NELJÄ NEGATIIVISTA

Viisi asiaa joista olen onnellinen, kuusi kesän parasta hetkeä…tänää voisi sateisen päivän innoittamana lähteä kaivelemaan vähän niitä negatiivisempia juttuja ja asioita jotka on mielen päällä. Auringonpaisteella ja hyvällä fiiliksellä harvoin tulee edes mieleen kirjoittaa mitään surullisempia juttuja, vaikka haluan tottakai niitäkin käsitellä täällä blogin puolella. Mä en ole ottanut blogille mitään tiettyä linjaa, kuten muoti- , ruoka-, sisustus- tai lifestyle blogi. Koska jokainen noista osa-alueista on tällähetkellä mun elämässä läsnä, on mun blogi pieni sekamelska jokaista edellä mainituista.  Jos nyt otetaan käsittelyyn muutama vakavampi ja muutama ei niin vakava aihe. …Tällähetkellä puhututtaa kulutushysteria ja ihmiset moralisoivat etenkin bloggaajien rahankäyttöä. Mä tiedän, etten ole malliesimerkki kun puhutaan järkevästä kuluttamisesta. Tykkään alennusmyynneistä ja matkustelen ulkomaille jos vaan mahdollista. Tosin asialla on toinenkin puoli, nimittäin mun alennusmyyntien ulkopuolella tehdyt vaateostokset voi usein laskea yhden käden sormilla, käyttämättömiksi jääneitä vaatteita ja kenkiä kierrätän kirpputoreilla ja  yksityisautoilun sijaan mä olen aina kannattanut joukkoliikennettä ja polkupyöräilyä. Bloggaajien ajatellaan kuluttavan rahaa vaatteisiin, koska muutama vuosi sitten lukijoiden ajaltetiin ihailevan sitä. Mä itse ostan vaatteita omaksi iloksi – tykkään pukeutua erilailla päivästä toiseen. Jos sit ajatellaan esimerkiksi vesijalanjälkeä ja kuinka paljon yksi lihakilo kuluttaa vettä. Ajattelen tekeväni noiden ”huonojen” valintojen vastapainoksi muutaman hyvän valinnan, sillä punaisesta lihasta sen enempää välittämättä syön mielummin valkoista lihaa tai kasvisvaihtoehtoja. Mun mielestä on aika turhaa moralisoida kuinka toiset tappaa maapalloa valinnoillaan muttei näe asioiden toista puolta. Harva teistäkään elää tehden pelkkiä hyviä valintoja.

…Kadonnut salimotivaatio harmittaa. Nurkan takana oleva sali ja sinne on silti ollut hankala raahautua viimeisen kuukauden ajan. Syksyllä velloneet selkäkivut ovat alkaneet hiljaa palautua kun urheilu on hävinnyt päivärytmistä. Pitäisi ilmeisesti seuraavalla kerralla raahautua paikalle kun sitä salimotivaatiota jaetaan, eihän tämä nimittäin toimi näin!

…Miten jollain voikaan olla viherpeukalo näin hukassa? Ostin erilaisia viherkasveja kotiin joista jo täällä blogin puolella ehdin innostua. Meidän ikkunoista puuttuu kaihtimet, eikä ikkunalaudat nähtävästi ole paras paikka kasvattaa kukkia auringon paistaessa kuumana päivänä. Kasvit tuntuu nuukahtavan muutaman päivän välein ja toisinaan ne taas on elämänsä kunnossa. Annankohan mä niille liikaa vai liian vähän vettä.

…Mä viihdyn yksin paremmin kuin hyvin, mutta tottakai sitä seuraa kaipaa aina toisinaan. Mulle on aina ollut hankalaa lyöttäytyä kenenkään seuraan tai yrittää tyrkyttää ystävyyttä kenellekään. Se on ehkä tämän bloggaamisen negatiivinen puoli, sillä monilla tuntuu olevan musta todella negatiivinen kuva. En tiedä kuka pitää mua ihan hyvänä tyyppinä ja  kuka taas keksii pahaa sanottavaa mitä ikinä mä teenkin. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja musta on aina kiva kun tuutte juttelemaan niin kasvotusten kuin myös sosiaalisessa mediassa. Monet mun ystävistä asuu toisella paikkakunnalla joten lounastreffit on suuren suunnittelun takana ja toisille kaveruus muistuu mieleen silloin kun jotain tarvitsee ja aikaa löytyy silloin kun ei parempia suunnitelmia ole. Materiasta mä en osaa olla kateellinen mutta nuoruusvuosina kasaantuneesta isosta kaveriporukasta kyllä.  Pitäkää niistä ystävistä kiinni, ne on arvokkaampia kuin uskottekaan! Jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy tyyppejä vailla lounasseuraa, niin täällä on ihan mukava ja sosiaalinen tyyppi tutustumassa innolla uusiin ihmisiin ;-)

Shoes Puma / Dress Mango / Jacket Zara / Bag Monki / Sunnies Ray Ban

Postauksen fiiliksestä huolimatta ihanaa viikonloppua jokaiselle teistä!


17 Comments
 • Avatar
  Ee
  Posted at 16:14h, 04 elokuun Vastaa

  Mulla on kerääntyny lapsuudesta ja nuoruudesta iso tyttöporukka, jonka kanssa oonkin ollu läheinen, mutta niin siinä on vaan käyny että ite kun kaikki on hieman muuttunut niin en ole enää kovin läheinen yhdenkään ystäväni kanssa.. Vietän kyllä aikaa mutta omia asioitani voin jakaa enää vain poikaystäväni kanssa. Joten niimpä, kannattais kaikkien kellä on kerääntyny kaveriporukkaa, pitää niistä kynsin ja hampain kiinni! :)

 • Avatar
  Sini
  Posted at 17:52h, 04 elokuun Vastaa

  Itsellä on muutama oikeasti hyvä kaveri mutta hekin ovat muilla paikkakunnilla tai vaihtoehtoisesti muuten kiireisiä, joten samoja ajatuksia on itselläkin pyörinyt tuon asian suhteen. Toisella puoliskolla taas iso tiivis kaveriporukka niin oon sille siitä vähän vihreä.

  Vasta Helsinkiin muuttaneena sosiaalinen verkosto on myös hieman kehitysvaiheessa että jos lounas/tms seuraa oot vailla niin tääl on yksi vapaaehtoinen uusiin ihmisiin tutustuja! :D

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 18:02h, 04 elokuun Vastaa

  Sun blogista saa kyllä sellasen kuvan että oot koko ajan tekemässä kaikenlaista kavereiden kanssa ja mainitset kaverit aika usein. :-)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 19:16h, 04 elokuun Vastaa

   Niin no, vaikka mä blogiin koitankin avoimesti kirjotella niin loppupeleissä se on kuitenkin ihan pintaraapasu mun elämästä :-) Jotkut jutut saattaa vaikuttaa toisilta kuin ne oikeesti on

 • Avatar
  Olivia
  Posted at 18:45h, 04 elokuun Vastaa

  Sun blogia pitkään lukeneena voin myöntää, etteikö mulla olis ollut ennakkoluuloja. En edes enää muista mitä nää ennakkoluulot oli, mutta just jotain negatiivissävytteisiä. Kunnes me törmättiin töiden merkeissä ja sain susta ihan älyttömän ihanan kuvan siltä päivältä. Niin nauravainen ja ilonen ja varsinkin tosi jalat maassa pysyvä tyyppi. Eniten mua vaan jäi hiritseen se, kun oon lukenut sun blogia kauan niin tiedän susta tavallaan aika paljon juttuja ja tästä syystä oli toisinaan ehkä vähän vaikee olla sun seurassa. Just esim. jos sä kerroit jostain jutusta niin ei halunnut olla et ”ai mä tiedänkin tän jutun”, koska olit kirjoittanut siitä blogiin ja tosiaan, nähtiin ensimmäistä kertaa koskaan.

 • Avatar
  oona
  Posted at 21:42h, 04 elokuun Vastaa

  tää oli tosi kivasti toteutettu postaus, tuo hyvää vastapainoa sun muihin postauksiin! nää kuvatki oli tosi nättejä :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 06:36h, 05 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon :-)

 • Avatar
  J
  Posted at 22:15h, 04 elokuun Vastaa

  Hei täällä yks 22-vuotias, joka on muuttamassa tässä kuussa Helsinkiin! Muutan sinne siis opiskelun takia ja kaikki kaverit jää toiselle paikkakunnalle enkä tunne Helsingistä ketään. Joten jos lounasseura kelpaa niin täällä on yks vapaaehtonen! :) tykkään urheilusta ja viini-illoista, joten musta saa myös sellaiseen seuraa! :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 06:40h, 05 elokuun Vastaa

   Jee ihana kuulla! Laitteleppa viestiä kun kotiudut Helsinkiin ni treffaillaan :-)

 • Avatar
  Nina
  Posted at 00:26h, 05 elokuun Vastaa

  Itselläkin samanlaisia aatoksia kaveruuden suhteen. Näin parikymppisenä huomaa, kuinka monet lapsuuden kaverit ovat kaikonneet, ja nytkin niistä muutamasta läheisimmästä kavereista pari asuu eri puolilla suomea, joten aikaa heidän kanssa tulee vietettyä enää harvoin. Tullut myös huomattua, että uudelle paikkakunnalle muuttaneena on vaikea löytää samanhenkisiä ihmisiä ympärille. Täälläkin siis yksi vapaaehtoinen lounas seuralainen, kerta Helsingissä molemmat asutaan! :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 06:43h, 05 elokuun Vastaa

   Toi on ihan totta! Laitappa mulle jossain muualla viestiä niin lähetään lounaalle joku päivä:-)

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 09:38h, 05 elokuun Vastaa

  En tiiä ootko ikinä nähny ku facessa laitoin sulle viestiä jo aikaa sitten:D se todisteena, et susta ajatellaan muutaki ku vaan negatiivisia asioita!:)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:19h, 07 elokuun Vastaa

   Mulla ei jostain syystä meinaa näkyä fb tulleet viestit :-/ Koitan käydä etsimässä ja lukemassa!

 • Avatar
  miki
  Posted at 10:53h, 06 elokuun Vastaa

  love this outfit!!

  Miki x

  https://littletasteofbeauty.blogspot.it/

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:19h, 07 elokuun Vastaa

   Thanks!

 • Avatar
  Sara
  Posted at 08:57h, 14 elokuun Vastaa

  En tiedä mistä johtuu, mutta viimeaikoina oon lukenut paljon enemmän sun blogia kuin aikaisemmin. Ehkä nämä syvällisemmät ja vähän pinnan alle menevät postaukset on herättänyt mun mielenkiinnon!
  Ja mulla ei ole ollenkaan negatiivinen kuva susta sun blogin perusteella. Vaikutat iloiselta, mukavalta, fiksulta ja sosiaaliselta tyypiltä!
  Itse muutin juuri Helsinkiin pieneltä paikkakunnalta enkä tunne Helsingistä vielä oikein ketään. Lounasseura tulisi siis todellakin tarpeeseen, jos tarjous on vielä voimassa! Olisi todella mukava tutustua uusiin ihmisiin täällä :)

  Terkuin Sara

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:47h, 14 elokuun Vastaa

   Hei ihana kuulla että tykkäät :-) Laita ihmeessä viestiä vaikka IG ni sovitaan lounastreffit!

Post A Comment