeisistä auringonsäteistä, kuunnella musiikkia, ja jutella kaikkea maan ja taivaan väliltä. Jäiden kanssa nautittava 100% luomukuohuviini sopi hetkeen täydellisesti. Mulla on poikaystävän kanssa aika erilainen maku alkoholin suhteen  ja  mua voi kutsua jonkinlaiseksi alkoholinirsoksi.  Kuohari yllätti mut kuitenkin makunsa puolesta täysin! Makeahko omeanainen, päärynäinen ja sitruunainen maku oli molempien mieleen. Pidän juuri tällaisesta puolikuivasta hedelmäisestä mausta, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Myös vegaaneille sopiva kuohuviini ihastuttaa makunsa lisäksi myös tuotantomenetelmillään. Otettiin kuohuviinille tarpeeksi jäitä, juoman seuraksi hieman syötävää ja viihdyttiin parvekkeella. Patongin ja tuorejuuston kanssa ei koskaan voi mennä pieleen, vai mitä?

Kylmänhuuruinen Black Tower ICE meni ehdottomasti mun top 3 kuohuviinien joukkoon. Lasillinen silloin tällöin tekee hyvää ja tärkeintä tällaisissa tilanteissa on hyvä seura. Syksyn tullen tällaiset rennot viini-illat tulee siirrettyä sisälle omalle kotisohvalle, mutta näistä ilmoista nautitaan nyt täysillä. Seuraavaksi voisi ottaa pullon mukaan pyöräretkelle ja istahtaa alas rannalle katsomaan auringonlaskua.

Miten te rentoudutte yhdessä rakkaan tai ystävien kanssa?


4 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 14:34h, 19 heinäkuun Vastaa

  Kyselin sulta ruissipostauksessa millanen kameravarustus sulla mahtaa olla, mutta et näköjään ollut vastaillut? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 14:09h, 20 heinäkuun Vastaa

   Mulla oli mukana Canon 6D, 50mm ja tokinan laajis :-)

 • Avatar
  Noora
  Posted at 10:08h, 21 heinäkuun Vastaa

  Sulla oli ihan äskeittäin instan storyssä kuva zaran pöksyistä. Ei sulla sattuis oleen niihin vaikka suoraa linkkiä tms.? Oliko ne aleista vai ei :-D Mä törmäsin lähes samanlaisiin kaupassa, mutta ne oli erittäin leveähkö lahkeiset ja ne sun näytti ihan ihoa myötäileviltä?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 14:36h, 21 heinäkuun Vastaa

   Mulla oli ne tosiaan aleista ja leveelahkeiset myös :-/ Luultavasti siis samat housut!

Post A Comment