AAMUPALAKESKUSTELUA II

…tälläkertaa ei kuitenkaan oman brekupöydän ääreltä.  Sekalainen postaus täynnä sekalaista asiaa kaikesta, mitä mieleen nyt tuleekaan! -Mä olen herättänyt mun nuukahtaneen (vai nuupahtaneen??) viirivehkan takaisin henkiin varmaan kymmenen kertaa. Ikkunalaudalla auringonpaisteessa oleva saatana on maailman hankalin pitää hengissä. Ihastelin tota joskus aiemmin ja mun sisko heitti pienen varotuksen sanan, kuinka se kesti hänellä hengissä vain hetken. Pitihän mun silti käydä hakemassa se vielä jälkikäteen ja olis pitänyt vaan kuunnella..

No mut ei se mitään, parin viikon päästä meillä tuskin on enää yhtäkään hengissä olevaa viherkasvia jäljellä kun tää talouden viherpeukalo (not!) lähtee reissuun. Pitäisköhän etsiä näille joku hoitopaikka, hmmm….

-En ole aiemmin tajunnut, että lennot kohteeseen ja kohteesta pois kestää eripituisen ajan maapallon pyörimisestä johtuen. Yllätyin, kun tytöt kertoi mulle tämän faktan. Näin jälkeenpäin ajateltuna toi on ihan loogista ja sen huomaa parhaiten pidemmillä lennoilla.

-Ollaan poikaystävän kanssa katsottu ristiin GOTia ja Poweria HBOsta. Toisin sanoen molemmat keskittyy omiin sarjoihinsa ja ne pyörii koneilta vierekkäin, mutta samalla molemmat on tietoisia toisen sarjan juonenkäänteistä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Mä sain just Game of Thronesin ensimmäisen kauden päätökseen ja onhan tämä ihan ok. Vahva suositus myös Powerille, vaikka mä en yhtään kokonaista jaksoa sitä ole katsonukkaan! ;-)

-Sain jossain vaiheessa kesää yhdeltä pr-toimistolta paketin, jossa oli vähän vaatteita. Tämä vaatekassi oli jäänyt vaatehuoneen nurkkaan ja löysin sen vasta toissapäivänä vaatehuonetta siivotessa. Tämä oli mun ensimmäinen kerta kun mä edes kurkkasin tänne kassiin ja samalla toivoin, että olisin löytänyt  sen jo aiemmin. Kassin sisältö olisi varmasti pelastanut mun monet asukriisipäivät kesällä, mutta niin ne pelasti myös eilisenkin. Mulla on nämä vaatteet nyt asukuvissa ikuistettuna, saatte varmasti nähdä ne pian! -Tein lähes vuosi sitten  reality check-postauksen, jossa kerroin minkälaista elämä on monesti blogin takana. Tottakai blogikuvia varten kämppä siivotaan kuntoon, aamupala asetellaan vähän huolellisemmin ja päällä on (ainakin luultavasti…) vähän fiinimpää kun pieruverkkarit. Älkää käsittäkö väärin, mä nautin erilaisista aamupala-asetelmista sun muista. Jos mä olisin tästä kämpästä laittanut teille jo niitä esittelykuvia, niin tällä viikolla olisi varmaan ilmestynyt #realitycheck2-postaus.  Aamupalaksi on syöty pikapuuroa ja alemustikoita, pyykkikone ei ole pyörinyt pariin päivään, viimeyö meni vihdoin!!!! siivotessa ja mä olen röhnännyt himassa zombie-paita päällä työllistäen Woltia päivällisaikaan.

-Oon ihan rakastunut massiivisiin statement-aurinkolaseihin,  mutta ne parhaat yksilöt tuntuu olevan aina parin sadan euron luokkaa. Mä kun en mikään merkkihaukka ole, niin mä hommaisin lasit mielläni vaikka jostain ketjuliikkeestä.  Célinen ja Chanelin mustat lasit kummittelee ainakin tällähetkellä mielessä; Zara  ja H&M, miks teillä  ei voi olla valikoimissa nättejä laseja parinkympin hintaan??

-Mulla on tällähetkellä hullu koirakuume, mutta tiedostan ettei mun kannata sellaista vielä hetkeen omistaa. Mä olen pienestä lähtien ollut koiraihmisiä ja toivonut voivani paijata jokaista vastaantulevaa hauvaa. Allergioiden takia meillä ei koskaan ole ollut omaa koiraa, mutta mun sisko otti ton maailman söpöimmän nelijalkaisen  aikalailla neljä vuotta sitten. Pieni kerrostaloasunto, aktiivinen matkustuskausi ja mun haluama rotu ei sovi yksi yhteen, joten eiköhän kuitenkin malteta odotella vielä hetki, phuuuh!

Ihanaa tiistaita tyypit!♥


5 Comments
 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 09:09h, 29 elokuun Vastaa

  Tulevat asukuvat kuulostaa hyviltä. Aivan ihania kuvia tässä postauksessa ja pakko kysyä mitä koirarotua oot miettinyt? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:38h, 29 elokuun Vastaa

   Hei kiitos paljon! Mä oon miettinyt australianpaimenkoiraa, mutta pitää odottaa siihen asti, että ehtii olla kunnolla sen menossa mukana :-)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 10:26h, 29 elokuun Vastaa

  Hei, tosi kiva postaus. Eilinen postaus yhteistöistä oli mielestäni hyvin toteutettu. Joskus itseänikin ärsyttää, jos yhteistöitä tulee useita putkeen tai sellaisista aiheista, jotka itseäni eivät niin kiinnosta. Ymmärrän kuitenkin, ettei kaikki sisältö voi millään miellyttää kaikkia enkä ihan käsitä, miten osa vetää herneen niin syvälle nenään yhteistöistä. Ne on kuitenkin aika helppo skipata, jos aihe ei kiinnosta. Itse tykkään eniten lukea näitä päivittäisiä/viikottaisia kuulumisia sekä ruokapostauksia. Teit jossain vaiheessa vähän enemmän kokkailuistasi postauksia ja niitä oli tosi kiva lukea. Oot kyllä ihan super kaunis ja ihailen, miten uskallat yhdistellä vaatteita, joiden en ikinä muuten kuvittelisi sopivan yhteen!! Mukavaa viikkoa. :)

 • Avatar
  SofiaEmilia
  Posted at 11:40h, 29 elokuun Vastaa

  Olipa ihana postaus, tällaiset höpöttelyt on ihan parhaita <3 asukuvia odotellessa ;)

  ja hei ois ihan super jos tekisit tollasen reality check postauksen uudestaan, musta se oli ihan huippu:D!

  Ja tohon edelliseen yhteistyöpostaukseen kantaa ottaakseni, musta se oli hyvin kirjoitettu ja mun mielestä sama se, teetkö yhden vai kymmenen yhteistyötä kuukaudessa - tyylillä, kunhan itse nautit siitä mitä teet. Ja musta on aika älytöntä, kuinka usein näihin erityisesti sun tekemiin yhteistöihin otetaan kantaa niin rajusti..:( noh meitä mahtuu maailmaan monia, mutta silti.

 • Avatar
  Jenna Claudia
  Posted at 12:42h, 29 elokuun Vastaa

  Täällä on toinen massiivisiin aurinkolaseihin rakastunut! Oon kuolannut Celinén Tilda-laseja jo pitkään, mutta tosiaan se parin sadan euron hinta varsinkin näin Espanjan palkkatasolla kirpaisee. Tilasin eilen Hawkersilta vähän Tildan tyyliset oversize aurinkolasit noin kolmella kympillä, olivat alennuksessa. Kokemuksia ei merkistä ole, mutta ainakin täällä päin maailmaa kovassa huudossa blogeissa ja Instagramissa! Kyseessä tämä malli: https://www.hawkersco.com/products/gafas-sol-diamond-black-dark-row-x. Kivaa viikkoa!

  xx Jenna Claudia
  http://www.jennaclaudiat.com/

Post A Comment