KESÄN HUIPPUHETKIÄ

Luonnoksiin unohtunut pre-juhannuspostaus kesäkuun lopulta…nyt mennään jo elokuussa! Kesä alkaa olla jo lopuillaan (mä en millään olisi halunnut kirjoittaa tätä), päivät on alkanut lyhenemään ja kohta siirrytään jo talviaikaan. Mitä jos en tahdo? Me ollaan kuukauden verran katsottu äkkilähtöjä ja jos tulevien viikkojen aikataulut olisi olleet vähän erilaiset oltais just nyt lentokoneessa matkalla lämpöseen. Ehkä kuitenkin parempi odotella talvea – silloin etelänreissut tuntuu varmsti tuplasti paremmalta lyhyiden päivien ja kylmän ilman vuoksi! Nyt olisi hyvä aika kertoa mitkä tapahtumat tältä kesältä on jääneet mun mieleen!

♥Voinko mä lukea kesään mun valmistumisen, koska siitä tämä kesä oikeastaan alkoi!  Mä kirjoitin mun juhlista pienen postauksen täällä ja oon pariin kertaan  käynyt tsekkaamassa kuvat läpi ihan vaan sen takia, että mulla on niissä lakki vihdoin tiukasti päässä! Kerroinkin, ettei tie mun valmistumiseen ollut kovin tasainen. Tuntuu edelleen epätodelliselta kun miettii, ettei mun tarvitse mennä kouluun parin viikon päästä.

♥Nelly.comin porukan kanssa vietetty pre-juhannus Ruotsissa ja juhannus ensin kavereiden kanssa helsingissä ja siitä suoraan poikaystävän luo Hankoon. Pre-juhannus oli ihana! Meidät kuljetettiin veneellä Svartsjön linnaan, jossa syötiin hyvää ruokaa, kuunneltiin livemusaa, rakennettiin kukkaseppeleitä ja  nähtiin huikea auringonlasku. Juhannus kokonaisuudessaan jäi mieleen  eikä tekemisen puutetta ollut!

♥Monet mökkireissut meidän mökille, jossa vihdoin on remontin jälkeen kiva viettää öitäkin. Lapsena käytiin täällä aina saunomassa, uimassa,  grillaamassa ja palattiin yöksi kotiin.  Mökillä vallitsevaa rauhaa osaa vähän vanhempana arvostaa ihan eri tavalla ja olenkin aika onnekas että meillä on kesämökki niin lähellä. Heitin muuten talviturkinkin jo kuukausia sitten ;-) Ollaan menossa tänne viettämään viikonloppua kavereiden kanssa ensiviikolla, en malta odottaa!

♥ Ruisrock, tarvitseeko tätä perustella sen enempää. Jokainen tätä blogia vähääkään lukenut pystyi varmaan arvaamaan, että kyseiset festarit löytyy tästäkin listasta. Mä olin aiemmin viettänyt heinäkuun ensimmäisen viikonlopun Summer Upissa – se oli Lahtelaiselle jokakesäinen perinne. Viimekesänä vaihdoin Lahden Turun Ruissaloon enkä ole hetkeäkään katunut. Fiilis ruisrockissa on niin erilainen että sitä muistelee näin kuukaudenkin päästä hymy huulilla!

♥Parin päivän takainen siskopäivä Helsingissä. Pyydettiin Annikan kanssa meidän nuoremmat pikkusiskot Helsinkiin, vietettiin päivä Linnanmäellä, käytiin Tenhossa syömässä pitsat ja pelattiin yömyöhään erilaisia pelejä. Meidän tulee vietettyä aikaa yhdessä todella vähän etenkin nyt, kun puolet asuu Helsingissä ja puolet Lahdessa. Tämä välimatka ei onneksi ole kovin pitkä, yleensä erilaiset aikataulut tulee harmittavasti tielle.

♥Kulunut kesä oli mun ensimmäinen Helsinkikesä ja odotan innolla myös tulevaa Helsinkitalvea. Myöhäiset iltakävelyt kaduilla, uusien ravintoloiden kokeilut,  iltapalapiknikit  ja mahdollisuudet tehdä vaikka ja mitä! Nyt mä lähden lounaalle ja hoitamaan päivän asiat kuntoon. Tälle aamulle oli suunniteltu salitreeni mutta musta tuntuu, että aurinkoisen illan vuoksi treenailut siirtyy iltaan :-D Aurinkoista torstaita kaikille!


6 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 01:31h, 04 elokuun Vastaa

  Heippa! Tulee ehkä vähä aiheeseen kuulumattomasti tää kyssäri, mutta kun nyt tuon valmistumisen tässä mainitsit, nii… miten sulla meni kirjotukset? Luitko paljon? Tuli mieleen ku snäpin puolella panikoit sillon sitä matikkaa. Itellä abivuosi tulossa, syksyllä alkaa yo:t ja täytyy todeta, että lukemiset jääny kesältä lähes nollille (mikä ei kylläkään ollu tarkoitus.. :D) nyt ehkä vähän kaduttaa…

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:23h, 04 elokuun Vastaa

   Mulla meni kirjoitukset ihan hyvin :-) Pääsin kaikista läpi ihan kunnolla, vaikkei kuitenkaan viiden L papereita tullutkaan. Siihen mun (olemattomaan) lukemismäärään nähden mä pärjäsin hyvin ja tiiän että töitä tekemällä olisin varmasti pystynyt parempaan. Hyvin ne kirjotukset menee kunhan vaan tsemppaat itteäs etkä jännitä turhaan!

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 11:02h, 04 elokuun Vastaa

  Moikka :)

  Muistelisin, että olit tehnyt teidän sänkyyn rungon/kehikon osb-levystä tai jostain vastaavasta?

  Saako udella, että miten toteutit projektin? teitkö koko rungon vai pelkän kehikon tms? Maalasitko levyä, tai käsittelitkö jotenkin?

  Itsellä olisi suunnitelmissa tehdä osb-levystä sängynrunko ja suunnitteluvaiheessa vielä ollaan. Silmää miellyttäisi osb-levy maalattuna valkoisella, niin että kuultaisi läpi.

  Vinkkejä otetaan vastaan, jos kerkeät vastailemaan :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:27h, 04 elokuun Vastaa

   Joo! Tein kehikon kyseisestä levystä ja maalasin sen läpikuultavalla valkolakalla! Laitoin kehikon kulmaraudoilla kiinni niin sitä pystyy helposti nostelemaan siivotessa :-)

   • Avatar
    Riikka
    Posted at 13:30h, 04 elokuun Vastaa

    Kiitos paljon! pitääpä tutustua tohon valkolakkaan :)

 • Avatar
  HannaK.
  Posted at 17:18h, 04 elokuun Vastaa

  Yhdyssananatsi täällä moi! Yhdyssanat, joissa toinen osa on erisnimi, kirjotetaan väliviivalla, eli esimerkiksi Helsinki-kesä ;) Yleensä sun tekstit on kyllä ihan moitteettomia, ajattelin vaan hyväntahtosesti tulla sanomaan, kivaa loppukesää (en suostu kirjottamaan, että alkavaa syksyä:D)!

Post A Comment