KULUNEELLA VIIKOLLA…

 

 

…olen käyttänyt samaa lämmintä takkia päivästä toiseen niin paljon, että se on jo melkein kasvanut muhun kiinni.

…käynyt katsomassa Tuntematon Sotilas -elokuvan ja hemmetti kuinka hyvä se oli! En mä turhaan ollut odottanut viikkoja.

…hukkasin vielä ostoskassissa olleen pipon tällä samalla leffareissulla. Sain onneksi metsästettyä sen seuraavana päivänä takaisin ja pahoittelin poikaystävää kiukkupuuskasta, jonka hän joutui kokea hävinneen hatun vuoksi.

…syönyt todella hyvän illallisen Brondassa, kun oltiin juhlimassa Vero Modan 30v. synttäreitä!

…saanut tästä ravintolaillasta inspiraatiota omankin keittiön kokkailuihin, jotka on viikon aikana ollut tasoa einespinaattiletut ja monta kiloa hedelmiä.

 

…iloitsin Spotifyn sähköpostista, jonka avulla sain ostettua ennakkomyyntiin tulleet liput Kygon helmikuiselle keikalle. Kun tieto keikasta tuli, valmistelin jo itseäni siihen faktaan, ettei helmikuussa rahatilanne ole välttämättä parhaimmillaan. Veronpalautusten, tulevien synttäreiden ja ihan vaan artistin nojalla mä klikkasin liput ostoskoriin ja nyt on fiilistelty soittolistaa useamman kerran läpi. Hyvä päätös!

…saatiin päätettyä tulevan matkan pysähdykset yhteisymmärryksessä. Ostettiin menopaluu-lennot kuukauden matkalle jo jokin aika sitten ja ollaan lykätty tarkempaa suunnittelua tähän asti. Lähtöön on alle 6 viikkoa, joten ehkä ihan hyväkin jo pikkuhiljaa tietää missä me esimerkiksi joulu ja uusivuosi tullaan viettämään.

…jatkoin Greyn Anatomian katsomista neljännentoista kauden ilmestyttyä ja mä olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei parempaa tv-sarjaa löydy. Satoja jaksoja niin jännää sairaaladraamaa, että mä vuodatan vuorotellen ilon ja surun kyyneleitä.

…vietin halloweeniä Sleeping beautynä, sillä uni on maistunut mulle erittäin hyvin.  Skippasin suosiolla  lähes kaikki blogibileet ja kissanristiäiset kun energia ei yksinkertaisesti riitä edes vuorokauden nukkumisen jälkeen. Oliskohan aika käydä tutkituttamassa ne kilpirauhasarvot?

…tein kattilassa popcornia herkkuhimon iskiessä. Miten mä pystyn enää edes syömään mikropoppareita???

 

…tein suunnitelmia viikonlopuksi kavereiden kanssa enkä malta odottaa illan pitsatreffejä Liisan kanssa.

…olen harkinnut useampaan kertaan pientä visiittiä Tukholmaan, kun matkan saisi alkuviikoksi naurettavalla 2,5€ hinnalla. Reissu ei rahallisesti rokottaisi lompakkoa yhtä (tai puolikasta) takeaway-lounasta enempää, mutta toisaalta olisi kiva myös viettää aikaa ihan vain kotona.

…mulkoilin vastapäiseen toimistorakennukseen kun tyypit tuijotti työnteon lomassa hieman liian innokkaasti meidän asuntoihin. Joojoo ymmärrän, telkkarista pyöri jännä jakso Leijonanluolaa mutta ensin työ ja sit vasta huvit pliiiiiiiis.

Pieruverkkareissa hengailua, pakollisia kauppareissuja, nostalgisten pleikka 2 pelien pelaamista, lähes päivittäisiä vierailuja postiin, tietokoneettomia päiviä, alennusvispipuuroannoksia, paljon päässä pyöriviä asioita, työtapaamisia ja pitkiä yöunia. Kaikesta huolimatta toivotan teille ihanaa perjantaita!

Miten teidän marraskuu on lähtenyt käyntiin?


9 Comments
 • MAria
  Posted at 15:13h, 03 marraskuun Vastaa

  IHANA asu! Itsekin olen ollut suurpiirteisesti väsyneempi nyt, kuin viime viikolla – mutta toi kellojen siirtäminen vaikuttaa eniten. Mut en valita, saa nukkua silti :-D

 • Eira
  Posted at 20:00h, 03 marraskuun Vastaa

  Ihana takki! Mistä oot ostanut?

 • ella
  Posted at 01:37h, 04 marraskuun Vastaa

  mistä sun pipo on? :)

 • aina
  Posted at 15:01h, 04 marraskuun Vastaa

  Vähän off topic, mutta opettiko Heikura-Setsonen sua missään aineessa? Mitä tykkäsit hänestä? :-)

  • saralovesyou
   Posted at 16:51h, 06 marraskuun Vastaa

   Ei opettanut :-)

 • P
  Posted at 09:13h, 05 marraskuun Vastaa

  Rakastan tota sun asua, niin täykky!! <3

  • saralovesyou
   Posted at 16:51h, 06 marraskuun Vastaa

   Kiitos paljon! Toi on sen ulkonäön lisäks myös super mukava ja sen vuoksi tykkään myös itse :-)

 • anna
  Posted at 16:24h, 05 marraskuun Vastaa

  itsekin greytä jo älyttömän monta vuotta seuranneena en tiedä oonko koskaan pystynyt katsomaan yhtäkään jaksoa itkemättä. jotain aina tapahtuu mikä saa tunteet pintaan :D

  • saralovesyou
   Posted at 16:50h, 06 marraskuun Vastaa

   Mä oon vahvasti sitä mieltä, että Greyn Anatomia on paras sarja mitä oon koskaan seurannut. Mulla oli pieniä ennakkoluuloja kun mä alotin ensimmäisen tuottarin katsomisen, mutta on se vaan niin hyvä. Aina tulee kaikkia uusia käänteitä ja super jänniä jaksoja joita sit jännittää ja itkee mukana :-D

Post A Comment