1 TAKKI, 3 ASUA

Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom

Vaikka meidän kaksion kaappitila pursuaa toinen toistaan ihanempia vaatteita, syyllistyn mä monesti samojen vaatekappaleiden toistokäyttöön. Saattaa kulua viikkokin, kun puen päivittäin päälleni samat housut yhdistäen niiden ympärille todella erilaisia asukokonaisuuksia. Etenkin syys- ja talviaikana takit on kuitenkin mun pukeutumisessa se juttu, joilla tykkään leikitellä aina mahdollisuuksien mukaan.  Viimeaikoina päällä on ollut yhä enemmän hieman näyttävämpiä katseenvangitsijoita ja statement-takkeja.

Tilasin Bubbleroomilta pari viikkoa sitten paketin, jossa oli esimerkiksi kovaan käyttöön tullut leo-takki. Nopeasti laajaa valikoimaa selaillessa ja tilausta tehdessä missasin monta vaatetta, jotka näin jälkeenpäin on jäänyt harmittamaan. Mulle käy nettikauppojen kanssa monesti niin, että löydän heti tilauksen lähdettyä kivoja vaatteita, jotka kummittelee mielessä pidemmänkin aikaa.

Bongailin kesän ja syksyn mittaan useista blogeista postauksia, joissa tietyn vaatekappaleen ympärille oli koottu asuja laidasta laitaan. Ajattelin heittää oman korteni kekoon ja laittaa samaan syssyyn kuvat kolmesta asukokonaisuudesta eri tilanteisiin; rentoon, hieman siistimpään sekä esimerkiksi kauppareissulle.

 

Ensimmäisenä yhdistin näyttävän leo-kuosisen takin rennosti farkkuihin ja neuleeseen. Näin 160 senttisenä olen saanut kuulla siitä, kuinka lyhyet ihmiset ei etenkään voi käyttää löysiä vaatteita sekä ylä- että alaosassa. Culottesien rakastajana ja kireiden vaatteiden vihaajana mä olen rikkonut tätä pukeutumissääntöä tuhat ja yksi kertaa. Onhan se tietysti totta, että tietyt vaatteet imartelee kroppaa aivan eritavalla ja tuo parhaita puolia esille, mutta mä olen aina mielummin ottanut ensin huomioon oman fiiliksen ja kokeillut miltä mun olo tuntuu esimerkiksi ne ei välttämättä niin imartelevat housut jalassa.

Jostain syystä mä tykkään tästä pussimaisesta asukokonaisuudesta paljon ja on mun mielestä kiva, ettei housut, paita eikä takkikaan ole kokonaan musta. Koska lämpötila on laskeutunut jo sen verran alas, niin olen käyttänyt nilkat peittäviä kenkiä. Jostain syystä rikkinäiset housut ei tunnu musta yhtä pahalta kuin se viima nilkoissa, jota pelkästään ajattelemalla saan heti kylmät väreet. Jotta asusta olisi tullut edes yhtään sirompi, olisi kenkävalinnan voinut tehdä toisin mutta hei, jos vedetään överiksi niin vedetään sitten kunnolla!

 

 

Toisena saman takin ympärillä on hieman siistimpi kokomusta asu, jonka normaalien pipojen ja kipparilakkien sijaan viimeistelin baskerilla. En voi sille mitään, että mulle tulee tästä enemmän ja enemmän mieleen mummi, joka on hattunsa kanssa viilettänyt muodin huipulla jo toistakymmentä vuotta.

Poolokaulus, kivat lahjeyksityiskohdat ja kiiltäväpintaiset nilkkurit toimi ainakin omasta mielestä tässä asukokonaisuudessa enkä olisi mitään mennyt muuttamaan näin jälkikäteen. Jos asusta olisi halunnut saada vielä hieman siistimmän, olisi farkut voinut toisaalta vaihtaa siistimpiin nahkahousuihin.

 

 

Viimeisenä todella rento kauppareissun asu, joka iltamyöhäisellä on usein jotain hupparin ja kangashousujen ja yövaatteiden väliltä. Mun mielestä on kiva, kun rennon hupparin yhdistää hieman siistimpään takkiin tai asuun. Näitä yhdistelmiä on näkynyt katukuvassa vaikka ja kuinka paljon ja se on ainakin omasta mielestä ihan sallittua, kunhan kuitenkin mennään hyvän maun rajoissa. En lähtisi näissä vaatteissa illalliselle tai mihinkään muuhunkaan siistimpään tilaisuuteen, mutta normaalit kauppareissut sun muut on kivempi hoitaa kun vaatteet antaa vähän periksi.

 

Mikä postauksen asuista oli sun lemppari?

Olisi myös kiva tietää mitä tykkäätte tämänlaisista postauksista, joissa vaatekappaletta esitellään samassa postauksessa useammassa eri asukokonaisuudessa? Mä olen itse tykännyt katsoa näitä blogeissa ja tekisin mielelläni useamminkin.


25 Comments
 • Avatar
  Tiia
  Posted at 11:03h, 09 marraskuu Vastaa

  Mä oon aina inhonnut näitä ”tietynlaiset ihmiset ei voi käyttää tietynlaisia vaatteita, asusteita tai kenkiä”. Itse olen myös 160 ja kuullut tuosta löysien vaatteiden käytöstä. Muutama muu huomio on myös sandaalit joissa on nilkkaremmi, koska se lyhentää jalkoja entisestään, sekä alipolven mekot on yksi ”ei lyhyille ihmisille” kuulema… Ja muodokkaat ihmiset ei saa käyttää napapaitoja tai tiukkoja housuja jne jne jne. Mitä väliä?! Eiks jokainen voi rokkaa just niitä vaatteita mistä ite tykkää. Itse en ainenkaa oo sovituskopissa ”ei vitsi ku näytän lyhyeltä tässä”, haloo mä olen lyhyt ja tykkään siitä, että olen lyhyt ja käytän just sellasia juttuja mun päällä mitkä näyttää mun mielestä hyvältä ja tuntuu mukavalta. Aamen:D

  Kivaa loppuviikkoa sulle!<3

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:42h, 09 marraskuu Vastaa

   No sanoppa muuta! Itselle ainaki tärkeintä että tunnen oloni hyväks niissä vaatteissa mitä mulla on päällä – yhtään miettimättä sitä saako joku näyttämään mut entistä lyhyemmältä.

   Samoin myös sinne <3

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:10h, 09 marraskuu Vastaa

  Vitsit miten upeita asuja, toi takki sopii sulle tosi hyvin! <3 :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:40h, 09 marraskuu Vastaa

   Kiitos kivasta kommentista! <3

 • Avatar
  J
  Posted at 11:34h, 09 marraskuu Vastaa

  Voihan ”toinen toistaan ihanempia”. Kaikkien bloggareiden suosikkilause

  En itse tykkää leo-kuosista mutta saat takin näyttämään hyvältä vika asu on mun lemppari, kauniita kuvia!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:39h, 09 marraskuu Vastaa

   Haha :-D Oon tosiaan yrittänyt olla käyttämättä näitä blogiklisee sanontoja kuten kotiuttaa, luottoneule (tai mikä nyt luottohomma onkaan) yms, mutta toisinaan ne vaan tulee ajattelematta :-D

   Kiitos paljon!

 • Avatar
  J
  Posted at 11:37h, 09 marraskuu Vastaa

  Höh, menipä teksti hölmön näköiseksi :D hymiöt hävisi väleistä

 • Avatar
  Linda
  Posted at 20:34h, 09 marraskuu Vastaa

  Siis toinen ehdottomasti! Ihanat housut ja baskeri pukee sua tosi kivasti :)
  Oon ite myös lyhyt ja ärsyttää ”lyhyet ihmiset ei voi pukeutua päästä varpaisiin löysiin vaatteisiin”, toi sun eka asu todisti väitteen ihan vääräksi. Kuljen siis tästä lähtien entistäkin ylpeämpänä mun mamajeansseissa ja isoissa takeissa! :D

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:16h, 09 marraskuu Vastaa

  Heippa, tuli mieleen kysäistä, että mistä mahdoitte löytää nykyisen asuntonne ja onko se siis yksityisen vai firman kautta? :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 23:53h, 09 marraskuu Vastaa

   Löydettiin tämä sattumalta vuokraovi.comin listoilta ja firman kautta :-)

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 10:17h, 10 marraskuu Vastaa

  Tykkään tosta vikasta asusta ihan kybällä, ihana! <3 Kiva postausidea myös :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 14:14h, 14 marraskuu Vastaa

   Ihana kuulla että tykkäät, pitää tällaisia siis toteuttaa myös jatkossa! :-)

 • Avatar
  M
  Posted at 14:12h, 10 marraskuu Vastaa

  Mistä ovat vikan kuvan housut?:)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 14:14h, 10 marraskuu Vastaa

   Housut on Bubbleroomilta ja linkattuina tohon toiseksiviimeseen tekstikappaleedeen jos haluat suoran linkin tuotteeseen :-)

   • Avatar
    M
    Posted at 23:04h, 10 marraskuu Vastaa

    Ei hitsi, miks mä en tota huomannut… Sori! Mut ihanaa kun jaksoit kummiski vastaa, sulla on ihana blogi ja vaikutat symppikseltä:) Sait just uuden lukijan!

    • Avatar
     Sara
     Posted at 14:12h, 14 marraskuu Vastaa

     Ei se mitään, se oli tuolla vähän piilossa muutenkin :-) Ihana kuulla ja kiitos tosi paljon! Toivottavasti pysyt mukana vielä kauan!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 16:20h, 10 marraskuu Vastaa

  Eka asu on ehdottomasti ihanin! Toi lätsä, farkut ja takki muodostaa niin söpön trion!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 14:14h, 14 marraskuu Vastaa

   Jostain syystä mäkin pidän ensimmäisestä asusta eniten! Jollain oudolla tapaa se miellyttää mun silmää, vaikka onkin vähän erikoinen :-D

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 00:31h, 13 marraskuu Vastaa

  Täällä toinen 160cm culottes housujen rakastaja ja tiukkojen vaatteiden vihaaja Enkä haluis olla yhtään pidempi!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 14:13h, 14 marraskuu Vastaa

   Musta tuntuu, että asenne ratkaisee eniten ;-)

 • Avatar
  jennika
  Posted at 21:32h, 13 marraskuu Vastaa

  moi sara! sattuukohan sulla olemaan tätä https://saraollila.indiedays.com/wp-content/uploads/sites/113/2016/05/IMG_0959.jpg mekkoa enää, toi kuva taitaa nimittäin olla suht vanha jo? mutta jos sulla on tää vielä ja joskus haluut päästä siitä eroon niin oisin tosi kiinnostunut! toi on kummitellut mielessä jo pitkään :-D

  • Avatar
   Sara
   Posted at 14:11h, 14 marraskuu Vastaa

   Ei ainakaan kaapissa ole enää, luultavasti oon myynyt sen jo :-/ Laitan pian kirpparikamat valmiiksi ja käyn läpi kellarin pahvilaatikot. Jos löytyy ni laitan sulle sähköpostia!

   • Avatar
    jennika
    Posted at 14:23h, 14 marraskuu Vastaa

    jees, kiitti paljon :-)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 08:42h, 14 marraskuu Vastaa

  Mistä toi ekan asun pikkulaukku on? Tosi kivan näkönen!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 14:12h, 14 marraskuu Vastaa

   Pikkulaukku on Loaviesilta :-) Tämän hetken lempparilaukku kaikessa kauneudessaan!

Post A Comment