MIKSI? MIKSI? MIKSI? – 19 KYSYMYSTÄ

 

Miksi ilmaistilauksia ei koskaan osaa peruuttaa ajoissa?

Miksi tatuointitilanteessa jalka käy kramppaamaan tai käsi kouristelemaan, joka tuntuu lopulta paljon pahemmalta kuin itse tatuoiminen?

Miksi pankkikorttia on niin ”helppo” vinguttaa mutta käteiset säilyy rahapussissa kuukausia?

Miksi mä en aiemmin ole tajunnut tehdä lihakeittoa valmiista karjalanpaistilihoista?

Miksi nukun aina pienessä sykkyrässä sängyn kulmassa tyynyjen päällä?

Miksi kiinnitän nykyään asiakaspalvelutilanteisiin tuplasti enemmän huomiota ja pelkään kiukkupäivänä joutuvani Jodelin aasiakas-kanavalle?

Miksi vanhemmat ihmiset tuntuu nykypäivänä tarvitsevan enemmän ohjeistusta hyvistä käytöstavoista kuin nuoremmat?

Miksi mä tallennan Facebookissa tasty-videoita useamman päivässä enkä ole kuitenkaan koskaan noudattanut näitä reseptejä tarkalleen alusta loppuun?

Miksi toisen tekemä ruoka maistuu aina paljon paremmalta?

 

 

Miksi hiukset, vaatteet ja meikki näyttää paljon paremmalta ihon ollessa hieman päivettynyt?

Miksi talviaikaan on niin ylitsepääsemätöntä ajaa jalkakarvat kokonaan ja käyn läpi ainoastaan nilkat sekä polvet?

Miksi lentokoneen laskeutuessa kaikki ampaisee pystyyn, vaikka viimeisten rivien matkustajat saattaa joutua odottaa kymmenenkin minuuttia niskat vääntyneinä?

Miksi jumitun aina katsomaan turhanpäiväisiä reality sarjoja? (Tällähetkellä telkusta pyörii Bachelor in paradise…)

Miksi raitiovaunuihin ängetään sisään ennen kuin ihmiset on ehtineet sieltä edes ulos?

Miksi vessahätä iskee nollasta sataan heti kotiovesta sisään astuessa?

Miksi vaatekaappi on aina siisti tai sotkuinen, eikä mitään siltä väliltä?

Miksi kaikki epäonnenasiat, kuten pommiin nukkuminen, puhelimen näytön rikkoutuminen ja vesien tippuminen kahvilan markiisilta suoraan kameran päälle (siis oikeesti?!?) tapahtuu yleensä samana päivänä?

Miksi virallisten puheluiden hoitaminen vielä 20-vuotiaana on niin epämukavaa ja tilanteen hoitamiseen kirjallisesti käyttää mielummin viisinkertaisen ajan?

Miksi mun Instagramin tutki-sivusto on täynnä teethvids-käyttäjän videoita ja miksi niiden katsominen on niin kiehtovaa??

 

Sweater Zara / Jeans Nelly.com* / Shoes Vagabond*Beret Zara / Bag Loavies / Jacket House of Brandon

(*adlink)


10 Comments
 • Avatar
  Tiia
  Posted at 22:53h, 29 marraskuu Vastaa

  Viralliset puhelut… Tiia 20 vee käyttää äitiä jos vaan pystyy:DDD Se on vaan jotain niin hirveetä soittaa vaikka lääkäriin tai kampaajalle ”öö öö ai mitä haluun varata öö öö… Henkilötunnus ööö mikä se on” Hiki valuu ja kädet tärisee. Mikä siinä edes on niin vaikiaa!?:DD

  • Avatar
   Sara
   Posted at 00:03h, 30 marraskuu Vastaa

   No niimpä! Viimeseen asti yritän etsiä nettisivuilta live chat -asiakaspalvelua, kunnes lopulta on pakko ottaa luuri käteen ja soittaa! Nää tilanteet on puhelimessa tuplasti pahempia kun sama tilanne kasvotusten :-D

  • Avatar
   hilja
   Posted at 17:13h, 30 marraskuu Vastaa

   onneks niin monessa paikkaa on nykyään sähköinen ajanvaraus, parasta kun ei tarvitse puhelimeen sönkätä (tai lukea suoraan siltä paperilapulta, johon on kirjottanut koko puhelun valmiiksi).

 • Avatar
  Arkeni estetiikkaa
  Posted at 23:09h, 29 marraskuu Vastaa

  Haha itselläni varmaan puolet noista kysymyksistä myös ollut kerran jos toisenkin mielessä. Hyvä tietää ettei ole ainut kun näitä pohtii.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 00:04h, 30 marraskuu Vastaa

   Hauska tietää että näitä samoja asioita on joku toinenkin miettinyt :-D

 • Avatar
  Miksi
  Posted at 23:37h, 29 marraskuu Vastaa

  Miksi postauksesi jäljittelevät niin monesti siskosi postauksia?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 00:17h, 30 marraskuu Vastaa

   Harmi että näät asian näin ja harmi, että vertailuun otetaan aina minä ja Annika. Mä itseasiassa heitin tän postausidean mun siskolle kun palloteltiin ideoita enkä itse ollut ehtinyt vielä toteuttaa sitä. Tosiasiahan on se, että monet samanlaiset postaukset pyörii blogista toiseen ja näitä miksi-postauksia nyt on näkynyt yhdellä jos toisellakin.

   Koska oon meistä nuorempi, niin mun oletetaan matkivan Annikaa lähes kaikessa. Musta tuntuu kokoajan että pitää olla varuillaan, jos Annika on ehtinyt jo tehdä jotain ennen mua. Jos tilanne on toisinpäin niin asiasta ei jakseta nostaa samanlaista haloota. Ollaan siskoksia, ajatellaan monista asioista samalla tavalla ja tykätään samoista asioista. Kaikki ei nyt kuitenkaan automaattisesti ole matkimista ja se tuntuu olevan harmillisesti isompi ongelma teille kuin meille. :-)

   • Avatar
    omppu
    Posted at 12:30h, 30 marraskuu Vastaa

    et edes viimekski julkkaissut kommenttiani, jossa kysyin samaa asiaa sen jälkeen kun kopioit lähes suoraan annikan meidän koti numeroina postauksen :-) toivottavasti joskus keksisit jotakin omaa sisältöä.

    • Avatar
     Sara
     Posted at 12:58h, 30 marraskuu Vastaa

     Pakko nyt rikkoa sun kupla ja kertoa, ettei Annika ole valitettavasti ollut tämänkään idean takana. Ensimmäisiä koti numeroina-postauksia taisin lueskella Annan ja Sebastianin blogista silloin kun he bloggas ja tämä elämän numerointi on ollut suosittua muissakin tilanteissa. On ollut numerointia niin kodista, parisuhteesta, matkoista ja uskokaa tai älkää, jopa joulusta :-) Tarvittaessa voin heittää sulle listan linkkejä jos nyt vielä jokin kaivertaa, muuten toivotan mukavaa päivänjatkoa.

     Ps. Mulla on jäänyt (myös asiallisiakin) kommenttejä julkasematta, kun ne on uponnut muiden alle. En millään väitä etteikö sun kommentti olis ollu asiallinen, mutta ihan vaan selventääkseni mistä se julkasemattomuus mahto johtua.

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 18:13h, 30 marraskuu Vastaa

  Saanko pitkä-aikaisena lukijana toivoa sellaista rehellistä kuulumis –
  postausta, jossa kertoisit mitä sun elämään oikeasti kuuluu. Olen itse kadottanut lukijana sellaisen tarttumapinnan sun blogin lukemiseen viime aikoina kun postaukset on koostunut lähinnä yhteistyöpostauksista, (se on varmasti aina sellainen mielipiteitä jakava aihe). Ymmärrän, että niitäkin on tehtävä kun ammatikseen bloggaa ja haluaa siitä rahatuloja. Sun blogi on kuitenkin ollut mulle sellainen samaistuttava paikka niin kaipaan myös niitä muuta postauksia. En halua sanoa tätä pahalla vaan rakentavana palautteena. Toivon, että siellä on kaikki hyvin ja tuleva reissu on rentouttava :)

Post A Comment