VAATEKAAPPINI KULMAKIVIÄ

Vaatehuolto on tullut mulle kuluneiden vuosien aikana hyvin tutuksi, kun olen joutunut pestä omat pyykkini yksin asuessani. Välillä on itketty ja kiristetty hammasta, kun valkoinen koneellinen pyykkiä on punaisen vaatekappaleen eksyessä joukkoon värjäytynyt vaaleanpunaiseksi, tai mustat pyykit haalistunut harmahtaviksi. Mun ylitse pursuavasta vaatekaapista löytyy vaikka minkälaista rättiä niin värien kuin materiaalienkin pohjalta. Mulla tuntuu olevan erilaisia kausia, kun tietynlaiset vaatekappaleet vetää mua puoleensa. Mun sisällä on sekä hempeilevä persoona, joka tykkää maltillisista koroista,  kukkamekoista ja värikkäistä huulipunista. Toisinaan sieltä kurkkaa se tyyppi, joka voisi pukeutua erilaisiin printtipaitoihin, tennareihin ja vetää kangaskassin olalle. Mä olen kunnon pukeutumiskameleontti ja onhan monipuolinen vaatekaappi nyt hemmetisti kivempi! Mulla on kuitenkin vaatekaapissa niitä kulmakiviä, jotka on hyvin hoitamalla todella pitkäikäisiä. Bio Luvil & Comfort haastoi mut kaupallisen yhteistyön pohjalta kertomaan mun vaatekaapin kulmakivistä ja ajattelin ottaa esille kolme asiaa, jotka nousee mun pukeutumisessa erityisesti esille.

1.Erilaiset pehmeät neuleet. Mä olen kunnon vilukissa, joten neuleet on mulla kovassa käytössä ympäri vuoden. Koska niitä tulee käytettyä paljon, niin niitä täytyy huoltaa hyvin jotta käyttöikä pitenisi. Tykkään käyttää neuleita niin housujen, hameiden kuin mekkojenkin kanssa. Kesällä mulla on ollut lähes aina neule mukana, kun olen tiennyt olevani iltamyöhään ulkona. Neule on helppo heittää lähes minkä tahansa vaatteen päälle ja se on yleensä paljon mukavampi päällä kuin takki.

Tämän hetken lempparineule on BikBokin syys/talvimalliston harmaa pooloneule. Mulla on ollut etsinnässä tämä tapainen neule jo viimesyksystä asti kun lainasin siskolta samantapaista cosin neuletta. No nyt se löytyi ja tulee muuten varmasti kovaan käyttöön viileämpien ilmojen tullen! Neule on viimepäivinä ollut juurtuneena mun päälle (hups!), mutta kun se vaan on niin sopiva erilaisiin tilanteisiin!

Kaikki neuleet mä pesen Bio Luvilin Wool & Silk-pesuaineella, joka on kehitetty erityisesti villan ja silkin pesuun. Se ei sisällä luonnonkuituja heikentäviä entsyymejä ja se sopii hellävaraisuutensa ansiosta myös yleisesti kaiken käsin pestävän pyykin pesemiseen.

 2. Värikkäät mekot. Musta on hyvä, että vaatekaapissa on  aina pari erilaista mekkoa ulottuvilla. Hurahdin hameisiin ja mekkoihin vasta pari vuotta sitten ja niitä tulee aina kesäisin hamstrattua jonkin verran. Tämän kesän saalis on ollut todella värikäs ja hyvä niin! Monet mun mekoista on todella monikäyttöisiä ja olenkin käyttänyt niitä niin arjen eri tilanteissa kuin juhlassa. Asusteilla saa niin paljon tehtyä! Jos alla olevan punaisen juhlavan mekon kaveriksi olisi esimerkiksi heittänyt rennomman neuleen, olisi siitä heti tullut sopivampi normaaliin arkikäyttöön.

Värikkäät vaatteet mä tykkään lajitella mahdollisimman useaan osaan ja etenkin punaiset vaatekappaleet pesen aina erikseen. Kirjopyykille hyvä pesuaine on Bio Luvil Color, joka ei sisällä  haalistavaa valkaisuainetta. 3. Basic black. Tätä linjausta mun vaatekaapissa noudattaa todella monet vaatekappaleet. Nämä on niitä, jotka sopii melkeempä kaiken kanssa. Mulla on paljon erilaisia mustia housuja, paitoja ja mekkoja, joissa kuitenkin on jonkinlainen pieni yksityiskohta. Kerroin jo hetki sitten alla näkyvästä mustasta trikoomekosta röyhelöhihoilla, joka on ollut mulla kesällä todella kovassa käytössä.  Toinen kovassa käytössä oleva musta vaatekappale on kangashousut, joissa menee söpö röyhelö ulkoreittä pitkin lahkeen alas saakka.

Mustia vaatteita tulee tässä taloudessa pestyä suurin määrä ja tällöin on hyvä käyttää niille sopivaa pesuainetta. Mulla on käytössä Bio Luvil Black, joka pitää mustat vaatteet mustina. Kyseinen pesuaine ei sisällä värejä haalistavaa valkaisuainetta, joten se on hyvä valinta erityisesti mustille ja tummille pyykeille.  Mä olen tajunnut huuhteluaineiden käytön vasta äskettäin! Rakastan erilaisia tuoksuja ja puhtaan pyykin tuoksu on ehdottomasti paras. Mä en tiedä mitään parempaa, kuin puhtaisiin lakanoihin nukahtaminen nuuskuttaen puhtaalta pyykiltä tuoksuvaa tyynyliinaa, haha! Huuhteluaineet on periaatteessa kuitujen hoitoaineita, ja ne tekee vaatteista pehmeämpiä, helpommin silitettäviä ja miellyttävämpiä ihoa vasten. Huuhteluaine ehkäisee myös lian pinttymistä vaatteeseen, auttaa säilyttämään sen muodon, säilyttää värit kirkkaampina pidempään, poistaa siitä sähköisyyttä, nopeuttaa vaatteen kuivumista, you name it! Mun mielestä ehkä paras ominaisuus on kuitenkin se, että niillä saa vaatteeseen juuri sen halutun tuoksun! Näistä postauksessa näkyvistä Comfortin huuhteluaineista Waterlily & Lime vie ehdottomasti voiton, miksi mä en ole tajunnut näitä aikaisemmin??

Mitkä on sun vaatekaapin kulmakiviä? Kommentoimalla alas olet mukana kolmen Bio Luvilin sekä Comfortin vaatteidenhoitopaketin arvonnassa. Arvonnan säännöt löytyy täältä ja aikaa osallistua on 31.8 asti.


97 Comments
 • Resus
  Posted at 10:20h, 24 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on perus mustat ja hillityt vaatteet. Poikkeuksiakin löytyy mutta pääasiassa mennään aika tylsällä vaatekaapilla :D

 • Laura
  Posted at 10:22h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat ja siniset farkut, hyvänlaatuinen neule ja pari t-paitaa sekä musta laukku ja tennarit.

 • Laura
  Posted at 10:24h, 24 elokuun Vastaa

  ihania neuleita! :)

 • Laurak
  Posted at 10:27h, 24 elokuun Vastaa

  Mullakin vaatekaapin kulmakivinä erilaiset neuleet ja mustat vaatteet. Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

 • Rooosa
  Posted at 10:53h, 24 elokuun Vastaa

  Ehdottomati siniset ja musta hyvin istuvat farkut sekä neule, jokin kevyempi pusero ja toppi joka sopii arkeen ja juhlaan asusteita vaihtamalla!

 • Ali
  Posted at 11:11h, 24 elokuun Vastaa

  Kulmakiviä on hillityn väriset vaatteet

 • Julia
  Posted at 11:23h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat ja siniset hyvin istuvat farkut, valkoinen ja musta t-paita, nahkatakki ja mustat nilkkurit!

 • Eveliina L
  Posted at 11:31h, 24 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakivet on ehdottomasti neuletakit ja huivit, joilla saa ihanasti tuotua lämpöä ja pehmeyttä asuun kuin asuun :)

 • Satu
  Posted at 11:46h, 24 elokuun Vastaa

  Kaikki tummansininen, haha :D Välillä tuntuu että sitä on ihan sininen päästä varpaisiin… Sekä vähän laadukkaampi neule, joka on pysynyt hyvänä jo iät ajat. :)

 • Laura Emilia
  Posted at 11:53h, 24 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on ehdottomasti Monkin Kimomo malliset siniset mom jeansit ja perus neutraalit ja helposti yhdistettävät paidat! :)

 • Heidi
  Posted at 12:08h, 24 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviin kuuluu hyvin istuvat farkut ja nahkatakki. Niiden ympärille on helppo koota vaikka minkälaisia asukokonaisuuksia.

 • Elsku
  Posted at 12:11h, 24 elokuun Vastaa

  Tänä kesänä on tullut vaatekaapin tärkeimmät ”jäsenet” harvinaisen selkeästi esille, kun olen joutunut työn takia reissailemaan siellä sun täällä Suomessa. Matkaan lähtevässä kassissa on ollut viikosta toiseen samat hyvin tavalliset siniset farkut, parit neuleet ja muutama toppi, joiden kesken olen asuja yhdistellyt.
  Parhaat vaatteet ovatkin monipuolisia ja sopivat toistensa kanssa ristiin rastiin miten vain, eikä sellaisista vaatteista malta millään luopua!

 • jennika
  Posted at 12:39h, 24 elokuun Vastaa

  ehottomasti mustat farkut ja tennarit! niitten kanssa käy sitten ihan minkälainen yläosa tahansa

 • Essi
  Posted at 13:10h, 24 elokuun Vastaa

  Bik Bokin kaltaista neuletta olen itsekin etsinyt! Mitä matskua se on?Mietin että satsaanko Acneen, jossa myöskin ihanan iso kaulus vai olisiko tuo Bik Bokin vastaava hyvä budjettivaihtoehto. Netissä sitä ei vielä ole, mutta tulee varmaankin jossain vaiheesss :)

  Superia viikon jatkoa!

  Essi
  http://www.essiesophie.com

 • Suvi
  Posted at 13:11h, 24 elokuun Vastaa

  Vaatekkaappini kulmakivinä toimivat laadukkaat farkut ja kengät. Paidoilla,topeilla ja takeilla on kiva leikitellä eri tyyleillä. Joskus kulutetut levikset, luotto nahkabootsit ja bändipaita, joskus taas tyttömäistä röyhelöä ja pörröä.

 • Jonna
  Posted at 13:46h, 24 elokuun Vastaa

  Kulmakiviä ovat ehdottomasti hyvin istuvat ja rennot vaatteet. Lemppareita ovat boyfriend farkut sekä isot kollaripaidat. Jostain syystä rakastan pyykinpesua ja asunnossa leijailevaa puhtaan pyykin tuoksua.

 • Noora
  Posted at 13:58h, 24 elokuun Vastaa

  Siniset farkut, valkoinen t-paita sekä oversize neule. Kesällä tietty rento kesämekko

 • Bettiina
  Posted at 14:05h, 24 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin ensimmäinen kulmakivi on ehdottomasti mun mustat perusfarkut, jotka sopii ihan kaikkeen! Lisäks mulla on H&M:n alennuksesta ostettu ihana mokkainen biker takki jolla saa asun kuin asun näyttämään tyylikkäältä :)

 • Janika
  Posted at 14:54h, 24 elokuun Vastaa

  Suurin osa vaatteista mustia & valkoisia, ja yleisesti aika hillittyjä vaatteita :-)

 • Olivia
  Posted at 14:55h, 24 elokuun Vastaa

  Tyylini kulmakiviä on mustat pillifarkut ja värikkäät neuleet :)

 • Ansku
  Posted at 14:59h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat farkut ja neuletakit!

 • Erika
  Posted at 15:47h, 24 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakivet ovat hankalista materiaaleista valmistetut mekot sekä neuleet! :)

 • Janita
  Posted at 15:52h, 24 elokuun Vastaa

  Voiko sanoa kengät? :D

  Vaatteista taasen kyllä täytyy sanoa takit, mitä erikoisempi sen parempi.

 • Jenna
  Posted at 15:53h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat vaatteet, erilaiset mekot ja hameet sekä perus neuleet. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Nimetön
  Posted at 15:55h, 24 elokuun Vastaa

  Neuleet ehdottomasti:-)

 • Paulina
  Posted at 15:58h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat farkut, valkoinen siisti pusero, neuleet ja nahkatakki! :)

 • Katja
  Posted at 16:08h, 24 elokuun Vastaa

  Onko tuo bikbokin neule jo kaupoissa?:-)

  • saralovesyou
   Posted at 11:27h, 26 elokuun Vastaa

   Ei ole! Se on uutta mallistoa ja vasta tulossa

 • Johanna / P.S. Never Stop Smiling
  Posted at 16:30h, 24 elokuun Vastaa

  Mekot, neuleet ja legginssit. Niistä rakennan melkeinpä mun vaatevaraston. Vielä kun oppisi muistamaan tämän shoppaillessa ettei niitä turhia heräteostoksia lähtisi mukaan…

 • Eve
  Posted at 17:15h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat vaatteet! Erityisesti mustat housut. Pitäis kyllä opetella muutaki väriä pitään:D

 • Sennu
  Posted at 17:28h, 24 elokuun Vastaa

  Vaatekaappini kulmakiviä ovat pehmeät neuleet, raikkaat raitapaidat ja istuvat farkut :)

 • Kaisa
  Posted at 18:01h, 24 elokuun Vastaa

  Ehdottomasti mustat farkut ja eri collari paidat :)

 • Laura
  Posted at 18:02h, 24 elokuun Vastaa

  Kulmakivet ovat ehdottomasti mustat farkut ja mustat, hyvää kangasta olevan, tyylikkään löysät topit. Käytän paljon mustaa, kun siihen voi yhdistellä muuta värejä huolletta ja kun musta on mun makuun vaan niiiin tyylikäs väri.

 • Emilia
  Posted at 18:14h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat ja hyvin istuvat farkut sekä pehmoiset neuletakit

 • Maisa
  Posted at 18:19h, 24 elokuun Vastaa

  Mukavuus, siisteys ja tyylikkyys. Musta ja valkoinen ovat lempparisävyt!

 • Aino
  Posted at 18:55h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat farkut, nahkatakki ja neutraalin värinen neule ovat luottovaatteeni! :)

 • Emma
  Posted at 20:00h, 24 elokuun Vastaa

  Hyvin istuvat farkut, nahka- ja farkkutakki ja erilaiset neuleet ja T-paidat :)

 • Kiira
  Posted at 20:06h, 24 elokuun Vastaa

  Mustat farkut! Niiden pesemisessä saakin olla tarkkana :-D Ja ylipäätään liikun paljon mustan ja valkoisen välimaastossa, sekä iltaisin treenivaatteissa.

 • Pauliina.K
  Posted at 20:16h, 24 elokuun Vastaa

  Kulmakiviä ovat hillityn väriset vaatekappaleet ja hyvin istuvat farkut :)

 • Tanja
  Posted at 21:27h, 24 elokuun Vastaa

  Pikkumusta, jakku. Läjä erivärisiä laadukkaita villapaitoja. Muutama valkoinen ja musta t-paita. Muutamat skinny-farkut, Urheiluvaateita minulta löytyy joka lähtöön.

 • M
  Posted at 21:37h, 24 elokuun Vastaa

  Farkut ja neuleet.

 • Nea
  Posted at 21:49h, 24 elokuun Vastaa

  Ehdottomasti mustat farkut, perus neuleet ja yksväriset t-paidat!

 • Iita
  Posted at 22:52h, 24 elokuun Vastaa

  Ehdottomasti mustat farkut ja erilaiset neuleet!

 • Katariina
  Posted at 22:53h, 24 elokuun Vastaa

  Voitko kertoa mitä VSCO presettiä olet käyttänyt näissä kuvissa?

  • saralovesyou
   Posted at 08:48h, 25 elokuun Vastaa

   Oon muokannut nää koneella, eli en mitään yhtä tiettyä :-)

   • Katariina
    Posted at 15:26h, 25 elokuun Vastaa

    Kiitos vastauksesta. Ymmärsinkin, että muokkaat kuviasi Lightroomissa koneella siksi puhuin vsco (film) presetistä :) käytät siis useampaa presettiä yhteen kuvaan?

    • saralovesyou
     Posted at 19:32h, 25 elokuun Vastaa

     Joo! Näissä mulla on sellanen itse rakennettu preset, jossa on valmiiden VSCO filttereiden lisäksi on tehty omia säätöjä. Ei siis mitään suoraa filtteriä :-)

 • Janette
  Posted at 23:25h, 24 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on ehdottomasti yksinkertaiset mustat, valkoidet ja harmaat t-paidat sekä erimalliset farkut (boyfriend, mon jeans, skinny) :) kivasti toteutettu tänä postaus. Mielenkiintoinen aihe vaikka kaupallinen yhteistyö!

 • A
  Posted at 23:55h, 24 elokuun Vastaa

  Perus mustat housut / farkut, neuleet ja t-paidat

 • Hanne
  Posted at 00:51h, 25 elokuun Vastaa

  Mustat farkut ja tekonahkainen nahkatakki! :)

 • Emmi
  Posted at 07:43h, 25 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakivet muodostuu mustista farkuista, pitkistä neuletakeista ja sifonkisista paidoista. :-)

 • Hanna
  Posted at 09:06h, 25 elokuun Vastaa

  Kulmakiviä on varmaan farkku eri muodoissa, raitapaidat, rennot yksiväriset t-paidat sekä rotsit. :-)

 • Meeri
  Posted at 09:30h, 25 elokuun Vastaa

  Perus siniset ja mustat farkut, neuleet ja tavalliset hillityt t-paidat

 • P
  Posted at 09:34h, 25 elokuun Vastaa

  Musta on must!

 • Maria
  Posted at 10:21h, 25 elokuun Vastaa

  Siniset farkut, tyylikkäät topit/t-paidat ja iso kasa pehmeitä neuleita!

 • Jenny
  Posted at 10:28h, 25 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakivet ovat mustat ja tummansiniset farkut sekä erilaiset kauluspaidat!

 • Elli
  Posted at 10:35h, 25 elokuun Vastaa

  Perus mustat pillifarkut ja musta bikertakki ovat olleet jo vuosia lenppareita!

 • Elen
  Posted at 12:05h, 25 elokuun Vastaa

  Neuleet ja farkut! Myös erilaiset takit, joilla saa muutettua asun ilmettä.

 • Jonna Korhonen
  Posted at 12:49h, 25 elokuun Vastaa

  Kulmakiviä marimekon raitapaidat ja rennot suorat housut!

 • Tiina
  Posted at 14:20h, 25 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on sellaset vaatteet, jotka sopii erilailla stailaamalla sekä toimistoon että juhliin.

 • Ilona
  Posted at 15:22h, 25 elokuun Vastaa

  Kaikki musta, valkoinen ja harmaa :D

 • Annika
  Posted at 18:43h, 25 elokuun Vastaa

  Mustat farkut, nahkatakki ja joku perus neule mikä sopii kaiken kans :)

 • Riina
  Posted at 22:01h, 25 elokuun Vastaa

  Tummat farkut ja neuleet!

 • Hanna
  Posted at 22:46h, 25 elokuun Vastaa

  Mulla kulmakiviä on ehdottomasti muutamat täydellisesti istuvat luottofarkut, neuleet ja perus t-paidat!

 • Jm
  Posted at 08:25h, 26 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakivet on hyvin istuvat mom jeansien malliset farkut, siisti, mutta rento neule ja nahkaiset bootsit. Tän tyyliset vaatteet päällä on aina hyvä ja itsevarma olo :) tykkään käyttää myös varsinkin yläosassa väriä sillon tällöin ja kirkasta huulipunaa lisäämällä koko look raikastuu heti.

 • Milja
  Posted at 09:46h, 26 elokuun Vastaa

  Itsellänikin neuleet ovat käytössä vuodenajasta toiseen. Myös mustat farkut ovat sellaiset, joista en pystyisi luopumaan!

 • Katariina
  Posted at 10:09h, 26 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on istuvat ja mukavat farkut sekä kaikkiin tilanteisiin sopivat neuleet.

 • Milla
  Posted at 10:13h, 26 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviksi voisin sanoa muutaman erivärisen basic t-paidan, parit hyvin istuvat ja mukavat housut sekä mustat nilkkurit jotka ovat käytössä niin arjessa kuin juhlassa. :) kiva postaus!

 • Sanni T
  Posted at 10:40h, 26 elokuun Vastaa

  Mustat basic vaatteet ja kaikki mun neuletakit

 • Sanni
  Posted at 11:33h, 26 elokuun Vastaa

  Mustat culottesmalliset housut ja paksut neuleet!

 • sara
  Posted at 12:56h, 26 elokuun Vastaa

  Hyvin istuvat farkut, villapaidat ja colleget!<3

 • Pinjuuna
  Posted at 15:41h, 26 elokuun Vastaa

  Perusneuleet ja paidat

 • Eeva
  Posted at 20:15h, 26 elokuun Vastaa

  Farkut, neuleet ja värikkäät huivit.

 • Katiemi
  Posted at 20:36h, 26 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakivet on musta nahkatakki, hyvin istuvat farkut ja neutraalin väriset paidat!

 • Oona J
  Posted at 21:17h, 26 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakivet ovat mustat (lähes kaikkeen sopivat :D) vaatteet sekä vaaleat neuletakit.

 • Jenna
  Posted at 07:09h, 27 elokuun Vastaa

  Erilaiset mekot ehdottomasti!

 • Jane
  Posted at 07:37h, 27 elokuun Vastaa

  Omaan vaatekaapin kulmakiviin kuuluu musta & neutraalit värit. Toki löytyy myös värikkäämpiä, mutta ehdottomasti edellä mainitut näyttelevät suurinta osaa kaapissani:)

 • Liia
  Posted at 11:25h, 27 elokuun Vastaa

  Raitapaidat ! :) lisäksi neutraalin sävyiset vaatteet

 • Ronja
  Posted at 13:31h, 27 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä ovat perinteiset siniset farkut sekä valkoiset ja mustat t-paidat. Nämä kaksi voi yhdistellä melkein minkä vain vaatteen kanssa!

 • Lauranen
  Posted at 16:17h, 27 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on korkeavyötäröiset pillifarkut, löysät t-paidat ja erilaiset neuleet. Pysyttelen melko neutraaleissa väreissä, joita sitten on helppo yhdistellä keskenään ja myös joskus johonkin värikkääsempään.

 • Heli
  Posted at 17:53h, 27 elokuun Vastaa

  Kaappini kulmakivet ovat Oversize neuleet, paksut ja lämpimät hupparit ja mukavat mutta kestävät farkut.

 • Anne
  Posted at 18:08h, 27 elokuun Vastaa

  Farkut ehdottomasti. Tärkeitä mulle on myös vähän juhlallisemmat paidat, sillä niiden avulla voi yhdistellä helposti arkisempaa tai juhlallisempaa lookkia :)

 • Katja
  Posted at 23:29h, 27 elokuun Vastaa

  Varmaan täytyy sanoa mustat farkut (tylsää…), nahkahihainen farkkutakki ja vielä perus t-paidat. Kombona aika tylsä, mutta yhdistelen näitä milloin mihinkin siinä toivossa että sais jonkinlaisen kivan ja erikoisen asun aikaan. Lempivaatteista ei vaan osaa luopua!

 • Helmi
  Posted at 12:32h, 28 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviksi on ihan vasta lähiaikoina muotoutunut erilaiset takit, joita oon myös kirppareilta löytänyt! Sit lisäksi nahkahousut on ihan mun juttu :)

 • anna s.
  Posted at 13:11h, 28 elokuun Vastaa

  Rentous ja mukavuus :)

 • leea
  Posted at 15:02h, 28 elokuun Vastaa

  Istuvat farkut, villapaidat, pehmoiset neuleet sekä erilaiset takit.

 • Anne
  Posted at 15:51h, 28 elokuun Vastaa

  Mun luottovaatteita ovat farkut ja neuleet :)

 • Hellu
  Posted at 21:46h, 28 elokuun Vastaa

  Hyvin istuvat farkut ja rento paita/pusero.

 • Ab
  Posted at 22:25h, 28 elokuun Vastaa

  Kulmakiviä vaaleat vaatteet ja neuleet, jotta välttyisi biiden nukkaantumiselta.

 • Saara
  Posted at 22:35h, 28 elokuun Vastaa

  Mustat ja siniset farkut!

 • Heidiiii
  Posted at 23:14h, 28 elokuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on rennot kotivaatteet. Oon sen verran tuuliviiri muiden vaatteiden suhteen, mutta kotivaatteet on ne, jotka säilyy vuodesta toiseen samoina lemppareina ja välillä myös aikalailla puhkikuluneina. :)

 • Reetta
  Posted at 23:17h, 28 elokuun Vastaa

  Täydelliset farkut ja kivat takit.

 • hilkka
  Posted at 06:30h, 29 elokuun Vastaa

  Farkuista tykkään, joten sanoisin sen olevan kulmakiveni :)

 • Rosma
  Posted at 09:14h, 29 elokuun Vastaa

  Hyvin istuvat denimfarkut ja erilaiset neuleet ehdottomasti.

 • Viivi
  Posted at 16:00h, 29 elokuun Vastaa

  Hyvin istuvien farkkujen, tennarien ja lämpösien neuleiden puolesta liputetaan myös täällä! :-)

 • tiiu
  Posted at 22:21h, 31 elokuun Vastaa

  Farkut

 • Sara
  Posted at 18:52h, 06 syyskuun Vastaa

  Mun vaatekaapin kulmakiviä on melkein jokapäiväisessä käytössä mustat farkut, musta siisti toppi ja neuletakit/neuleet! Kiva postaus! :)

Post A Comment