A-Ö TÄMÄN HETKEN AAKKOSET

A – Arlan mangorahka. Mä oon hurahtanut siihen ihan totaalisesti ja tästä rahkasta on tullut mun tän hetken lempiherkku. Luulin, että noi rahkat on lähinnä jälkiruokiin ja leipomiseen, mutta kyllä ne ainakin mulla on alas uponnut vähän liiankin helposti.

B – Biisijulkaisut. Aviciin 10. elokuuta julkaistu Without you soi mulla repeatilla.

C – Coconut, vihaan kookoksen makua mutta tykkään sen tuoksusta! Mulla on yksi vartalorasva, jota rakastan yli kaiken. Pitää vissiin vähän säästellä, päivittäisellä käytöllä se hupenee aika yllättäen 😀

D – D-vitamiini. Päivien on huomannut lyhyenevän jo huomattavasti ja lisävitskujen otto alkaa olla aika tärkeetä.

E – Erikoisemmat vaatekappaleet on vienyt mun sydämen. Huomaan ihastelevani kenkiä, joita en olisi käyttänyt pari vuotta sitten missään tilanteessa. Tämän hetken ihastus on näissäkin kuvissa näkyvät Zaran pörröhousut, jotka on mun mielestä super söpöt!

F – Fööni on ihan ehdoton kun koitan laittaa hiuksia. Föönittömän kuivauksen lopputuloksen huomaa tämän postauksen toisesta kuvasta. Mun hiuslaatu on todella pörröinen, mutta föönillä ja hiusöljyillä saan sen kuriin. Ärsyttävää mutta eihän tästä mihinkään pääse.

G – Game of Thrones…pari postausta sitten kirjotinkin tästä. Katsottiin ensimmäinen, toinen ja kolmaskin jakso sivusilmällä ja hei, tää sarja on ihan erilainen kuin kuvittelin! Ensimmäiset jaksot on kuulema aika huonoja, mutta ajattelin antaa vielä parin jakson mahollisuuden.

H – Hotellin aamupala. Mä olen parina aamuna yrittänyt jäljitellä sellaista, niinkuin edellisestä postauksesta saattaa huomatakin. Voisin vaan nukkua lopun elämääni hotellin lakanoissa syöden hotellin aamupalaa jokainen päivä.

I – Instagram, mä olen maailman surkein käyttämään sitä! IG storyyn oon ihastunut, mutta kuvia lisäilen joko kolmen kuvan ryppäissä tai vaihtoehtoisesti pidän viikon taukoa. Miten mä en voi vaan opetella sitä säännöllisyyttä…

J – Jeans, harvoin käytän normaaleja farkkuja. Kangashousut on vaan niin paljon mukavemmat…pitäisköhän ottaa taas käyttöön??

K – Kalenteri, joka on pitänyt mut kiireellisenä ja ajan tasalla. Muiden on ehkä vähän hankala saada selvää mun merkinnöistä, mutta tärkeintä että itse tajuan missä pitää olla mihin aikaan ja mitä täytyy tehdä minäkin päivänä.

L – Luistelu, mulla on vähän ikävä jäälle. Lahdessa asuessa pääsin aina välillä luistelemaan, mutta Helsingissä tämä on varmaan haastavampaa. No pitää vaan odottaa talvea, eikai siinä muu auta.

M – Munankeitin; maailman paras keksintö! Ostettiin sellainen meijän jo ennestään täyteen keittiöön eikä kaduta yhtään.

N – Naked Heat-paletti!!! Kävin kuvauksissa, joissa mun meikki tehtiin tällä luomiväripaletilla. Sain kyseisen paletin itselleni kotiin ja se innotti mua (edes yrittämään) tekemään silmämeikkejä. Harjoitus tekee mestarin, mutten mä ole vielä lähelläkään sitä 😀 No kuitenkin, paletti on i-ha-na♥

O – Oslo. Mä en aiemmin ole ollut Norjassa mutta kerta se on ensimmäinenkin! Lennän sinne perjantaina muotinäytöstä varten ja lauantaina takaisin kotiin. Kiva pieni reissu ja uusi maa ruksattuna listalta.

P – Patikointi Haltin huipulle; joku teistä lukijoista antoi mulle vinkin tähän ja innostuin! Nyt pitäisi enää ottaa tästä selvää ja lähteä kokeilemaan. Kolme vuotta sitten patikoin ensimmäisen kerran Californiassa. Reissu kesti 5 päivää, kilsoja kertyi ihan nätisti ja lopulta oltiin 4,5km korkeudessa!

Q – Quasimodo, haha ainoa mikä mulle tuli tästä kirjaimesta mieleen 😀 Mä en ole nähnyt Esmeralda-leffaa, ehkä senkin vois katsoa jokin päivä.

R – Riippuvat valaisimet sängyn molemmilla puolilla tähän tyyliin on mun viimeisin päähänpisto. Meidän kattoon tai seiniin ei saa porata, joten idea saattaa jäädä toteuttamatta…

S – Shortseja on tullut käytettyä tämän kesän aikana yhden ainoan kerran; hameet, mekot ja pitkät housut on olleet käytössä sitäkin enemmän. Pari kesää sitten en muuta käyttänytkään kuin shortseja, näin kaikki muuttuu.

T – Terveyskengät on seuraavina mun ostoslistalla. Ne saattaisi mahdollisesti auttaa mua näiden selkäkipujen kanssa, jotka viimeaikoina on saanut mut taas vähän pelkäämään. Aidoilla terveyskengillä voi olla hyvätkin vaikutukset tähän, joten eiköhän pitäisi kokeilla.

U – Uni, rakastan nukkumista! Mä oon jo tottunut tähän klo 6 starttaavaan luonnonvaloon, joka ei enää saa mua edes hereille. Mä en todellakaan ole mikään aamuvirkku, on ihme jos mut saa aamulla aikaisin hereille.

V – Verhot; oon jo hetken harkinnut niiden ostamista. Aurinko paistaa meidän kämppään sisään heti aamusta lähtien, joten tää on kunnon sauna. Lämpöisinä päivinä ikkunoiden aukominen ei edes auta, kun ei se ilma tuuletu sitten millään. Mä en kuitenkaan millään haluaisi verhoja, argh!

Z – Zero, max, light – sokeriton limsa toisin sanoen. Lidlissä Pepsi Maxin tupla pack on houkuttavan halpa ja tätä meillä meneekin vähän naurettavan paljon. Mä näin joskus videon, jossa normaalia Coca-colaa sekä Zero Coca-colaa keitettiin, ja tässä normaalissa jäi järkyttävät sokeritahnat kattilan pohjalle. Ei oo sen jälkeen normaalit limsat houkuttaneet.

Å – Åland, åland. Olisi ihana päästä käymään Ahvenanmaalla. Eihän ne matkat sinne luultavastikaan paljoa maksa mutta maisemat on siellä kuulema nättejä.

Ä – Äkkilähtösivut etelään on päivittynyt meillä kovaan tahtiin. Jos yksi löhöloma johonkin väliin, pliiiiiiis!

Ö – ”ööö” kuuluu mun suusta aika usein. Voisko vaikka päästä tästä rasittavasta tavasta pois 😀


Tags:
12 Comments
 • maisa
  Posted at 12:49h, 15 elokuun Vastaa

  tosta sokerittomasta limusta. se ei varsinkaan ole terveellistä, koska makeutettu aspartaamilla tms. joten kannattaisi vain mielummin juoda niitä normaaleja, ne on vähemmän haitallisia (ja maistuuhan ne nyt paremmalle ;))

  • saralovesyou
   Posted at 12:54h, 15 elokuun Vastaa

   Niin no tottahan toi, mutta löytyy niitä makeutusaineita vaikka mistä muustakin! Mä itse tykkään just Pepsi Maxista, enkä esimerkiksi Cocacolan, Lightin ja Zeron välillä huomaa mitään makueroja 😀

   • M
    Posted at 16:21h, 15 elokuun Vastaa

    Ei niissä nyt niin paljon mitään aspartaamia ole että haittaa olis… Paitsi jos kittaa litra tolkulla päivässä, mitä sara tuskin tekee 😀

 • anna
  Posted at 16:20h, 15 elokuun Vastaa

  hehe se on Notre Damen kellonsoittaja niminen elokuva, ei niinkään esmeralda 😀

  • saralovesyou
   Posted at 16:26h, 15 elokuun Vastaa

   Noh, näin hyvin sit näki etten mä oo siitä niin perillä 😀

 • Sanni
  Posted at 21:54h, 15 elokuun Vastaa

  Suosittelen käymään Derbyssä! Kenkäliike, missä myydään oikeesti hyviä jalkaan ja kivan näkösiäkin kenkiä!

  • saralovesyou
   Posted at 23:28h, 15 elokuun Vastaa

   Hei kiitos vinkistä, pitää käydä 🙂

 • Helmi
  Posted at 22:27h, 15 elokuun Vastaa

  Hei tosta Haltin reissusta! Mun isä joka on puolustusvoimilla töissä ja on muutenkin hyvin urheilullinen, kiipesi Haltille vuosi sitten. Hän sanoo että sinne ei tosiaankaan kannata lähteä hyvin valmistautumatta ja kuntoilua kannattaa kuulemma harrastaa tosi paljon ennen kun sinne lähtee. Isikin oli näkemässä/auttamassa kun joku nuori naisihminen haettiin helikopterilla pois kun jalat eivät kestäneet enää. 🙁

  En sano että sulla olis mitenkään huono kunto tai mitään, mutta aattelin vaan vinkata että Haltin reissu on kokonaisuudessaan fyysisesti todella raskas. En tosin tiedä millaista kokemusta sulla on patikoinnista sieltä Amerikasta, voi olla että Halti on esim paljon helpompi kiivetä.. 🙂

  Jos aiot sinne lähteä kuitenkin, niin onnea reissuun, näköalat on varmasti huikeat.

  • saralovesyou
   Posted at 23:28h, 15 elokuun Vastaa

   Joo todellakin pakko kohottaa kuntoa ennen kuin lähtisin patikoimaan! Se jenkkipatikointi oli raskas sekä henkisesti että fyysisesti, ”helppo” tosin ku reissu oli jaettu useampaan osaan 🙂 Kiitos kuitenkin, pitää ottaa tosta selvää!

 • Katriina
  Posted at 11:00h, 17 elokuun Vastaa

  Kiva postaus! Alkoi heti kiinnostaa, mikä kookosrasva sulla on käytössä, täällä toinen kookostuoksujen fani!

 • Sanna
  Posted at 20:18h, 17 elokuun Vastaa

  Moikka! Sun aurinkolasit näyttävät kivoilta, mikä ray-banin malli on kyseessä? 🙂

  • saralovesyou
   Posted at 21:14h, 20 elokuun Vastaa

   Mä en ihan varma oo noiden mallista, mutta kyseessä saattaa olla RayBan round fleck-lasit 🙂

Post A Comment