PAKOLLINEN KOLO TIETOKONEELLE MATKATAVAROISSA

Kaupallisessa yhteistyössä: ASUS

Passi on häveyksissä, matkan pysäkkeihin suunnitellaan parasta aikaa muutoksia mutta niinkuin Snapchatin puolella mainitsin, Aasia kutsuu meitä parin viikon kuluttua. Poikaystävän opiskeluissa on kuukauden matkan  mentävä lovi ja meidän reissuhakuharrastus tuotti tulosta halpojen lentojen bongaamisella. Tarkoituksena olisi kiertää kolme Aasian valtioa kuukauden aikana, mutta pitää katsoa mihin rahkeet riittää, sillä tahtoisin hetkeksi rentoutua ja asettua useammaksi viikoksi samaan paikkaan. Alunperin tarkoituksena oli ottaa useammat matkatavarat mukaan, mutta koska matkustetaan perilläkin paljon, niin ollaan harkittu säästösyistä pärjätä pelkillä käsimatkatavaroilla. Haasteen tähän tuo se, että meidän mukaan lähtee kuukauden vaatteiden ja kosmetiikan lisäksi myös useampi tietokone ja kilojen edestä kameratarvikkeita. Mulla on kaupallisen yhteistyön merkeissä saatu ASUS ollut jo useamman kuukauden ja tykkään tästä kovasti!

Mä käytän tietokonetta niin elokuvien katseluun, kuvien muokkaukseen kuin  ajan kuluttamiseen the sims 4 -pelin avulla. Ollaan useampaan kertaan istuttu alas kartat-sovelluksen eteen ja suunniteltu tulevaa reittiä Aasiassa. Tietokone kuuluu niihin päivittäisiin tarpeisiin, eikä sen karsiminen matkatavaroista käy kuuloonkaan, vaikka kalliin elektroniikan mukana kantaminen vähän jännittääkin. Tietokone on mulla mukana lähes kaikkialla minne menenkin, sillä hyötykäytän vähänkään pidemmät matkat julkisilla kulkiessa. Asus Zenbook flip S on hyvä siitä, että se on kevyt kantaa mukana ja tehot riittää pyörittämään kuvia ja pelejä vaikka aamusta iltaan.

 

 

Asus Zenbook flip S näyttö kääntyy siis 360 astetta, jolloin näppäimistö jää piiloon ja kosketusnäyttöä voi käyttää tablettimaisesti. Yleensä mä käytän kannettavaa ihan normaalissa muodossa, mutta välillä elokuvia katsellessa käännän näppäimistön taakse, jotta valot eivät häiritse leffaa. Windowsin käyttöjärjestelmään on kuukausien aikana ehtinyt tottua ja näytön väri- ja kontrastierot huomaa selvästi muihin koneisiin verrattuna. Oon myös tykännyt sormenjälkitunnistimesta, joka avaa tietokoneen hetkessä käyttövalmiiksi!

Tietokone on nykyään käytössä aktiivisesti päivittäin ja monet asiat hoituu isommalta näytöätäparemmin kuin kännykällä. Mun olisi ehkä pikkuhiljaa aika siirtää paperinen kalenteri koneelle, jotta se matkustaa mukana mihin ikinä menenkin! Edessä on siis järjestelmällistä pakkausta ja paljon kompromisseja tilan käytön suhteen!

 

 


7 Comments
 • Avatar
  Jusse
  Posted at 15:18h, 27 marraskuun Vastaa

  Oon harkinnut tässä jo jonkin aikaa uuden kannettavan ostamista, ja tää sun postaus sai mut kiinnostumaan tästä yksilöstä. Vaikuttaisi just sopivalta mun tarpeisiini, Asus kun on muutenkin tuttu merkki. Kiitos vinkistä! :)

  Saanko udella vielä, mistä näiden kuvien neulepaita on peräisin?

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 19:58h, 27 marraskuun Vastaa

  Oon kuullut kyllä paljon hyvää noista Asuksen koneista! Ihania kuvia ja oletpa kaunis sara<3

  mun blogissa ois kuvia ja youtube kanavalla myday -videota Lapin reissulta, video löytyy blogista :)

  https://plantifulmindj.blogspot.fi/

 • Avatar
  Aino
  Posted at 19:58h, 27 marraskuun Vastaa

  Mistä toi ihana neule?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 23:36h, 27 marraskuun Vastaa

   Se on BikBokista ja kuuleman mukaan tulossa kauppoihin nyt tälläviikolla! :-)

 • Avatar
  Minni
  Posted at 05:48h, 28 marraskuun Vastaa

  Ootko käynyt Aasiassa aikasemmin? Jos olet niin missä? Olis kiva lukee sellanen odotukset vs todellisuus postaus, et mitä kaikkee nyt odotat reissulta. Toinen osa reissun jälkeen sillä tyylillä, että mikä oli eritavalla tai yllätti sit ihan täysin.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 18:14h, 29 marraskuun Vastaa

   En oo käynyt Aasiassa aiemmin, joten tässä olis todella kiva postausaihe :-) Kiitos vinkistä!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 01:03h, 30 marraskuun Vastaa

  Viime joulun Aasiassa matkustaneena täytyy kyllä huomauttaa, että käsimatkatavaroilla (matkalaukku) kulkeminen on aika haastavaa, jos aiotte ihan reissata. Suosittelen rinkkoja, sillä paljon helpompaa liikkua rinkan kanssa kohteesta kohteeseen, kun esim täytyy varautua ettei kaikissa kylissä ole esim taksia.

Post A Comment