PAKKAUSTA JA PIKAKUULUMISET

Herätys oli 4 aikaa; juoksin suihkun kautta aamupalalle ja laittamaan itseäni valmiiksi. Mulla on koko aamun ollut fiilis, että jotain unohtui. Taksi oli alaovella 5:45 viemässä mua lentokentälle ja sillä tiellä mä olen edelleen. Lento lähtee ennen kahdeksaa, joten ilman sen kummempia kommelluksia tässä on hyvin aikaa. Normaalista matkapakkaamisesta poiketen mä päätin ottaa mukaan vaan kaksi ennalta sovitettua asua. Järjestelmällinen pakkaus on aina ollut mun heikko kohta mutta vihdoin sitä alkaa jo tajuamaan, ettei vuorokauden reissulle tarvitse kolmea paria kenkiä, useampaa neuletta ja kourallista erilaisia alaosia. Järjestelmällisempi pakkaus kuulee tuomionsa kunhan huomenna pääsen takaisin kotiin; saattaa olla, että tämä oli huonokin idea mun vaatekriisit huomioiden.

Pakkaus oli ehdottomasti helpompaa kuin kaksi vuotta sitten, kun pakkasin kokonaisen vuoden pariin matkalaukkuun. Sitä tavaraa ja vaatetta oli kerääntynyt kilo jos toinenkin, joita hätäpäissäni jakelin viimeisenä Jenkki-päivänä kavereille. Hullua ajatella, että siitäkin on jo useampi vuosi kun mä palasin takaisin Suomeen. Aika menee nopeasti, lähtisin mun vaihtovuodelle uudestaan koska tahansa!

Tänää saan checkata uuden maan pois listalta – Norjassa oli itseasiassa tarkoituskin vierailla vielä tänä vuonna (Lofooteilla tosin). Illalla starttaa BikBokin muotinäytös, jota me mennään seuraamaan. Päivällä meillä taisi olla myös jotain ohjelmaa, pidän teidät ajantasalla IG puolella (@saraollila).

Mukavaa viikonloppua kaikille!


6 Comments
 • Annukka
  Posted at 09:12h, 18 elokuun Vastaa

  Mukavaa viikonloppua ja matkaa! :)

  • saralovesyou
   Posted at 17:12h, 20 elokuun Vastaa

   Kiitos, ihanaa viikonloppua sinnekin! :-)

 • Riina
  Posted at 12:07h, 18 elokuun Vastaa

  Ihanat nuo valkoset kengätmistä?

  • saralovesyou
   Posted at 17:12h, 20 elokuun Vastaa

   No eikö! Ne on Missguidedilta :-)

 • suvikata
  Posted at 10:51h, 19 elokuun Vastaa

  Aapu miten ihania kenkiä, saako kysyä mistä ne on?

  • saralovesyou
   Posted at 17:13h, 20 elokuun Vastaa

   Mustat on Loavies.comista ja valkoset tennarit Missguidedilta :-)

Post A Comment