METSÄRETKI SISKON KANSSA

Yhteistyössä: Ellos

Kuljin päiväkodissa isosiskon perässä yhtenä häntänä. Kuiskin hänelle kotivideoita kuvatessa omia repliikkejä ja vuorosanoja, pukeuduttiin matchaaviin vaatteisiin, olin kolmantena pyöränä hänen ja hänen kavereiden leikeissä, kehiteltiin omia muotinäytöksiä, allekirjoitettiin huoneenluovutussopimuksia ja hän toimi mun kotikampaajana vuosien ajan. Mä hoidin täydellisesti tehtäväni ärsyttävänä vaatteita lainaavana pikkusiskona ja kotona asuessa kinaa syntyi pienistä ja turhista jutuista. Rehellisesti sanottuna riidat ei loppuneet edes siihen, kun toinen muutti pois saman katon alta.

Siinä vaiheessa kun alettiin vuoroitellen viettää jouluja pois kotoa eikä yhtäkkiä toinen ollutkaan siellä  muun perheen kanssa muuttui ääni kellossa. Hän vietti joulun Oulussa, mä vietin joulun Jenkeissä, hän  matkusti Aasiaan ja tätä näyttää jatkuvan myös tulevat joulun pyhät.  Meillä on lisäksi kaksi nuorempaa siskoa, joten kotona ei poissaoloista huolimatta ole ollut hiljaista.

Muutin puoli vuotta sitten Helsinkiin ja asutaan siskon kanssa vihdoin  samassa kaupungissa. Ollaan vietetty paljon aikaa yhdessä, käyty lounaalla ja nähty hyvässä sovussa, niinkuin vanhemmatkin nuorempana arveli, niin vanhetessa niitä siskoja osaa arvostaa aivan eri tavalla.

Ollaan kasvettu niin, että leikkikaveri on aina lähellä. Avun kysyminen siskolta on joissain tilanteissa huomattavasti helpompaa kuin avun kysyminen kaverilta. Lounasseura on nykyään yhden sporamatkan päässä ja mikä parasta; tehdään molemmat samaa työtä joten apua ja ideoita on hyvä saada siskolta, joka ymmärtää mistä on kyse. Ollaan kuluneiden kuukausien aikana saatu kuulla kerta toisensa jälkeen kyselyitä  siitä, ollaanko kaksosia (jota näitä kuvia katsoessa ihmettelen kovasti…ehkä sitä ei sit itse näe samalla tavalla mitä toinen näkee).

 

 

Helsingin keskustassa asuessa ulkoilu ja lenkkeily tuntuu olevan aika vähäisellä. Mä olen ottanut siskon koiran hoitoon aina erittäin mielelläni, sillä sen kanssa tulee ulkoiltua aivan eritavalla. Tämä pikkukamu voisi viettää aikaa ulkona lähes aamusta iltaan ja kysyin viimeviikolla jos voisin lähteä heidän kanssa pidemmälle lenkille luontoon. Puettiin hyvin päälle, vietettiin useampi tunti metsässä kulkien, Luka juoksi innoissaan ympäriinsä.

Vaikka mäkin monesti valitan kylmyydestä, niin ulkona liikkuminen pienen pakkasen piristämänä on ihanaa kun keuhkot täyttyy raikkaasta ilmasta. Kirpeä keli ei haitannut, kun päällä oli tuulihousut, lämpöset toppatakit ja nilkat peittävät ulkoilukengät. Nautin tosta niin paljon, että lupauduin mukaan vaikka viikoittain!

Pienimmätkin stressinpoikaset saa kadotettua sen parituntisen ajaksi, olin peruuttanut loppupäivän menot jotta kellosta ei tarvitsisi huolehtia ja oli ihanaa olla rauhassa luonnonhelmassa kun viettää päiviä toisensa jälkeen kaupungin melussa.

 

Musta takki: Áhkká Dalve W Parka Valkoinen takki: Áhkká Renata Str. untuvatakki

Mulla on jokainen syksy ongelma; käytän paksuja talvitakkeja jo +5 asteen ilmoilla ja palelen talvella kirpeämpien pakkasten saapuessa. Sain valita Elloksen sivuilta Áhkká-merkkisiä takkeja ja posti toi parin päivän päästä ovelle pari lämmintä talvitakkia, jotka tänäkin vuonna joutui käyttöön jo lokakuussa. Pysyttiin metsälenkillä lämpösinä ja on muuten ollut hyvä, kun näillä räntäkeleillä untuvatakissa on vettä hylkivä pinnoite! Saa nähdä joudunko mä pysyä keskitalvella sisätiloissa, vai löydänkö mä vielä näitäkin paksumman takin, jonka avulla en joudu tärisemään astuessa ovesta ulos. 😀


Tags:
14 Comments
 • P
  Posted at 15:44h, 29 lokakuun Vastaa

  Aivan ihania kuvia ja hyvin kirjoitettu postaus! Plus näytätte super kauniilta molemmat <33

  • saralovesyou
   Posted at 15:56h, 29 lokakuun Vastaa

   Kiitos ihanasta kommentista <3

 • Ss
  Posted at 15:51h, 29 lokakuun Vastaa

  Noi sun housut näyttää makeilta, mistähän ne mahtaa olla?

  • saralovesyou
   Posted at 15:56h, 29 lokakuun Vastaa

   Ne on superdryn tuulihousut jotka joskus tilasin House of Brandonilta 🙂 En tiedä onko sivuilla (tai ylipäätään missään) enää ton malliston vaatteita kuitenkaan myynnissä.

 • S
  Posted at 16:11h, 29 lokakuun Vastaa

  Hei mulla olisi hakusessa hyvät housut ulkoiluun:-) mistä nuo teidän housut mahtaa olla hommattu?

  • saralovesyou
   Posted at 18:28h, 29 lokakuun Vastaa

   Annikan ulkoiluhousuista mulla ei valitettavasti oo mitään tietoa, mutta mun omat tuulihousut on Superdryn ja House of Brandonilta! 🙂

 • eev
  Posted at 18:06h, 29 lokakuun Vastaa

  Vau ihania kuvia! Millä kameralla ja obskalla nää on otettu? :–)

  • saralovesyou
   Posted at 18:25h, 29 lokakuun Vastaa

   Kiitos! Yhteiskuvat on otettu siskon Nikonilla, joka muistaakseni on D750 ja siinä oli 35mm objektiivi. Loput on otettu mun Canon 6D ja 85mm objektiivilla 🙂

 • sss
  Posted at 17:20h, 30 lokakuun Vastaa

  Moikka! Ajattelin tilata tollaisen mustan takin ja oon suht samankokonen kuin sie, niin minka koon otit kun pelottaa etta tilaan liian ison

  • saralovesyou
   Posted at 14:18h, 31 lokakuun Vastaa

   Molemmat takit on kokoa 36 🙂

 • Lovisa
  Posted at 19:10h, 30 lokakuun Vastaa

  Ootko laittanu huulitäytettä? 0.0

  • saralovesyou
   Posted at 14:17h, 31 lokakuun Vastaa

   En oo laittanut 🙂 Samat omat huulet on edelleen.

 • Aa
  Posted at 22:29h, 30 lokakuun Vastaa

  Minkäköhän kokoinen takki annikalla mahtaa olla kun mietin minkä kokoisen itselle hankkisin? 🙂

  • saralovesyou
   Posted at 14:18h, 31 lokakuun Vastaa

   Molemmat takit on kokoa 36! 🙂

Post A Comment