MY MORNING ROUTINES


Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Jokaisen aamurutiineihin kuuluu aina vähän erilaisia asioita ja tällöin aamut aikatauluttaa mahdollisesti erilaiseen järjestykseen. Mä olen siinä mielessä onnekas, että saan yöihmisenä hoitaa ärsyttävät aamut pois alta yleensä aika rauhallisissa merkeissä. Joskus heräillään samoihin aikoihin poikaystävän kanssa, jolloin sängyssä yhdessä sängyssä köllötellessä rima nousta on hieman korkeampi. Toisinaan hän on ehtinyt lähteä jo kouluun tai mulla on aikaisia menoja ja suoritan aamutoimet alusta loppuun yksinäni.

Mun aamutoimet on olleet samat jo vuosien ajan ja suoritan kaiken lähes päivittäin tässä järjestyksessä.

 

 

 

 

 

 

 

1. Huomenta! Ensimmäiset hetket mun päivästä menee sosiaalista mediaa selatessa. Someaddiktina katson läpi niin Instagramin, Snapchatin kuin parien seuraamieni blogien uusimmat tekstit, sekä vastaan mahdollisiin yön ja aamun aikana tulleisiin viesteihin. Pimeinä ja kiireettöminä aamuina mä saatan juuttua puhelimen ääreen pidemmäksikin aikaa. Kunhan olen saanut itseäni vähän hereille, suunnittelen päivän aikataulun kuntoon. Tsekkaan sähköpostit puhelimella ja vastaan niistä kiireisimpiin.

   

 

2. Saan aamusta paljon tehokkaamman laittamalla musiikin päälle. Fiiliksestä riippuen sieltä tulee joko relaxing morning -soittolista ja toisinaan jonkunlainen energialista kaikkine jumputuksineen.

    

 

3. Käyn suihkussa, pesen ja rasvaan kasvot sekä pesen ja puhdistan hampaat. Mulla menee aina tämän vaiheen jälkeen hetki ennen kuin syön aamupalaa, joten hampaiden pesu tuntuu luontevalta tehdä tähän väliin. Käytin todella pitkän aikaa normaalia hammasharjaa ja se tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Monien mun mieltä ahdistavien asioiden joukossa oli sähköhammasharjat, sillä mä kuvittelin leuan ja koko pään tärisevän inhottavasti sitä käyttäessä. Vaihdoin sähköhammasharjaan hetki sitten ja pienen totuttelun jälkeen mä olen alkanut tykkäämään tästä. Mulla on niin pieni suu, että vielä paikallaan olleet viisaudenhampaat ja hankalat paikat saa sirolla harjalla puhdistettua paljon paremmin ja tarkemmin! Paineentunnistustoiminnon avulla mä olen huomannut myös sen, että olen aikaisemmin harjannut hampaita aivan liian kovaa. Tämä on hälyttänyt mulle kerta toisensa jälkeen ja pikkuhiljaa opin kevyempään harjaukseen.

Jos päivän ohjelmaan kuuluu aamusali tai reippailut, niin teen sen yleensä tässä vaiheessa ennen kunnollista aamupalaa tai meikkiä.

 

 

4. Mun arkimeikin tekoon ei mene muutamaa hassua minuuttia enempää, joten duunaan kasvot päivää varten kuntoon luonnonvalossa ikkunan edessä kylpytakki päällä. On todella jännä, kuinka mullakin on se täysin sama arkimeikkirutiini jokainen aamu ja asiat tehdään samassa järjestyksessä. Pohjameikki, kulmat, huulet ja viimeistely :-D

 

 

5. Meikin jälkeen valitsen vaatteet – kiireettöminä aamuina saatan hengailla tosin useamman tunnin aamutakissa. Vaatteita valitessa saatan uppoutua uudelleen Instagramin maailmaan, sillä mä olen tallentanut sinne omasta mielestä kivoja asukokonaisuuksia, joista saatan aamuisin hakea jonkinlaista inspiraatioa. Etukäteen edellisenä päivänä suunnitellut vaatteet menee luultavasti aivan mönkään ja puen päälleni jotain päinvastaista mitä mulla on aiemmin ollut edes mielessä.

 

 6. Viimeisenä aamupala, joka riippuu aivan täysin sen hetkisen jääkaapin sisällöstä. Mä olen innostunut tekemään erilaisia chia-vanukkaita ja aamupalanäkkäreitä viimeaikoina, joten tällainen yhdistelmä on näkynyt aamupalapöydässä useampanakin päivänä. Heräämisestä aamupalaan saattaa kulua useampikin tunti ja tässä välissä mä yleensä juon sitruunavettä, niinkuin monesti muutenkin päivän mittaan.

Mitä sun aamurutiineihin kuuluu?


7 Comments
 • Avatar
  emzi
  Posted at 10:27h, 17 marraskuun Vastaa

  Rauhalliset aamut ovat kyllä parhaita :D tällä hetkellä istun poikaystävän luona nauttimassa elämästä ja lukemassa blogeja ilman kiirettä :D Parasta!

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 11:09h, 17 marraskuun Vastaa

  Pakko kommentoida että tällaisia postauksia on tosi kiva lukea – vaikka onkin yhteistyö, niin se ei korostu tekstissä. Monet onkin sanoneet että sulta on tullut paljon yhteistyöjuttuja ja kaivataan näitä ihan perusarkipostauksiakin… niin sitä vaan että tykkäsin! :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 16:06h, 17 marraskuun Vastaa

  Heippa!
  Näin suunhoidon ”ammattilaisena” (:D) kiinnitin huomioo tohon harjaspäähän! Sanoit että oot muutenki harjannut ehkä turhan kovaa aikasemminki, niin ehottomasti suosittelen vaihtamaan kaikkein pehmeimpään harjaspäähän, sensitiveen! Kaikki silikoniset härpäkkeet harjassa tekee vaan tuhoa hampaille ja on liian kova. Sitten ku on vaihtanut pehmeeseen harjaspäähän ja viikon harjannu sillä, huomaa sen eron jos kokeilee vanhaa uudestaa :D

  • Avatar
   Sara
   Posted at 17:36h, 21 marraskuun Vastaa

   Mä itseasiassa näitä kuvia ottaessa huomasin juurikin ton eron noiden harjaspäiden välillä! Käyttöön ottaessa en huomannut katsoa onko harjaspää pehmeä vai medium, vaikka aina olen normaaleja hammasharjoja ostaessa ollut tarkka juurikin sen softin kanssa :-D

 • Avatar
  Linda / Revontulipalo
  Posted at 16:20h, 20 marraskuun Vastaa

  Mä tallentelen kans instagramiin asuinspiraatiota! Tosi kätevä, kun siellä tulee koko ajan vastaan huikean tyylikkäitä ihmisiä ja kivoja asukokonaisuuksia :) Sun aamut kuulostaa muutenkin ihanalta.

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 22:26h, 27 marraskuun Vastaa

  Hei pakko kysyä tosta Bosen Soundlink Mini kaiuttimesta! Onko se hintansa väärti? :P Oon suunnitellu ostavani sen, mutten oo vielä osannu päättää. :D

  • Avatar
   Sara
   Posted at 23:36h, 27 marraskuun Vastaa

   Se on ollut tällasessa kaksiossa todella toimiva ratkasu ja helppo ottaa mukaan jos lähtee vaikka mökkeilemään. Ei oo oikeestaan mitään huonoa sanottavaa, eikä isompaa tai tehokkaampaa kaiutinta ole osannut edes kaivata :-)

Post A Comment