OCTOBER THOUGHTS

 

Yhteistyössä: Ellos

Mä olen tuijottanut tietokoneen ruutua ja yrittänyt kirjoittaa tätä postausta ikuisuuden. Kolmen tunnin aikana päässä on pyörinyt vaikka mitä ajatuksia masentavasta säästä vaatteisiin, sisarussuhteiden parantumiseen ja stressitasojen kohoamiseen.

Tuntuu masentavalta herätä uuteen päivään kun ulkona satoi vettä niin nukkumaan käydessä kuin aamulla herätessä. Syksy on ihanan tunnelmallista aikaa ja viilenevistä päivistä saa uutta inspiraatioa pukeutumiseen. Lämpöiset takit on erittäin tervetulleita mun vaatekaappiin ja olikin kiva, kun Elloksen takkivalikoimasta löytyi piristävän värisiä ja -kuosisia takkeja vaikka ja kuinka. Vaikka Ellos verkkokauppana on mulle tuttu jo monien vuosien takaa, ei vaateosastolla ole tullut vierailtua hetkeen. Mä olen mieltänyt vaatteet jostain syystä hieman omasta tyylistä poikkeaviksi, mutta tarkemmalla selailulla Elloksen oman malliston lisäksi myynnissä on  tuttuja merkkejä, joita mulla on muutenkin käytössä päivittäin. Koska samojen sivujen alta löytyy niin vaatetta, kosmetiikkaa kuin kodin tavaroitakin, niin pakko myöntää, että sisustussivuja mä olen rullannut läpi näiden muidenkin edestä ja löytänyt vaikka mitä tänne puolikuntoiseen kotiin.

Mä olen nähnyt isosiskoa kuluneiden viikkojen aikana varmaan enemmän kuin koko viimevuoden aikana yhteensä. Pysähdyttiin tänää kahville – äiti on varmaan ihmeissään lukiessaan tämän. 15 vuotta sitten oltiin kuin paita ja peppu, teinivuodet meni lähinnä kinatessa ja tapellessa, mutta nyt ei voi kuin olla iloinen siitä, että siskoja löytyy kolmekin kappaletta. Siitä on vierähtänyt hetki, kun ollaan viimeksi asuttu samassa kaupungissa. Kymmenen minuuttia raitiovaunulla ei ole matka eikä mikään – on niin kiva asua taas lähekkäin :-)

All from Ellos: Shoes Here / Pants Here / Sweater Here / Jacket Here / Earrings Here


7 Comments
 • Avatar
  jenny
  Posted at 09:37h, 10 lokakuun Vastaa

  Ihanat kuvat! Mistä kahvilasta ne on otettu? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:53h, 10 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon! Oltiin Kalliossa Ipi kulmakuppilassa :-)

 • Avatar
  Janina
  Posted at 23:06h, 10 lokakuun Vastaa

  Mistä tuon ihanan mustan laukun löytäisi? :)

 • Avatar
  Alli
  Posted at 10:09h, 11 lokakuun Vastaa

  Mikä koko sulla on noissa housuissa?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:39h, 11 lokakuun Vastaa

   Varmistin vielä, ni mun housut on kokoa 34 :-)

 • Avatar
  Pauliina
  Posted at 10:20h, 25 lokakuun Vastaa

  Hei aivan ihana takki!
  Saako udella minkä kokoisena sulla mahtaa olla tuo?
  Ps. mistä hattusi on? Sekin upea!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:11h, 29 lokakuun Vastaa

   Takki on kokoa 38 ihan vaan jotta olisi rennompi ja hattu on Gina Tricotista alkuvuodesta ostettu :-)

Post A Comment