PHOTOSHOOT BEHIND THE SCENES

 Pitkä päivä aamusta iltaan, jonka pohjalla oli huonosti nukutut yöunet. Pussit silmien alla loisti vielä illalla sänkyyn päästessä ja jalat kiitti kun korot vaihtui tennareihin. Meillä oli ihanan Suomen Nelly girl gangin kanssa kuvaukset – ensin ravintola Holidayssä ja sen jälkeen siirryttiin vielä kuvaamaan Groteskiin.

Otin aamulla pitkästä aikaa kaupunkipyörän raitiovaunun sijaan ja pyöräilin sateessa paikalle. Olin perillä julkista liikennettä nopeammin ja perillä tajusin, ettei ulkona pärjääkään enää ilman hanskoja tai minkäänlaista lämpöä korvien päällä. Päästiin perillä ammattilaisten meikkiin ja hiustenlaittoon, syötiin hyvä lounas ja otettiin kuvia jokainen vuorotellen. Tällaiset kuvauspäivät on super kivoja, kun tunti tunnilta mennään jonkinlaisella liukuhihnameiningillä. Siinä ei itse tarvitse miettiä juuri mitään, kun päivät aikataulutetaan ja sut laitetaan valmiiksi jonkun muun toimesta. Saatiin lopulta kivoja kuvia aikaiseksi, joiden jälkeen siirryttiin koko tiimin voimin yhdessä illalliselle.

 Jeans here / Shoes here / Dress here (adlinks)

Unirytmi on täysin sekaisin ja viimekuun matkustukset alkoi painamaan päälle näin parin viikon jälkeen. Tässä on yritetty vaikka mitä keinoja, mutta tuntuu että olen kokoajan väsynyt. Musta tuntuu, että osittain se saattaa olla myös sään syytä. Mä ehdin eilen jo luulla, että harmaat sadekelit olisi takana kun aamulla paistoi jo aurinko. Aamupäivän aikana sekin oli ehtinyt kadota ja loppupäivästä satoikin jo samaan tahtiin kuin kaikkina edellisinäkin päivinä parin viikon sisällä.

Olen nukkunut vuorokaudesta puolet, yrittänyt saada tehtävälistaa hieman pienemmäksi, katsonut hömppäsarjoja useamman jakson maratooneissa ja käyttänyt aikaa sisustamiseen. Olo on todella hyödytön, enkä tunnu saavan mitään aikaiseksi. Sitä stressaa niitä tekemättömiä asioita niin paljon, että lopulta keskittyy vaan harmittelemaan juurikin niitä listalla olevia asioita kuin suorittamaan niitä tehokkaasti yksi kerrallaan pois alta. Toisaalta – sitä osaa myös olla aidosti iloinen ja onnellinen silloin, kun päivän tunnit on käytetty tehokkaasti. Laitan ainakin osan tästä pienen kaamosmasennuksen piikkiin – säiden pitää nyt vaan hieman tsempata! Vaikka mun koko viikko on periaatteessa ollut yhtä viikonloppua, niin mä olen silti valmiina perjantaille. Ihanaa perjantaita (toivotaan että päivä on ihana perjantai 13. huolimatta!)!


Tags:
No Comments

Post A Comment