TIISTAIN AJATUKSIA

 

Heippa!

Mä olen useamman päivän ajan pyöritellyt tekstejä luonnoksissa ja mitä pidempi tauko, sitä suurempi kynnys on julkaista mitään.  Mietin, pitäisikö kirjoitella vakavemmista asioista, vai ensin kertoa edes vähän kuulumisia. Pitäisikö mun kirjoittaa meidän tulevasta matkasta ja avata hieman syitä ja ajatuksia siitä, vai vaan lähteä sanomatta sen kummempia – tulettehan te kuitenkin huomaamaan lähdön ennemmin tai myöhemmin täällä blogin puolella.

Kirjotanko mä rahankäytöstä ja tavoitteellisesta säästämisestä, vai siitä impulsiivisesta kulutuksesta, joka on myös mulle aika tavallista. Entä diagnosoimattomasta masennuksesta jolle luultavasti näytettäisi vihreää valoa kunhan vaan saisin itseni puhumaan asiasta jollekin. Työuupumus – meidän duuni on niin monipuolista ja kivaa, että onko tämä edes mahdollista? Tuntuu että mä olen näitä kaikkia asioita käsitellyt täällä blogin puolella edes jonkun tekstin sivulauseessa ja aina tulee vaan negatiivista asiaa, mutta uskokaa tai älkää, näistä kaikista mun sisällä olevista käsittelemättömistä möykyistä huolimatta mä koen tällähetkellä olevani todella onnellinen ja asioiden menossa parempaan suuntaan. Kerroin Snapchatin puolella hetken mielijohteesta vähän senhetkisiä ajatuksia ja sain takaisin ison kasan viestejä, jotka antoi ymmärtää etten todellakaan ole yksin tässä tilanteessa.

 

 

Vaikka mulla on tuhat ja yksi asiaa tänne kerrottavana, niin päätin silti ottaa hieman pehmeämmän laskun takaisin blogimaailmaan (näin viikon jälkeen…tämä tuntuu todella pitkältä ajalta) ja kertoa vähän kuulumisia. Väsymys ja lyhyet päivät on vähän ristiriidassa keskenään, mutta eiköhän tämä  pienen totuttelun jälkeen ala rullaamaan paremmin. Tulevana lauantaina on Nellyn xmas hotel -bileet, joita on asukriiseilty päivä tai pari. Kaapista löytyy vaikka mitä, joten ehkä olisi parempi tutkia ne läpi ennen kauppojen kiertelyä. Toisaalta kaksiosainen kirjailtu housut ja bleiseri -setti houkuttelisi – näitä kun tuntuu kaikki kaupat ja nettikaupat olevan tällähetkellä pullollaan! Ennen lauantai-illan juhlimisia vietän nuorimman siskoni lanssa sisarusaikaa, nimittäin hänen fanittama poikaduo tulee keikalle Suomeen ja syksyllä syntymäpäiviä juhliessa hänellä oli ollut lahjatoive jo kauan etukäteen selvillä. Vauhdikas viikonloppu siis tulossa, mutta kerrankin on ohjelmassa jotain muuta kuin koti-iltaa ja elokuvia.

Mä menen nyt laittamaan itseäni valmiiksi ja lähden asioille vielä auringonpaisteen aikaan. Ihanaa tiistaita!

 


No Comments

Post A Comment