MY COPENHAGEN IN 20 PICTURES

8 päivää, 4 lentoa, 2  chekattua maata ”been” sovelluksessa, 3 pr-tapahtumaa, 98 vastaanotettua sähköpostia, 2 yötä hotellissa, 1034 otettua kuvaa, paljon uusia sekä vanhoja tuttavuuksia, 1 korkkarit jalassa vietetty ilta, 2 kertaa kotiin unohtuneet meikinpuhdistusliinat (en tajua miten mä aina unohdan ne himaan?!?) 5 lasillista alkoholia ja yksi väsynyt mutta onnellinen Sara.

Lensin eilen Kiran, Jonnan ja Siljan kanssa Kööpenhaminaan Diorin kutsumana. Tämä on mun ensimmäinen kerta Köpiksessä ja mä olen super innoissani, kun olen saanut viikon sisällä ruksata kaksi maata lisää matkustuslistalta. Olin toukokuussa Diorin tapahtumassa edellisen kerran, joten oli ihana tulla moikkailemaan samoja naamoja uudelleen.

Tälläkertaa meidän reissu ei alkanut kukonlaulun aikaan, mutta oltiin silti matkalla hyvissä ajoin. Kentältä meidät ajettiin keskustaan Orangeriet-ravintolaan lounaalle ja istuskeltiin auringonpaisteessa muutama tunti. Meidän määränpää oli kuitenkin meidän harmiksi 40minuuttia keskustasta poispäin, joten aikaa ei jäänyt tällä reissulla keskustan tarkempaan tutkimiseen. Lähdettiin ajelemaan Kokkedal-linnan, jossa tapahtuma oli järjestetty. Tämä linna on aivan uskomattoman kaunis paikka!

Istuttiin meikkaajan penkkiin, otettiin kuvia, ihasteltiin Miss Dior-tuoksua, juteltiin ja nautittiin maisemista parin tunnin ajan. Sieltä siirryttiin kolmen ruokalajin illalliselle ja ilta vierähti mukavassa seurassa todella nopeasti. Kohta suunnataan aamupalalle ja sen jälkeen lentokentälle. On ollut ihana 24 tuntia Tanskassa! Keskustan ohi ajaessa ehdin vilkaista hieman tätä super söpöä kaupunkia, mutta niinkuin Oslo, jäi tämäkin aika vahvasti takaraivoon kummittelemaan. Ainakin hyvä syy matkustaa tänne uudelleen paremmalla ajalla!


7 Comments
 • Avatar
  PauliinaM
  Posted at 10:35h, 25 elokuun Vastaa

  Upeat nuo sun valkoiset housut!! Mistähän ne mahtaa olla? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:27h, 26 elokuun Vastaa

   Kiitos :-) Ne on Zarasta!

 • Avatar
  Anni
  Posted at 16:06h, 25 elokuun Vastaa

  Hei, sun neule on ihana noissa ig:n storyssa :) oisin kyselly että mistä se on?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 19:33h, 25 elokuun Vastaa

   Heh, et oo ainoo joka sen alkuperää kyselee! Mutta Zarasta :-)

 • Avatar
  hsmm
  Posted at 17:30h, 25 elokuun Vastaa

  Mikä näiden reissujen idea on? Saada ilmaiset lennot, majoitukset, ruuat ja minkä milloinkin firman sälää? Tämä ei ole katkera kysymys, vaan ihan puhdasta ihmettelyä että onko näillä ristiäisillä joku suurempikin merkitys.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 11:28h, 26 elokuun Vastaa

   Monesti jonkun tietyn tuotteen/malliston lanseeraus tms, sama kun nämä pr-tilaisuudet Suomessa :-)

 • Avatar
  marika.loimulahti
  Posted at 15:12h, 11 syyskuun Vastaa

  Löysin sun blogin viime indiedays blogi gaalan jälkeen. Nyt oon jääny niin kovin sun kuviin koukkuun. <3 Luin MONTA postausta äsken ja halua muistuttaa, että pidä huolta itsestäsi. Sulla näyttää nyt olevan monta asiaa tulessa. Muista pitää tauko jos tuntuu, että kaikki kaatuu päälle....

Post A Comment