7X TUNNUSTUKSIA KOLMENTOISTA VUODEN AJALTA

 Varastin nuorena pyyhekumin – äiti älä pelästy, se oli vahinko! Laitoin huulipunan tapaisen pyyhekumin kaupassa kiertelyn ajaksi taskuuni ja kotona tajusin lähteneeni maksamatta; pyyhekumi oli tottakai edelleen siellä taskussa. Hiivin seuraavana päivänä vähin äänin takaisin kauppaan, palautin kumin takaisin hyllyyn ja välttelin kyseistä putiikkia useamman vuoden ajan. Tapauksesta on yli 10 vuotta aikaa, mutta nuorena etenkin sitä oli ihan sydän kurkussa jos poliisisedät tulee hakemaan mut kotiovelta. Long story short, kaikki päättyi hyvin ja mä olen ollut todella hiljaa tapahtuneesta ennen tätä päivää. 😀

Game of Thrones; jouduin itseasiassa Googlaten varmistamaan oikean kirjoitusmuodon. Olen jotenkin onnistunut sivuuttamaan  koko sarjan. GOT-juttuja näkyy tällähetkellä jokapuolella, mutta to be honest, mulla ei ole mitään hajua jutun juonesta tai juonikäänteistä. Ehkä se voisi olla mun seuraava valloitus!

Menin ala-asteella mummin mukana ulkomaalaiselle kotikampaajalle. Meidän ajatukset ei tämän kampaajan kanssa mennyt ihan yksi yhteen ja palasin kotiin kirkkaan oransseilla hiuksilla ja sentin (okei korkeintaan 2cm) pituisella otsatukalla. Tästä aiheutui pieni kampaajakammo ja pitkään aikaa sisko leikkasi ja värjäsi mun hiukset kotona. Saadaan tästä perheen kanssa edelleen hyvät naurut aikaiseksi, vaikka siinä tilanteessa ei naurattanutkaan.

Mä olen naurettavan huono valehtelemaan! En osaa pelata edes kusetus-korttipeliä sen oikeilla säännöillä. Mulle tulee hymy huulille heti kun koitan juksata, oli kyse sit jostain pienestä tai isommasta asiasta. Rehellisyydellä pärjää ja sillä mä olen monta korttipeliä voittanutkin! Nuorempana saatoin repäistä housut pois kotiin päästessa ja jättää ne yhteen myttyyn lattialle. Tässä mytyssä oli myös sukat tai mahdollisesti talvella housujen alla olleet sukkahousut. Nämä on näitä ala-asteen epähohdokkaita hetkiä, kun olin aamulla vetänyt housut jalkaan ja päivän aikana tajusin, että lahkeesta pilkottaa parikymmentä senttiä sukkahousua. Nykyään mua usein pelottaa, että lahkeesta putoaa sinne vahingossa jäänyt sukka. Normaali pelko hei! 😀

Vihaan ruoan heittämistä roskiin enkä tämän vuoksi noudata parasta ennen-päiväystä tai viimeistä käyttöpäivää kovinkaan tarkasti. Tämä saattaa olla omalla terveydellä leikkimistä mutta monesti mä luotan  näkö- haju- ja makuaistiin enemmän kuin pakettiin kirjoitettuun päivämäärän. Parhaimmillaan/pahimmillaan mä olen syönyt viikon tai pari vanhaa lihaa, joka ei eronnut millään tavoin lihasta, jossa oli vielä päiväystä jäljellä. Aina pitää toki olla järki päässä mutta tyhmä saa olla jos kaiken heittää vaan the päivän lähestyessä roskiin. Ollaan tässä asiassa poikaystävän kanssa yö ja päivä, joten monesti pimitän näitä tietoja häneltä laittaessani ruokaa. Edelleen ollaan elossa eikä kertaakaan olla sairastuttu tämän vuoksi.

Mun host-perhe jenkeissä fanitti Star Warsia. Yritettiin moneen kertaan katsoa nämä elokuvat läpi, mutta leffahuoneen tuolit oli liian mukavat ja mä nukahdin jokaisella kerralla. Yritin antaa vielä yhden mahdollisuuden ja menin pari vuotta sitten leffaseuraksi katsomaan The Force Awakens, mutta silmät painui kiinni alun minuuteilla.  Mut herätettiin lopputekstien aikana mutta oletettavasti koko elokuva oli mennyt multa ohi. No mut hei, mä yritin!

Shoes H&M / Pants Zara / Bag Monki / Glasses RayBan / Shirt Defend Paris


Tags:
13 Comments
 • SofiaEmilia
  Posted at 15:08h, 10 elokuun Vastaa

  Aivan ihania kuvia susta Sara ja vitsi miten hauskasti toteutettu tämä 😀 <3

  • saralovesyou
   Posted at 18:36h, 10 elokuun Vastaa

   Kiitos! <3

 • Janina Pitkänen
  Posted at 15:14h, 10 elokuun Vastaa

  Mulla on ihan sama pelko tosta, että lahkeesta löytyy sukkahousut tms.! 😀 Liian monta kertaa vetäny just jotku sukkahousut lahkeesta ja yrittäny huomaamatta laittaa ne jonnekki laukkuu… Vois ehkä opetella tavaroitten kaappiin laittamisen!

  • saralovesyou
   Posted at 20:18h, 10 elokuun Vastaa

   Haha, onneks en oo ainoo 😀 pitäis oppia joo laittaa vaatteet suoraan kaappiin ni ei tulis tällasia ongelmia!

 • inga
  Posted at 16:20h, 10 elokuun Vastaa

  iiihana asu ja tosi hyviä kuvia! 🙂

  • saralovesyou
   Posted at 17:42h, 10 elokuun Vastaa

   Kiitos! 🙂

 • Laura
  Posted at 17:59h, 10 elokuun Vastaa

  Sikahauska postaus<3

  • saralovesyou
   Posted at 18:36h, 10 elokuun Vastaa

   Kiva kuulla et tykkäsit 😀

 • Sinii
  Posted at 10:07h, 11 elokuun Vastaa

  Tämä oli hyvä postaus! Tämän kaltaisia lukee mielellä jatkossakin :))

 • E
  Posted at 15:37h, 11 elokuun Vastaa

  Huikee toi kumi juttu:D Itse olen kerran varastanut sakset koulusta, kun vahingossa laitoin ne penaaliin. En kyllä koskaan uskaltanut palauttaa niitä…

  • saralovesyou
   Posted at 14:23h, 13 elokuun Vastaa

   Muistan kuinka mua kuumotti kun tajusin ton kotona 😀 Ehkei ne poliisit kuitenkaan yhden kumin takia tule ovelta hakemaan!

 • Minja
  Posted at 15:00h, 14 elokuun Vastaa

  Mua hämmentää ton paidan printti. Mikä idea siinä on?

  Tämmöset postaukset on kyllä kivoja. Mäki varastin joskus samalla tavalla vahingossa kynsilakan, mutta en vieny sitä ikinä takas, haha.

  • saralovesyou
   Posted at 15:22h, 14 elokuun Vastaa

   ”DEFEND käyttää vaatteissaan AK-kivääriä rauhan metaforana sekä intohimon ja raivon ilmaisukeinona. Intohimoja ovat ihmisoikeudet, muoti ja vapaus. Raivo viittaa näiden teemojen kohtaamaan uhkaan sekä turhautuneisuuteen, joka kumpuaa kaupunkien sosiaalisista ongelmista ja tulevien sukupolvien tukahdetuista unelmista.” tossa pieni lainaus kyseisestä merkistä 🙂

Post A Comment