17 X RANDOMIT GOOGLEHAUT

 Googlehaut on monesti hyvää viihdettä ja mä olen itsekin huomannut, ettei mun omat haut ole välttämättä niitä järkevimpiä. Harvoin jaksaa nähdä panosta kokonaisen lauseen tai kysymyksen kirjoittamiseen, vaan hakukenttään ilmestyy liuta erinnäisiä sanoja. Joskus mä olen saanut tarvitsemani tiedon ja toisinaan taas en. Keräsin hakuhistoriasta muutaman kohdan, joihin mä olen Googlesta yrittänyt saada vastauksen. Here you go!

Ikea Elvarli – Näin keskellä yötä fb-kirppiksellä hyllykön vaatteiden säilytykseen ja se lamppu mun päässä syttyi heti. Täydellinen säilytysratkaisu meidän vaatehuoneeseen. Googletin, suunnittelin oman ratkaisun ja suuntasin seuraavana päivänä ikeaan.

Toyota Yaris mitat – Seuraavat googletukset tuli pari metriä ennen IKEAn kassaa, kun yritettiin siskon kanssa selvittää mahtuuko pakkaukset tohon pieneen autoon. Google ei tässä tilanteessa ollut avuksi mutta no mahtuhan ne; ei tehnyt edes tiukkaa!

Wage englannista suomeksi – Tehtiin poikaystävän kouluhommia niin, että mä olin puhelimella googlettamassa tiettyjä sanoja. Jotkut määritelmät teki tiukkaa ja oli pakko varmistaa kahden palkka-sanan erot.

Lepakkotuoli ruskea uusi – Ei löytynyt meille siistiä nojatuolia, vaikka yritin googlen kautta käydä kaikki mahdolliset tori.fi ja muut nettikirppikset läpi.

18.11 Hartwall – Istuin kotikodin kellarissa tekemässä siskolle syntymäpäiväkorttia. Hän on järjetön Marcus & Martinus -fani ja hommasin hänelle syntymäpäivälahjaksi liput heidän konserttiin. Mun oli kuitenkin pakko vielä varmistaa päivämäärä, jotta en kirjoita korttiin väärin. Päivä oli oikea ja marraskuussa me sit mennään kahdestaan joraamaan tän poikaduon tahdissa.

 Reittiopas – Käytän julkisia niin vähän, että mä olen aivan surkea näin puolenkin vuoden jälkeen Helsinkiin muutosta. Niinä harvoina kertoina kun mä niitä käytän, niin googlaan tarkat ohjeet reittioppaasta. Mä en itseassa ole edes varma, millä sporilla mä pääsen meille kotiin. Odotan aina vaan sitä yhtä ja tiettyä, joka on aina varma valinta!

Matkailuauto vuokraus Helsinki – Mä sain yhtäkkiä päähäni, että Viron roadtrip olisi super siisti. Multa puuttuu alta enää menopeli, sillä mä haluaisin nukkua myös samassa autossa. Turha toivo, kaikissa tuntui tulevan jokin ongelma vastaan…

Drone hinta–  Toinen umpityhmä ”kuin siistiä olis” -päähänpisto. Googlettamalla pääsin Gigantin sivuille ja noilla lennokeilla näytti olevan sen verran hintaa, että parempi tällaisen tunarin varmaan jättää laite vielä kaupan hyllylle. Tiedossa on pari tapahtumaa, joita varten tämä olisi ollut tosi kiva, mutta mä en tosiaan usko, että drone kestäisi mun käytössä päivää pidempään.

Lemon quote – Monesti näillä hakusanoilla löytyy joitan inspiroivia lausahduksia; muttei tällä kertaa. Don’t ask me why I googled that. :-D

Zakynthos vinkkejä – Meidän Kreikkareissun aikana tekeminen meinasi jopa loppua kesken, joten yritettiin googlettaa lisää vinkkejä. Oltiin jo ajettu satoja kilometrejä ympäri saarta, mutta uusia päiväretkikohteita ei meinannut löytyä. Jokunen vinkki saatiin napattua, kun googletettiin ”Zakynthos blogi”. Vinkki: esimerkiksi reissuvinkkejä etsiessä ”blogi”-sanan lisääminen hakuun tuo kivasti lisää tuloksia ja omakohtaisia kokemuksia juurikin eri blogeista.

Juustokakku – Ja idea tyssäsi pelkkään google hakuun kun tajusin, että hävitin muutossa mun irtopohjavuoan. Seuraavaksi mietin pavlovaa, mutta ilmeisesti samassa laatikossa oli tehosekoittimen metalliset ”terät”. Ei tullut herkkuja sinä iltana ei.

 Lidl mozzarella sticks – Mulla on ollut jokin ihme mielihalu mozzarellatikkuihin viimeaikoina ja lähetin poikaystävän kauppaan. Sieltä tuli videoa sekä soittoa, kuinka ei meinaa löytää tikkuja mistään. Mä olin pari viikkoa aikaisemmin ostanut niitä juurikin kyseisen kaupan pakastealtaasta joten ajattelin, ettei hän vaan näe kyseistä pakettia. Mä tottakai googletin hänelle turhautumispäissäni tarkan kuvan avuksi, jotta hän tietää varmasti mitä etsiä.

Rescue koirat – Mulla on pari tiettyä koirarotua mielessä, joista mä haluaisin valita tulevaisuudessa oman koirani. Toisaalta mä olen ehtinyt myös katsomaan rescue-koiria netistä ja olisi aivan mahtavaa antaa tällaiselle koiralle uusi koti. Mä en tiedä olisiko pelastettu koira se paras vaihtoehto ensimmäiseksi koiraksi, mutta ainahan näitä voi käydä kurkkimassa. Tämä ei kuitenkaan nyt ole ajankohtainen, joten päätöksiä ei tarvitse tehdä vielä hetkeen.

Onnibus – Mä kuljen pidempiä matkoja mielummin bussilla kuin junalla. Onnibus on tosin saanut kilpailijan, nimittäin makahuollolla on välillä todella hyviä nettitarjouksia. Onni on kuitenkin aina se mun ensimmäinen valinta, joten pakko käydä sieltä ensin kurkkaamassa tarjonta!

Hieronta Helsinki suosittelu– Voisin ottaa vaikka viikottain hieronnan, mutten mä tiedä Helsingissä oikeastaan mihin mennä. Oon tsekannut alennuksia eri sivuilta, mutten mä meinaa uskaltaa ottaa riskiä. Onko teillä jotain vinkkejä hyvään hierontamestaan Helsingissä?

Kampin kirpputori aukioloajat – Oltiin suuntaamassa tänne yhtenä iltana. Se taisi lopulta olla tunti ennen sulkemista joten oltaisi hyvin keretty, mutta pullokassien palautusten jälkeen meitä laiskotti ja käännyttiin takaisin kotiin. Oon kuullut tästä kirpputorista paljon hyvää, joten ehdottomasti pitää käydä tsekkaamassa tarjonta kunhan energiamittarit on täynnä.

Paljon iloq avain maksaa – Paljon. Meidän kämpän toinen avain meinasi hävitä ja yritin selvittää paljon se tulisi lopulta meille maksamaan. Satojen eurojen lasku ei todellakaan houkuta, joten yritin paasata, että jatkossa avaimia pidetään kuin kukkaa kämmenellä :-D

Shoes Missguided / Pants Kappahl* / Jacket Zara / Glasses RayBan / Shirt Kappahl*


6 Comments
 • Avatar
  Janski
  Posted at 08:50h, 07 lokakuun Vastaa

  Moikka! Hei mä vinkkaan ihan parhaasta ja edullisesta hierontapaikasta,mitä itsekin etin pari vuotta sitten muutettuani helsinkiin. Vallilan urheiluhierojakoulu Relaxi. Vaikka kyseessä onkin koulu, on tilat rentouttavat ja siistit ja oppilaat huolellisia työssään. Iso suositus :)

 • Avatar
  Anna
  Posted at 12:01h, 07 lokakuun Vastaa

  Niissä Lidlin mozzarellatikuissa on ollut toimitusvaikeuksii niin voi olla ettei siksi ole löytänyt :D
  T. Lidläinen

 • Avatar
  Maria
  Posted at 13:25h, 07 lokakuun Vastaa

  Meillä on iLOQ avaimet ja ne on ihan super! :) avaimia ei just pysty kopioimaan ja paljon turvallisempi käyttää, kuin ne vanhat abloy-avaimet. Muutettiin vasta ihan uuteen vastarakennettuun kotiin, enkä edes aluksi tajunnut että noi on ”älyavaimia” kunnes sitten kun jos nopeemmin halus oven auki – ei se turvallisuus syistä onnistunutkaan. Tosi kätevät! Hinnoista en tiedä, kun ”avaimet tuli kaupan päälle”.

 • Avatar
  Emilia Joensuu
  Posted at 15:03h, 07 lokakuun Vastaa

  Tätä postausta oli tosi hauska lukea, koska mulla on ittelläni aivan samanlaisia googletuksia haha! Ihana asu <3

 • Avatar
  .
  Posted at 22:00h, 07 lokakuun Vastaa

  Rescue-koiriakin on monenlaisia ja monenlaisista taustoista, osa voi olla hyviäkin ensikoiria! Valinnassa tulee toki olla huolellinen, mutta ainakin itselläni on hyviä kokemuksia :)

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 14:00h, 08 lokakuun Vastaa

  Hauska postaus! :) Voin suositella myös Erottajan hierontakoulua, edulliset hinnat ja hyvät oppilaat!

Post A Comment