MY FIRST TIME IN OSLO

Palasin reissusta eilen ja sen jälkeen olen vain hengaillut kotona. Vuorokausi Norjassa oli todella vauhdikas ja tekemisen täyteinen.

Aamulla taksi haki mut linnunlaulun aikaan, napattiin Sara kyytiin ja ajettiin lentokentälle. Oltiin molemmat lähdössä ensimmäistä kertaa Norjaan joten oletettavastikin oltiin innoissaan. Perillä Oslossa meitä odotti BikBokin tyttöjä, ihana aamupala, sekä päivän ohjelma, josta osa vielä salaisuuksien peitossa. Aamupalan jälkeisellä vapaa-ajalla kierreltiin hieman Oslon keskustaa ja sinne on ehdottomasti pakko lähteä joskus kunnolla paremman ajan kanssa. Puolen päivän aikoihin lounastettiin Ling Ling-raflassa; söin ensimmäistä kertaa dim sumeja (?) ja oli muuten super hyviä! Lounaalta siirryttiin satamaan ja suoraan päivän ohjelmayllärin pariin. Meitä odotti pari nopeaa kumivenettä ja kasa kelluntapukuja, jotka puettiin lounasvaatetuksen, eli hameiden ja korkokenkien päälle. Mä en varmaan koskaan ole kuullut yhtäpaljon naurua ja kirkumista; super hauska kokemus!

Satamasta palattiin takaisin hotellille ja alettiin valmistautumaan illallista ja BikBokin muotinäytöstä varten. Uudessa mallistossa oli muuten superisti pirteitä värejä ja kivoja vaatekappaleita, jotka on just ilmestynyt kauppoihin. Erityisesti mä ihastuin tähän hopeeseen takkiin – pakko käydä joku päivä hakemassa se odottelemaan kylmempiä ilmoja! Oltiin illalla rättiväsyneitä pitkästä päivästä ja nukahdettiin heti sänkyyn päästyämme. Lauantai meni lähinnä matkustaessa ja reissun jälkeen on aina ihana päästä kotiin!

(Postaus sisältää mainoslinkin)


7 Comments
 • Avatar
  Kata
  Posted at 20:23h, 20 elokuun Vastaa

  Ihania kuvia. ❤ Pitäisi itsekin lähteä joku kerta käymään Oslossa. Vaikuttaa ihanalta kaupungilta. ❤

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 21:09h, 20 elokuun Vastaa

   Kiitos! No niimpä, en tajua miten siellä ei oo tullu käytyä, kun Tukholmassa on vierailtu sit senki edestä :-D

 • Avatar
  Maria
  Posted at 00:17h, 21 elokuun Vastaa

  Btw oli aivan pakko tilata toi hopeinen takki, ihan super cool ja oon ettiny jo kauan ton tyylistä, joten kiitos tästä vinkistä!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:37h, 21 elokuun Vastaa

   No eikö! Ihasteltii noita jo ennen sitä muotinäytöstä kaikissa BikBokin postereissa mitä oli ympäri showroomia ja voisin ostaa ton itelleni vaikka jokasessa värissä :-D Toi hopee etenki, superi!!

 • Avatar
  inga
  Posted at 18:21h, 21 elokuun Vastaa

  mä ihastuin heti tohon vaaleenpunaseen versioon ja myös toi keltanen on superkiva!! ♡_♡
  kivannäköinen asu sulla, tuleeko tosta erillistä postausta? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 18:47h, 21 elokuun Vastaa

   Jep, ihanan pirteitä värejä syksyks ja talveksi!

   Tosta mekko/neule asusta ei oo tulossa postausta, kun se oli mulla päällä vaan hetken ajan (jos sitä siis tarkotit) mutta mekko on Zarasta, Neule BikBokin uutta mallistoa ja kengät on Eccon :-) Kaks muuta postauksessa näkyvää asua tulee kuitenkin näkymään täällä blogin puolella vielä!

 • Avatar
  Michela
  Posted at 13:49h, 22 elokuun Vastaa

  Seems you had so much fun! Miki x

  http://littletasteofbeauty.blogspot.it/

Post A Comment