LATELY : 5 RANDOM THOUGHTS

Paras aika siivoamiselle on keskellä yötä ja tämäkin tapahtuu todella harvoina päivinä. Kodin pitää olla joko kokonaan siisti tai täysin sotkuinen – mä en jostain syystä siedä sitä puoliväliä! Viimeyö meni siivotessa, sillä sovittiin siskon kanssa IKEA-treffit tälle päivälle. Tarkoitus olisi ostaa vähän säilytysratkaisuja vaatehuoneeseen ja makuuhuoneeseen ja ärsyttävintä on koota huonekaluja sotkuisessa ympäristössä. Ehkä mä muuten vielä jossain vaiheessa saan tänne teille asuntoa näytille; onhan tässä kuitenkin jo 5kk asuttu. Mä en millään haluaisi esitellä puolikuntoista kotia ja valmistuminen on venynyt hieman!

Lahdessa asuessa mun kodin ikkunat oli puistoon päin eikä sisälle näkynyt juuri ollenkaan. Tällähetkellä tilanne on toinen, sillä ikkunoista näkee melkein jopa, kuinka vastapään toimistossa syödään kanasalaattia lounaaksi. Ärsyttävää! Olin tottunut  siihen, että voin olla kotonani just niissä vaatteissa kuin tahdon (ja vaihtoehtoisesti myös ilman…)  mutta heräsin  todellisuuteen hetki sitten kun huomasin silloin vielä remonttivaiheessa olevan toimiston ikkunassa miehen, joka vietti aikaa tuijotellen suoraan sisään vastapuolen asuntoihin. Pitäis varmaan kävellä kohtapuoliin verhokaupoille, sillä etenkin päivien pimentyessä ollaan täällä kuin näyteikkunassa.

Siivoilin vaatekomeroa viimeviikolla menestyksekkäästi ja tarkoituksena heittää 80% vaatteista kirpputorille. Mä olen huomannut tykästyneeni vähän erilaisempiin vaatteisiin kuin mistä tykkäsin vielä vuosi sitten (tämä kauppareissun asu ei ole kohti sitä muutosta, haha :-D).  Karsin vaatekaappia viimekerralla muuton yhteydessä, mutta laitoin kotikirppikselle lähinnä vaan vaatteet, jotka mulla oli ollut varastossa pahvilaatikoissa. Kun sitä vaatetta kuitenkin tulee kokoajan lisää ja suurin osa vaatekomerosta on ollut pitkään käyttämättömänä, niin ehkä olisi aika laittaa niitä senkin puolesta kiertoon. Kampin Kirpputori on tällähetkellä ensimmäisenä vaihtoehtona, mutten mä ole kuitenkaan varannut sieltä vielä pöytää itselleni. Ilmottelen täällä  myöhemmin tarkemman ajankohdan ja infot jotta tiedätte minkä pöydän käytte sieltä tyhjentämässä 😉Jos joku onnistuu polttamaan isovarpaan auringossa, niin se oon minä! Mun jalat ei muutenkaan soveltuisi tällähetkellä mihinkään jalkamalliksi, sillä varpaat on tällähetkellä runnottu rakoilla, haavoilla ja pikkuvarpaan kynsikin irtosi jo toistamiseen heti sen kasvettua takaisin. Mä salaa melkeempä toivon, ettei kynsi kasvaisi siihen enää takaisin, sillä mun varpaat on niin pienet, että kynnetön varvas vielä normaaliakin hauskemmalta.

Satsumakausi alkaa olla täällä ja kilon pusseja on raahattu lähikaupasta kotiin lähes päivittäin. Kolme viikkoa kestänyt ravintolaputki näkyy tällähetkellä  kropassa sekä mielessä. Mä kaipaan nyt mahdollisimman paljon kotiruokaa, vihanneksia, hedelmiä ja kunnolla nesteytystä.  Ehkä mä alan täältä pikkuhiljaa virkoamaan ja olosta tulee energisempi – mä olen parhaimmillaan sammuttanut aamulla herätykset ja nukkunut 13 tunnin yöunia. Hävitin muuten mun salikortin pari kuukautta sitten ja Kreikassa lompakkoa tyhjentäessä löysin sen heti pankkikortin vierestä – olisko sille edes loogisempaa paikkaa voinut olla? Nyt pääsee vihdoin taas treenaamaan #tavoitekroppakolmessakuukaudessa.

Mitä teille kuuluu ja miten syksy on lähtenyt käyntiin?

Shoes Nike / Jacket RCollection / Sweater Samsøe Samsøe / Jeans Shein /Bag Monki


Tags:
4 Comments
 • Minna
  Posted at 21:37h, 27 syyskuun Vastaa

  Samaistun täysin tuohon näyteikkunassa oleskeluun:D meidän olohuoneen ja makkarin ikkunoiden ulkopuolella on kävelytie, siinä välissä on vähän jotain puskaa muttei oikeasti kyllä estä näkemistä sisälle. En aina oikein muista tätä ja hillun ympäriinsä alasti tai alusvaatteisillaan, luottaen siihen että ihmiset kävelee vaan ripeästi ohi 😀 😀 ehkä nyt iltojen pimetessä pitäis tosiaan muistaa laittaa ne verhot kiinni. Mut tulee jotenki ahdas fiilis tänne asuntoon kun on verhot kiinni!!

 • tähtijoukko
  Posted at 09:50h, 28 syyskuun Vastaa

  Mullakin aina siivouskärpänen puraisee ihan outoihin aikoihin 😀 Heh, milloin oon alkanut puolilta öin suursiivoamaan keittiön kaappeja ja milloin järjestelen jo aamutuimaan laatikoita. Sitten saatan olla viikon siivoamatta ollenkaan, kjeh 😀 Saisikin vähän tasapainotettua tätä intoa, niin ehkä koko ajan olisi sellainen perussiivo 😀

 • Nimetön
  Posted at 11:29h, 28 syyskuun Vastaa

  Hei onkohan sulla tietoa koska se sun bikbokin harmaa (poolo?) neule mahtaa tulla kauppoihin:-)

 • Maria
  Posted at 15:11h, 28 syyskuun Vastaa

  Ootko ottanu toisenki traguksen, vai onko noista osa peilikuvia? Näyttää kivalta! Itsekin miettiny toisen hankkimista, mutta en tiiä näyttäskö se miten hassulta.

Post A Comment