5X RANDOM THINGS

♥ Materiaonnellisuus valtasi mut eilen kun tein jo pitkään harkinnassa olleen hankinnan. Ostin kameraan uuden objektiivin; oli muuten parhaiten käytetyt rahat pitkään aikaan! Objektiivia oli tottakai pakko päästä testaamaan vielä saman illan aikana ja lähdettiin iltakävelylle pienestä kesäflunssasta huolimatta. Kipeyden tuoma epämukava olo kameran edessä näkyi kuvia läpikäydessä – turvonneet kasvot ja ilmeettömät silmät. No kuitenkin, 85mm F/1.8 objektiivin erot aiemmin käytössä olleeseen 50mm näkyy mun mielestä parhaiten postauksen toisessa ja toiseksi viimeisessä kuvassa. Jatkossa tulee näkymään tällä uudella objektiivilla otettuja kuvia varmasti enemmän, oon ihastunut!

♥ Oon parina iltana tehnyt iltapalaksi lettuja. Vaikka mä nuorempana tykkäsin leipomisesta, niin olin suorastaan surkea lettujen paistossa. Niistä ei koskaan tullut hyviä! Onkohan vika ollut paistinpannussa, taikinassa vai luonteessa, josta puuttui vielä muutama vuosi sitten  ne pienetkin kärsivällisyydenhippeet, sillä nyt ne on onnistuneet lähes täydellisesti. Vahva suositus lettujen kanssa on  muuten kondensoitu maito, nam!

♥ Ostin huomiselle bussiliput Tampereelle. Meillä on kavereiden kanssa niin erilaiset aikataulut, että  treffailut jää harmittavan vähäiselle. Kesästä pitää nyt ottaa ilo irti, kun syksyn tullen töiden lisäksi  haasteeksi tulee opiskelut.  Saa nähdä miten mä pärjään tän nuhanenän kanssa menossa mukana mutta toivotaan, etten ensiviikolla ole pää kainalossa!

♥ Löytyisiköhän joltakin teistä Helsingin kirpparivinkkejä? Kesän lopussa voisin varata perinteisen kirppispöydän, mutta mulla ei ole yhtään kirpputorikokemuksia pääkaupunkiseudulta. Kiertoon laitettavia vaatteita ja kenkiä löytyisi jo jonkin verran ja olisi kiva saada tyhjennettyä kaappeja. Kaikki apu otetaan vastaan, oli ne sitten niitä hyviä- tai ”älä missään nimessä..” kokemuksia!

♥ Joku ihmeen viherpeukalokärpänen puraisi mua alkuviikosta ja ajoin IKEAan vartavasten viherkasvien toivossa. Valikoima oli laajempi kuin mä edes muistin, kasveja löytyi iso kourallinen. Sama innostuspotku sai mut istuttamaan tuoreyrttejä keittiöön ja tämän kämpän ikkunalaudat vihertää nyt ihanasti. Mä en tiedä kuinka pitkään nämä kasvit pysyy hengissä, mutta toivotaan että tällä kerralla viikkoa pidempään :-D

Ihanaa viikonloppua!

Shirt HERE*


24 Comments
 • Avatar
  Minna P
  Posted at 17:20h, 21 heinäkuun Vastaa

  Moikka!

  Upeita kuvia uudella objektiivilla. Olen itsekkin miettinyt tuon hankintaa. Millä kameralla muuten kuvaat? :) Sulla on tosi laadukkaita kuvia.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 17:32h, 21 heinäkuun Vastaa

   Kiitos! Nämä kuvat on otettu Canon 6D :-)

 • Avatar
  maisa
  Posted at 18:09h, 21 heinäkuun Vastaa

  Jos haluut ite mennä myymään niin Hietsun kirppis on loistava vaihtis! Hyvä ilma ja vklp niin kyllä tavara vaihtaa
  omistajaa :) Pöytä kannattaa varata ajoissa, tuppaa olemaan täynnä useasti juuri vklp!

 • Avatar
  oona
  Posted at 18:21h, 21 heinäkuun Vastaa

  oon jotenki viime aikoina tykänny sun blogista erityisen paljon! :) mistä noi kuvissa näkyvät housut on?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:39h, 25 heinäkuun Vastaa

   Hei ihana kuulla, kiitos paljon! Ne on H&M alennuksista :-)

 • Avatar
  Liv
  Posted at 19:17h, 21 heinäkuun Vastaa

  Cool denim jacket!

  Liv

  http://livforstyle.net

 • Avatar
  Laura
  Posted at 20:04h, 21 heinäkuun Vastaa

  Oi ihania laadukkaita kuvia tuolla uudella objektiivilla! Mä en oo ite myynyt Helsingin kirppiksillä, mutta oon käynyt useamman kerran Kampin kirppiksellä. Se vaikuttaa hyvältä paikalta ihan sijaintinsakin puolesta :)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 22:14h, 21 heinäkuun Vastaa

  Mistä noi sun housut on? :) kivoja kuvia!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:39h, 25 heinäkuun Vastaa

   Ne on H&M alennuksista pari vuotta sitten ostettu :-)

 • Avatar
  Jessica
  Posted at 23:13h, 21 heinäkuun Vastaa

  Aleksiskivenkadun kirppis on yks parhaita nyt kesäisin, sinne saa mennä aina sunnuntaisin myymään ilmatteeksi! Jos sää on hyvä niin siellä käy valtavasti jengiä :) Kampin kirppis ja Kaivarin kanuuna on kans tosi hyviä!

 • Avatar
  Piaaa
  Posted at 16:53h, 22 heinäkuun Vastaa

  Heii,
  Oletko päässyt johonkin opiskelemaan vai puhuitko ystäviesi opiskeluista? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 20:03h, 28 heinäkuun Vastaa

   Kavereiden opiskeluista oli puhe :-)

 • Avatar
  writerEm
  Posted at 12:31h, 23 heinäkuun Vastaa

  Ihanan piristävä postaus :)

 • Avatar
  m
  Posted at 13:31h, 23 heinäkuun Vastaa

  Kivoja kuvia kuitenkin :) Ootko sä päässyt johonkin opiskelemaan?

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 15:01h, 23 heinäkuun Vastaa

  Jäähallin kirppis on kiva! Täällä on ainakin yks innokas ostaja ;> Ja pakko sanoo, että upeita kuvia <3

 • Avatar
  emma
  Posted at 16:29h, 23 heinäkuun Vastaa

  mä suosittelen hietsun kirppistä, jos yhtään jaksaa torilla olla koko päivän! itsepalvelukirppiksillä kun tavaroita satutaan varastamaan ja viemään plus hietsussa se hinnasta sopiminen kasvotusten ostajan kanssa on niin paljon kivempaa, ainakin itse koen että tavara liikkuu siellä paljon paremmin :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 17:37h, 23 heinäkuun Vastaa

  Moi mistä noi ihanat housut on ja minkä pituinen oot?

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:23h, 24 heinäkuun Vastaa

  Moikka!

  Sulla on ihana tyyli! :)
  Mistä noi mustat housut on?

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:25h, 24 heinäkuun Vastaa

  Mistä nuo housut! Ihanat :)

 • Avatar
  Michela
  Posted at 19:06h, 24 heinäkuun Vastaa

  Love this outfit :)
  Miki xx

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:40h, 25 heinäkuun Vastaa

   Thanks! <3

 • Avatar
  Sissi
  Posted at 12:53h, 26 heinäkuun Vastaa

  Hietsun kirpparille kannattaa mennä myymään, Helsingin paras kesäkirppis! Kannattaa tietty varautua siihen, että kirppari on ulkona eikä säätä voi oikein ikinä ennustaa. Ite oon kuitenkin tästä huolimatta aina päässyt myymään auringon porottaessa :-)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:23h, 28 heinäkuun Vastaa

  Ootko miettiny josko kävisit tänä kesänä / alkusyksystä vallottaan suomen korkeimman kohan Haltin 1329m? :) vois olla sun tyylinen reissu kun oot tommonen spontaani hurjapää :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 16:07h, 29 heinäkuun Vastaa

   Olis siistiä! Viimeisin kerta patikoimassa oli Californiassa kun kiivettiin 5 päivää Mt.Whitneyn huipulle 4.5km korkeuteen. Sen reissun jälkeen ei patikoiminen kiinnostanut mutta Halti kuulostaisi itseasiassa superilta :-) Pitää laittaa korvan taa!

Post A Comment