KESÄN ASUT – HOT OR NOT

Me ei nyt saatu sitä pitkää kuumaa kesää. Toppatakit voidaan onneksi pitää varastossa vielä parin kuukauden ajan, mutta kumisaappailla olisi ollut kesällä käyttöä senkin edestä. Kaivoin viimeisten kuukausien asukuvia ja niistä kyllä huomaa, että kesän keskilämpötila oli mitä luultavimmin +20 alapuolella.

Mä olen aikamoinen vilukissa ja asut olikin sen mukaisia. Pitkiä housuja näkyi enemmän kuin hameita tai mekkoja. Lähes aina päällä oli neule tai takki – välillä molemmat. Mulla oli hetki sitten fiilis, että olen kulkenut koko kesän samoissa vaatteissa. Näitä katsellessa kuitenkin huomasi, että on tässä ehtinyt koota erilaisia asuja vaikka kuinka paljon. Mun tyyli heittelehtii aika laidasta laitaan fiiliksen mukaan. Välillä päällä on kukkamekkoja ja korkoja, toisinaan taas kangaskasseja ja tennareita. Omat asulempparit on ehkä 15, 16 ja 17, mitä mieltä te olette?

Mistä näistä asuista tykkäätte eniten? Entä vähiten?

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.


13 Comments
 • Vilma
  Posted at 13:47h, 08 elokuun Vastaa

  Omia lemppareita 3,4,5,7 ja 12 :) sulla on kyl tosi kiva tyyli ja hienoja yhdistelmiä!

 • Aliisa
  Posted at 15:04h, 08 elokuun Vastaa

  Ihan ehdoton lemppari on ykkönen! Siis aahh noi housut on ihanat, oon metsästänyt samantyyppisiä jo tovin. Kaikki tahtoo vaan olla liian pitkiä tai tosi läpinäkyviä:(
  Jotenkin läppä kyllä, että Suomessa tuo on kesäasu, sopis paremmin tyyliin aikaisen kevään asuksi :D

 • Elina
  Posted at 15:04h, 08 elokuun Vastaa

  Mun lempparit näistä ehkä numerot 5, 7 ja 12. Tai ne ovat näistä eniten sellaiset, miten itse haluan pukeutua ja pukeudun, mutta sulla on aina paljon rohkeampia yhdistelmiä ja mielikuvitusta erilaisiin ratkaisuihin. Itse sorrun liikaa siihen, että jotkin vaatteet ovat ns. pareja, eli tietty paita saa aina parikseen samat housut. Pitäisi enemmän kokeilla erilaista, ensin vaikka vaan kotona ja totutella peilin edessä silmää erilaisiin yhdistelmiin.

 • Aa
  Posted at 15:33h, 08 elokuun Vastaa

  3 on ehkä eniten mieleen, ainoa mitkä housut pukisin itse päälleni. 15 on vähiten mieleen, en tajua miks pitää hukuttaa itsensä epäistuviin ja ruman värisiin kolttuihin…

 • Satu
  Posted at 06:33h, 09 elokuun Vastaa

  5 ihanan raikas kokonaisuus

 • iinuli
  Posted at 08:31h, 09 elokuun Vastaa

  3. on ehdottomasti ihanin ! mistä muuten noi kuvan 12. kengät on ?

  • saralovesyou
   Posted at 10:14h, 09 elokuun Vastaa

   Ne on H&M alennuksista nyt kesällä :-)

 • Emmi T
  Posted at 14:53h, 09 elokuun Vastaa

  3 ja 4 ihan lemppareita! Olikos nuo 4 housut NA-KD:lta? Taisin sieltä joskus etsiskellä, mutta ei ainakaan silloin osunut silmään. Tommosia sopivia on niin vaikeeta löytää mistään, kun ei hirveesti oo tota pituutta siunaantunut…

  • saralovesyou
   Posted at 16:44h, 09 elokuun Vastaa

   Kiva kuulla että tykkäät! Noi housut on joo NA-KDilta ja omat lempparit :-) Näitä saman tyylisiä pöksyjä on kertynyt kaappiin useammat, mutta niissä on aina ollut jotain vikaa. Koitin tsekata jos olisin löytänyt linkkiä sulle, mutta ei osunut silmään ainakaan näin pikasella katselulla :-/

 • Sh
  Posted at 15:26h, 09 elokuun Vastaa

  3. Mun lemppari!

 • Donja
  Posted at 22:13h, 09 elokuun Vastaa

  13!

 • Vilma
  Posted at 19:49h, 29 tammikuun Vastaa

  Mistä nuo 16. kuvan kengät on ostettu? :)

  • Sara
   Posted at 23:12h, 29 tammikuun Vastaa

   Ne on Adidas Gazellet, muistaakseni Junkyardilta! Tosi mukavat kengät jalassa ja itseltä löytyy noita parissakin eri värissä ;-)

Post A Comment