MINUN PÄIVÄNI

 

Yhteistyössä: Knorr

7:30 Herätyskello pärähtää soimaan ensimmäistä kertaa. Mä olen mennyt niin myöhään edellisenä yönä nukkumaan, joten pahan tapani mukaan jään sänkyyn ja sammutan herätyksen.

8:40 Katson ikkunasta ulos – vettä tulee kaatamalla. Tekisi mieli vaan jäädä omaan sänkyyn kokonaiseksi päiväksi ja painan edelleen pääni tyynyyn.

10:05 Herätään puhelinsoittoon ja meidän vapaapäivä muuttaa suuntaa heti. Suunnitelmat menee mönkään, sillä poikaystävä hälytettiin töihin tuuraamaan puolen tunnin varoitusajalla. Uudet suunnitelmat päivälle siis kehiin!

10:08 Käyn lämmittämään itselleni kupin mehukeittoa. Pikapuuro loppui edellisenä aamuna mutta unohdettiin ostaa kaupasta lisää. Palaan kuppi kädessä takaisin sänkyyn.

10:20 Olen saanut käytyä sosiaalisen median läpi. Tallennan Instagramissa parit kivat asut, laitan yhden Snapchat streakin, jota onnistuttiin satojen päivien jälkeen kasvattamaan taas yhdellä päivällä (ala-aste meininki, mutta ton ylläpitämiseen jäi koukkuun!!!) ja kurkkaan uusimmat uutiset LasVegasin tapahtumasta. Näin kuluneena yönä tästä jopa painajaista ja heräsin pää märkänä.

10:35 Ulkona sataa kaatamalla ja vesipisarat hakkaa ikkunalautaan. Meidän normaalisti niin valoisa asunto on aivan harmaa. Pitäisi siivota mutta olo on kaikkea muuta kuin tehokas. Suunnitelmien muutos lamaannutti mut viimeistään.

10:48 Änkeän ikkunalaudalle meikkipussi ja pieni peili kädessä tarkoituksena valmistautua päivään. Meikkaan, päivitän sähköpostia ja selaan nettikauppoja. Multitasking.

11:12 Laitan spotifystä Oldies but goodies-soittolistan soimaan. Vanhemmat biisit on ihania ja mä olen kuunnellut kyseisen soittolistan alusta loppuuna NIIIIIN monta kertaa.

11:35 Huomaan ensin puhelimessa viestin – paketti on saapunut matkahuoltoon. Tämän jälkeen mä huomaan toisen viestin, jossa kysellään päivän aikataulujen perään paketin toimituksen vuoksi. Ilmoitan olevani kotona ainakin seuraavat pari tuntia.

11:47 Laitan siskolle viestiä ja kysyn päivän ohjelmaa. Nähtiin viimeviikolla useampana päivänä putkeen ja sovittiin tänäänkin, että hän tulee meille käymään.

12:35 Paketti saapuu ovelle ja 10 minuuttia myöhemmin hississä meidän kerrokseen nousee myös Annika ja aina niin symppis Luka!

13:15 Maataan sohvalla ja sängyllä ja pallotellaan ideoita blogihommia varten. Niin mukavaa että on sisko, joka tietää näistä asioista vähän enemmän.

13:35 Myöhäinen lounas on ok, koska herättiin niin myöhään. Normaalisti mä olisin syönyt tässä ajassa useamman ”kunnollisen” ruoan mutta tänää oli poikkeus. Mietitään lounasvaihtoehtoja – mulla tekee mieli keittoa mutta löyly aukeaa netin mukaan vasta myöhemmin iltapäivällä.

13:50 Päätetään vihdoin jäädä kotiin ja siirtää lounas jollekin muulle päivälle.

13:55 Laitan veden kiehumaan ja laitan Knorr Snack Potit valmiiksi. Vettä täytetään merkkiin saakka, laitetaan kansi takaisin päälle ja odotetaan 5 minuuttia. Super nopeita ja helppoja myös esimerkiksi evääksi tai kiireiseen päivään. Carbonara-annos on ehdottomasti mun suosikki näistä viidestä erimakuisesta valmisruoka-annoksesta; tämä alkaa pikkuhiljaa pääsemään tasoihin spaghetteria Carbonaran kanssa ja se on jo hyvä.

14:00 Vihdoin ruokaa, nam! Mun vatsalaukku on selvästi pienentynyt viimeaikoina, sillä tämä boksi sai mut todella täyteen.

14:15 Suunnitellaan tulevaa, nimittäin keskiviikkoiltana tiedossa on super söpö tapahtuma, jonne mä menen omistajan aveciksi.

15:00 Sovitaan että nähdään taas huomenna, joten Annika ja Luka lähtee kotiin. Mä jään yksin himaan; vois taas siivota muttei huvita.

15:30 Makaan sängyllä ja vastailen sähköposteihin. Mulla on paljon meilejä edelleen jonossa reissujen takia ja pitäisi ehdottomasti katsoa ne läpi mahdollisimman pian. Sähköposteihin vastailun lomassa mä saatan eksyä muutamille sisustussivuille sekä nettishoppailemaan – tuloksetta.

15:45 Vaihdan vaatteet, otan kimpsut ja kampsut mukaan ja lähden lähikaupan kautta kahvilaan. Nappaan paketin mukaan ja lopulta päädyn poikaystävän työpaikalle lukemaan uutisia. Kaatosade ei kuulema ollut saanut monia muitakaan liikkeelle, joten koin itseasiassa pienen onnistumisen tunteen kun olin päässyt täältä neljän seinän sisältä pois.

18:00 Matka jatkuu kahvilaan. Teen töitä, juon laten suklaalla ja tajuan, että haluan käydä H&M katsomassa takkia, jonka olen nähnyt IG todella monen päällä. Siitä ehti jo kasaantua pieni päähänpinttymä kunnes paikanpäällä käytyä tajusin, ettei takki oikeasti ollutkaan kivan mallinen/värinen/kivoilla yksityiskohdilla varustettu.

18:55 Ulkona on jo ärsyttävän pimeää. Googletan lähimmän sekatavarakaupan josta käydään hakemassa meille silitysrauta. Vihaan ryppyjä, joten todella monet vaatteet on jääneet sen takia kaapin pohjalle. Nyt meillä vihdoin on silitysrauta! Juostaan äkkiä sporaan, jotta ehditään kotiin katsomaan Salkkareita. Ollaan hurahdettu tälläisiin sarjoihin, jotka sulattaa aivot ihan lopullisesti.

19:25 Me ehdittiin! Mtv3 päälle, rahkapurkki käteen ja sohvalle löhöämään!

19:05 Salkkareiden jälkeen on tottakai pakko antaa vielä hetki toiselle hömppäsarjalle, nimittäin Norjan Paratiisihotellille. Ruotsin ja Norjan hotellipelit on mun mielestä paljon viihdyttävämpiä ja paremmin tehtyjä – ymmärrettävää, liikkuuhan niiden ja Suomiversion budjetit varmasti aivan eri kohdissa. Katsotaan kaksi viimeisintä jaksoa ja niiden jälkeen päätän vihdoin alkaa siivoamaan!

23:30 Keittiö valmis, vessa valmis, olohuone valmis, vaatehuone valmis, makuuhuone VALMIS!! Sain vihdoin kämpän kuntoon – on se jännä kun koskaan ei löydy sitä kultaista keskitietä siistin ja sotkuisen välillä vaan aina pitää olla kämppä aivan toisessa ääripäässä.

00:00 Iltapesujen kautta pää tyynyyn ja nukkumaan!

Päivä ei todellakaan ollut tapahtumantäyteinen vaan todella tylsä. Välillä näinkin päin! Sain kuitenkin tarpeellisia asioita tehtyä ja hei, eihän kaatosateessa tarvitsekaan rehtiä niin paljoa ;-)

Osallistu tuotepaketin arvontaan ja kommentoi postausta kertomalla, missä tilanteessa Knorrin helppo ja maukas, 5 minuutissa valmistuva lämmin välipala Snack Pot olisi sinulle täydellinen ateriaratkaisu? Osallistuneiden kesken arvotaan Knorr Snack Pot – tuotepaketti, josta löydät kaikki viisi herkullista makua! Arvonta on käynnissä viikon, eli 11.10 saakka ja säännöt löytyy täältä!


34 Comments
 • Avatar
  Saija
  Posted at 08:50h, 04 lokakuun Vastaa

  Knorr Snack Pot olisi etenkin työpaikalla hyvä ja nopea lounas!

 • Avatar
  Emma
  Posted at 08:59h, 04 lokakuun Vastaa

  Ehdottomasti silloin kun ei ole minkäänlaista motivaatiota tehdä ruokaa, vaikka olisikin kiljuva nälkä! Ja silloin kun on todella kiireinen päivä eikä ruokailuun ole paljon aikaa.

 • Avatar
  Oona
  Posted at 09:37h, 04 lokakuun Vastaa

  Knorrin snack pot olisi täydellinen ateriaratkaisu ennen iltavuoroon menoa. Silloin ei tarvitsisi nähdä hirveästi vaivaa ruuanlaittoon kun muutenkin kiire tulee :)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 09:41h, 04 lokakuun Vastaa

  Koulun ja harrastusten välissä :)

 • Avatar
  Kaisa
  Posted at 13:33h, 04 lokakuun Vastaa

  Salin jälkeen, kun matka jatkuu samantien seuraavaan kohteeseen :)

 • Avatar
  Tähtikukka
  Posted at 14:08h, 04 lokakuun Vastaa

  Maistuisi vaikkapa aamupalaksi! Töissäkin on aina niin kiire, että voisin syödä tällaisen aterian pikaisesti ruokatunnilla.

 • Avatar
  Matty
  Posted at 14:35h, 04 lokakuun Vastaa

  Knorr Snack Potit tulisivat ainakin miehelleni tarpeeseen töihin sillä kiireinen aikataulu töissä ei aina käy yksiin kunnollisen lounastauon kanssa. Aina saa olla muistuttamassa että muistaa siellä syödä ettei tule ihan nälkäisenä kotiin, murr.

  Sitten itselle kohta vauvaimetysrumbaan, kunhan mini tyyppi malttaisi jo maailmaan saapua. Kohta elellään niin vauvakuplassa että oma syöminen tuppaa varmasti jäämään vähän paitsioon :):)

 • Avatar
  Emilia Rouvali
  Posted at 15:54h, 04 lokakuun Vastaa

  Kiireisen päivän keskellä, kun ruuanlaitolle ei jää aikaa, tuommoinen pikaruoka olis kätsy!

 • Avatar
  S
  Posted at 16:29h, 04 lokakuun Vastaa

  ehdottomasti töihin evääksi!:-)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 18:24h, 04 lokakuun Vastaa

  Salilta tullessa kotiin jos ruokaa ei oo valmiina tai illalla nälän yllättäessä mutta kun ei jaksa enää kokata.

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 20:24h, 04 lokakuun Vastaa

  Nää olis ihan täydellisiä pitkien koulupäivien ja salitreenien jälkeen kun safkaa ois saatava nopeesti ja jääkaappi huutaa tyhjyyttään! :-)

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 20:49h, 04 lokakuun Vastaa

  Kouluhommien välissä! Joskus tulee uppouduttua tehtäviin useammaksi tunniksi ja sitten herääkin siihen että on kiljuva nälkä :D

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 22:52h, 04 lokakuun Vastaa

  Lukioarjen keskellä noi helpot ruuat olis enemmän kuin tervetulleita! Ihana tällanen postaus muuten taas pitkästä aikaa :)

 • Avatar
  Tanja
  Posted at 23:19h, 04 lokakuun Vastaa

  Yrittäjänä poikkean keikkojen välillä kotona huilimassa ja syömässä. Tällaiseen hulinaan saattaa vierähtää 12 tuntia. Snack pot olisi oivallinen ruoka tälläisinä päivinä.

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 23:26h, 04 lokakuun Vastaa

  Pitkien koulupäivien jälkeen, kun ei jaksa tehdä ruokaa.

 • Avatar
  Salla-Maria
  Posted at 07:25h, 05 lokakuun Vastaa

  Lisää tällaisia postauksia, tykkäsin! :)
  Knorr Snack Potit olisi helppo ottaa reissuun mukaan!

 • Avatar
  Sennu
  Posted at 09:16h, 05 lokakuun Vastaa

  Snack potit tulisi tarpeeseen kun raahaudun väsyneenä ja nälkäisenä koulusta kotiin, kaapit ovat tyhjinä eikä kaupassakäyntiä jaksa edes ajatella. Näin ilmojen viiletessä ja pimetessä näitä hetkiä tuntuu tulevan normaalia useammin :D

 • Avatar
  Minttu
  Posted at 09:51h, 05 lokakuun Vastaa

  Töihin ottaisin evääksi! Pakko sanoa että syöt kyllä tosi vähän :0

 • Avatar
  Meeri
  Posted at 11:12h, 05 lokakuun Vastaa

  Töissä kun ei ole itse kerennyt valmistaa lounasta tai sitten kotona kun ei jaksa/kerkeä kokata :)

 • Avatar
  S-S
  Posted at 16:23h, 05 lokakuun Vastaa

  Työpaikalla, meillä kun on vaan 20 min nopeat tauot, eli pikainen herkkuruoka kelpais kyllä:)

 • Avatar
  Henni
  Posted at 18:06h, 05 lokakuun Vastaa

  Silloin kun menen kuntosalilta suoraan töihin, syöminen jää liian vähälle vaikka salin jälkeen on aina ihan kiljuva nälkä. Tällöin ois paras ku ois joku helppo/nopea ruoka mukana, jonka voi nopeasti syödä ennen vuoron alkua :-)

 • Avatar
  Niina
  Posted at 21:44h, 05 lokakuun Vastaa

  Sopii mainiosti kiireiseen työpäivään, kun ei ole aikaa lähteä hakemaan lounasta.

 • Avatar
  Resus
  Posted at 10:06h, 06 lokakuun Vastaa

  Työpaikalle nopealsksi lounaaksi, on niin lyhyt ruoka’tunti’ mulla, että ois kätsy :)

 • Avatar
  Mariah
  Posted at 16:50h, 06 lokakuun Vastaa

  Kun ei jaksa laittaa ruokaa, eli milloin vain tulee tarve helppoon syömiseen kotona! Hyvä puoli noissa että säilyy ilmeisesti hyvin, koska kuivatavaraa. Ja helppoja ottaa mukaan jonnekin evääksi, mistä saa vain kuumaa vettä sekaan

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 16:15h, 07 lokakuun Vastaa

  Tämä Knorrin Snack Pot olisi niin hyvä ateria syödä kun on kiire tai muuten vain haluaisi syödä vähän täyttävämmän aterian vaikka välipalaksi! :)

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 16:58h, 07 lokakuun Vastaa

  Hektisessä elämässä noi on nopea opiskelijabudjettiin sopiva vaihtoehto sekä kuitenkin tosi maukkaita! Ihanaa syksyä! ❤

 • Avatar
  Minä
  Posted at 20:40h, 07 lokakuun Vastaa

  Luentojen välissä nopsasti kotona herkuteltu lounas! :)

 • Avatar
  Hilla-Maria
  Posted at 22:31h, 07 lokakuun Vastaa

  Sopisi hyvin lounaaksi keskelle kiireistä päivää tai töihin evääksi!

 • Avatar
  S
  Posted at 00:12h, 08 lokakuun Vastaa

  Töihin evääksi olisi mainio. Tuollaisista terveellisistä ruuista olisi apua, kun päivittäin täytyy omat eväät ottaa mukaan. Meinaa ideat loppua mitä sitä aina kokkaisi mukaan ja helposti yksipuolistuu ruokavalio.

 • Avatar
  Hoo
  Posted at 14:08h, 08 lokakuun Vastaa

  Töihin voisin evääksi ottaa sellaisina päivinä kun ei oo jaksanut väkertää eväitä.

 • Avatar
  Donja
  Posted at 21:41h, 08 lokakuun Vastaa

  Jos työpäivä venyisi, tarvitsisin välipalaenergiaksi.

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 13:43h, 10 lokakuun Vastaa

  Pitkien työpäivien iloksi olisi eväät valmiina :)

 • Avatar
  Tuija
  Posted at 15:08h, 10 lokakuun Vastaa

  Töihin voisin napata snack potin evääksi. Töissä on usein niin kiire ettei kunnon lounastaukoon ole mahdollisuutta, siksi plussaa siitä, että tuote on valmis nautittavaksi lähes yhtä nopeasti kuin mikrossa valmistettava ateria :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 14:27h, 11 lokakuun Vastaa

  Ennen iltavuoroon töihin menemistä, jolloin aikaa ruuanlaittoon ei yleensä ole :)

Post A Comment