8X PÄÄSSÄ PYÖRIVIÄ ASIOITA

 

Teddy-karva on nyt muodissa niin takeissa kuin kengissäkin. Kävin eilen kaivamassa viimevuoden teddy-takin varastosta tyydyttämään mun mieltä, jotta en kaupoissa haikaile enää yhdenkään kerman värisen takin perään. Koska takit on jäänyt kauppaan, niin annoin itselleni luvan ostaa Mangosta ruskean teddy-laukun. Samaan aikaan erittäin ruma ja söpö mutta se on kaikessa outoudessaan kummitellut mun mielessä jo useamman viikon. Eiköhän laukku pian pääse käyttöön ja samalla pääsen kysymään teidän mielipiteen!

Meidän koti on tarvinnut seinille tauluja ja vihdoin laitoin suuren taulutilauksen matkaan. Toivon, että paketti saapuisi tänää perille, sillä vaatehuoneessa on iso kasa kehyksiä odottelemassa seinille pääsyä. Kotipostaus; slowly getting there!

Taisinkin jo aiemmin trendipostauksen yhteydessä mainita, että mulla on erilaisia kausia pukeutumisen suhteen. Kun mä löydän kivan paidan, niin saatan huomaamatta käyttää sitä viikon putkeen. Näin on viimeaikoina käynyt farkkujen kanssa. Siniset farkut, jotka itseasiassa näkyy parikin postausta aiemmin, oli mulla jalassa valehtelematta viikon putkeen. Kun mä pääsin niistä housuista yli, niin oli näiden mustien hapsuhousujen vuoro. Molemmat on niin mukavat jalassa, vaikkei välttämättä imartelekaan vartalon muotoja täydellisesti, haha :-D No mielummin vaikka muodoton peppu kunhan vaan on mukavat jalassa!

Viimepäivät on tällaiselle vilukissalle ollut kamalia. Kodin lämmityksen kanssa on ollut ongelmia, ulkona ei meinaa tareta edes toppatakilla ja korvat jäätyy jos ulos erehtyy lähtemään ilman pipoa. Täällä on onneksi päästy niiden teiniaikojen ohi, kun ulkona kuljettiin kesästä talveen converset jalassa. Nyt sentään on vähän enemmän järkeä päässä ja tennarit taitaa joutaa jo odottelemaan kevättä.

Mä en millään malta odottaa Tuntemattoman Sotilaan tuloa elokuvateattereihin parin päivän päästä! Taidettiin eilen ostaa liput ensiviikon näytökseen ja harvoin mä olen suomalaisesta elokuvasta näin innoissani. Mä en selvästikään ole vielä stadilaistunut, kun mulla menee kaksi keskustan elokuvateatteria keskenään sekaisin. Toivon, että varattiin liput Kampin vieressä olevaan mestaan, sillä paikan slush-juoma tarjonta on aivan mieletön ja hei, ei elokuvaa ilman slushia ;-D

Ostin hetki sitten elämäni ensimmäisen tuoksukynttilän ja nyt niitä lojuaa jo kourallinen ympäri pöytiä ja tasoja. Mä en ainakaan toistaiseksi ole löytänyt vielä kynttilää, joka olisi sekä laadukas että mielyttävän tuoksuinen. Pitää siis jatkaa etsintöjä, vinkkejä?

Mun on jo hetken tehnyt mieli tehdä itse marenkeja, mutta hävitin muutossa tehosekoittimen vispilät (?). En millään raaskisi ostaa uutta tehosekoitinta kaappeihin pölyyntymään, mutta eiköhän se kohta olisi jo aika. Olen yrittänyt ostaa valmismarenkeja pahimpaan himoon, mutta mikään meidän neljästä lähikaupasta ei myy sellaisia. Siis mitä, mä kun luulin niiden olevan lähes kaikkien vähänkään isompien kauppojen valikoimissa!

Sain viikonloppuna ihanan unikaverin, nimittäin siskon koira tuli meille yökylään. Oli ihanaa lenkkeillä ja touhuta hänen kanssa mutta oma koirakuume vaan kasvaa. Päässä kuitenkin jyskyttää järjen ääni; ei Sara, vielä pitää odottaa!

 

Shoes Björn Borg* / Jeans Glamorous* / Bag Nelly.com* / Sweater H&M / Glasses RayBan / Jacket Missguided*

Joku on selvästi nyt sitä mieltä, että entistä rennompi ote bloggaamiseen olisi just nyt paikallaan. Intoa riittää, mutta vastoinkäymisiä tuntuu tulevan eteen päivittäin. Juuri kun sain rikkinäisen koneen huoltoon, niin nyt temppuilee ulkoinen kovalevy, muistikortti ja sivustot täällä blogin takana. Mulla on jo hetken aikaa ollut enemmän mielessä oma terveys; olen miettinyt onko blogin kirjoittamisesta aiheutunut stressi oikeasti kaiken sen arvoista. Rankemmat kuukaudet on näkynyt täällä blogissakin tasapaksuina ja tylsinä juttuina, kun mä olen priorisoinut mun energiankäytön normaaleihin arkipäivän askareisiin. Välillä sitä miettii, onko siellä ruudun toisella puolella enää ketää?

Olo alkaa onneksi jo vähän helpottaa, viimeisimmästä ahdistuskohtauksesta on vierähtänyt jo hetki eikä enää ole tullut romahdettua lattialle itkemään niin, ettei itkun keskeltä tulleista sanoista saa mitään selvää. Tiettyinä hetkinä tarvitsee enemmän omaa aikaa kuin toisina ja on vahvuus osata myös ottaa sitä itselleen!


12 Comments
 • J
  Posted at 09:23h, 24 lokakuun Vastaa

  Kynttilävinkki: airwickin tuoksukynttilät!! Löytyy montaa eri tuoksua ja ahh kun kävelee huoneeseen se tuoksu on ihana :) mulla kestää yks ehkä 5pv mutta poltan niitä joka ilta tunteja, ostan aina ison kasan kaupasta kerralla.

 • Pettynyt
  Posted at 10:56h, 24 lokakuun Vastaa

  Viimesimmät 6 postausta on yhteystyöpostauksia tai liittyy niihin joten kantsisko alkaa tekemään enemmän ”normipostaiksia” nii ihmiset jaksais lukea sun blogia.. joka kolmas tai vähintään joka toinen postaus olisi hyvä tahti yhteistyöille. Blogisi tunnelma on muuttunut hyvin kaupalliseksi ja tuntuu että teet tänä enää vain rahasta.

  • saralovesyou
   Posted at 15:04h, 24 lokakuun Vastaa

   Mä oon itsekin huomannut tämän ja repinyt asiasta ylläri taas parit itkut :-D Jos joku tuote on saatu, niin mä ilmotan sen mielellään vielä puolenkin vuoden päästä. Tässäkin mä olisin voinut jättää noi asun tiedot mainitsematta, mutta tiedän että niistä olisi tullut kommentteihin kyselyitä :-D Mainitsemisperiaatteen takia kaikki asupostaukset ei todellakaan ole yhteistöitä tai sponsoroituja. Mutta yritän jatkossa parhaani mukaan saada sekoitettua normipostauksia yhteistöiden sekaan!

   Kiitos kuitenkin kommentista!

 • J
  Posted at 11:04h, 24 lokakuun Vastaa

  Täällä ollaan ja pysytään, vaikka postauksia ei joka viikko satelisikaan! Ota aikaa itselles :)

 • Julia
  Posted at 13:46h, 24 lokakuun Vastaa

  Moi! Oon lukenut sun blogia jo pitkään mutta silti jostain syystä en oo ikinä kommentoinut mitään. Nyt tuli kuitenkin sellainen olo että on kevennettävä sun oloa ja kerrottava kuinka sun blogi inspiroi mua asuvalinnoissa kuin sisutamisessakin jatkuvasti! Oot kehittynyt valtavasti ja toivon että oot itsekkin ylpeä siitä mitä oot saanut aikaan. Välillä pitää kuunnella myös itseään, eikä painaa sata lasissa miellyttääkseen muita. Super hyvää syksyä sulle <3

 • P
  Posted at 13:57h, 24 lokakuun Vastaa

  Upee asu ja kiva postaus! :>

 • JokiJohanna
  Posted at 14:28h, 24 lokakuun Vastaa

  Ihana asu oikein koko kokonaisuus! <3

  Ja ota rennosti äläkä ajattele liikaa lukijoita, mieti millaisista postauksista itse tykkäät ja mitä haluaisit tehdä, mulla bloggaaminen on vasta aluillaan taas ja tää on mulle henkireikä kaiken ahdistuksen ja mielialan laskujen kanssa. Sen ei tulisi olla syy niille, ota siis iisisti jos pystyt ja tsiigaa jos voisit ottaa erilaisella otteella koko hommaa edes pikkuisen ja tunnustele miltä se tuntuisi :D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

 • Tiina
  Posted at 20:30h, 24 lokakuun Vastaa

  Kyllä täällä ruudun toisella puolella ainakin yksi lukija on, joka tykkää sun blogista äärettömän paljon! Älä huoli, välillä on vaikeampia aikoja, uskon ja toivon et joka ikinen sen ymmärtää. Sä oot mahtava tyyppi, jatka vaan samaan malliin! Ihanaa jatkoa sulle :-)

 • K
  Posted at 20:48h, 24 lokakuun Vastaa

  Jes kotipostausta odotellessa! Mä oon vieläki vaikka ikää on 21 vuotta, nii samanlainen teini ku vuosia takaperin et meen pikku aamupakkasista huolimatta tennareilla nilkat paljaana :D Tuli mieleen omalta kannalta et kommentointi jää vähemmälle ku syksy on muutenki jotenki niin kiireistä aikaa esimerkiks koulun yms suhteen, nii sillon ku lukee blogia nii jotenki haluu vaa hetkeks päästä pois omasta arjesta ja nopsaa lukee postaukset ettei sit oikee ajattele et vois jättää vaikka sen pienenki kommentin.. Mut täältä ainaski löytyy yks joka innolla lukee postauksia <3

 • Sanni
  Posted at 11:07h, 25 lokakuun Vastaa

  Musta on ihan kauhee kattoa kun jotkut kulkee 0-keleillä nilkat paljaina! Kesähousut talviunille! :D ja tuoksukynttilöistä partylite on ihan paras! Tuoksuja löytyy tosi laajalti ja yks tuikkiva riittää tuomaan tuoksua ihan riittämiin!

 • Nimetön
  Posted at 00:31h, 26 lokakuun Vastaa

  Tuoksukynttilöistä suositus yankee candleille (sisustuskauppa.com) ja woodwickille (stocka myy). Kalliita mutta todella hyviä! Noista jälkimmäisistä kuuluu vielä takkatulen rätinä palaessa <3

 • Minttu-Maaria
  Posted at 12:22h, 27 lokakuun Vastaa

  Älä ota niin kauheita paineita! <3

Post A Comment