OUTFIT: BLACK ON BLACK

 

En ole koskaan nauttinut paljastavista asuista – en arkipukeutumisessa, juhlapukeutumisessa enkä baaripukeutumisessa. Pienemmällä paikkakunnalla asuessa oli ok astua baariin rennommissakin vermeissä ja matalapohjaiset tennarit teki olosta vielä entistä mukavamman. Ei se siitä mihinkään ole muuttunut, sillä valitsen nykyäänkin mukavat juhlavaatteet pikkumekkojen sijaan. Kaupat on olleet viimeaikoina pullollaan erilaisia jakkupukuja kuoseilla tai ilman. Kokomusta sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen ja ilmettä on kiva freesata näyttävämmillä korvakoruilla tai punaisilla huulilla.

Oon aina yrittänyt kiertää kaikki mahdolliset paljettimekot mahdollisimman kaukaa ja miettiä  talvisin harkitusti mitä kuoseja päälleni puen. Värikkäät kukat ei omasta mielestäni sovi talven pukeutumiseen lainkaan, vaikka kesällä mä rakastankin kukkamekkoja kaikessa värikkyydessään. Pitkät hihat ja umpinaiset kengät tuntuu jonkinlaiselta kirjoittamattomalta säännöltä kun valitsen asua tähän vuodenaikaan. Elloksen kaupallisen yhteistyön pohjalta etsin tulevalle talvelle mukavan juhla-asun ja lopulta puin päälleni mustan rennomman mallisen jakun ja nahkahousut, jotka saa yhdessä yhdessä aikaan mukavan juhlavan ilmeen. Oon muuten käyttänyt näitä housuja viikon putkeen ihan vaan kotonakin, kun kerrankin löysin super mukavat nahkahousut, jotka ei kiristä tai purista mistään suunnasta! Jakun alle puin mustan nilkkapituisen mekon, jonka olisin sisätiloissa jakun riisuessa laskenut alas näkymään. Asun sopivuus riippuu tottakai täysin tilanteesta, mutta mä voisin nämä rytkyt päällä käydä siistimmissä juhlissa tai vaikka treffeillä.

Täydellisesti jalkaan sopivat mustat korot tulisi kuulua jokaisen kenkähyllyyn ja omani löysin vasta hetki sitten. Nämä on ollut käytössä niin arkikäytössä kuin siistimmissäkin tilanteissa ja sopii matalan koron ansiosta pidemmillekkin kävelyreissuille.

Jos mä en tunne vaatteissa oloani hyväksi, niin fiilis menee samantien epämukavaksi. En halua juhlissa tai baaritilanteissa miettiä miten päin voin olla tai koska täytyy varoa.

Minkälaista juhlapukeutumista te suositte?

 


6 Comments
 • Avatar
  Petra
  Posted at 21:03h, 07 joulukuun Vastaa

  Ihania kuvia <3

  • Avatar
   Sara
   Posted at 08:44h, 10 joulukuun Vastaa

   Kiitos Petra! xx

 • Avatar
  Maria
  Posted at 13:07h, 08 joulukuun Vastaa

  En itsekään ollenkaan pukeutua paljastavasti, aina päällä joku neule jossa korkea poolokaulus :—) en näe mitään järkeä, miksi pitäisi paljastella. Itse varsinkin olen rintaa omaava, joten sitä suuremmalla syyllä mielummin annan sen näkyä muotona vaatteiden laskeutumisessa, kuin tiskillä tyrkyllä.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 08:44h, 10 joulukuun Vastaa

   No niimpä, tietenkään yhtään vähättelemättä niitä jotka sillä tyylillä tahtoo pukeutua :-) Omasta mielestä olo on vaan paljon mukavampi sillon kun tietää ettei esimerkiksi vilautteluvaaraa ole!

 • Avatar
  Melina
  Posted at 20:24h, 08 joulukuun Vastaa

  Mistä noi kengät on? Aivan super hienot!! :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 04:13h, 09 joulukuun Vastaa

   No eikö olekin, ja kaiken lisäks tosi mukavat jalassa! Noi on Nelly.comista :-)

Post A Comment