TERKUT THAIMAASTA

 

Huomenta Thaimaasta!

 

Muutaman päivän vapaat on ehdottomasti virkistänyt mieltä ja ajatukset on olleet kaikkialla muualla kuin blogissa. Ajauduttiin lopulta Bangkokissa ja Surat Thanilla vietettyjen öiden jälkeen Koh Phanganiin, jossa näillänäkymin tullaan viettämään myös Joulun pyhät. Voin samalla puuta koputtaen kertoa, että kaikki on tähän mennessä sujunut vähän liiankin hyvin ja ollaan vältytty sen suuremmilta ongelmilta.

Mun odotukset Thaimaata kohtaan oli lähinnä sitä, mitä matkafirmat antaa esitteissä olettaa. Kirkasta turkoosia vettä, vaaleita hiekkarantoja, aurinkoa ja tottakai hyvää ruokaa. Bangkok ei ainakaan ensimmäisen yön aikana vakuuttanut mua upeudestaan ja päätettiin antaa kaupungin hautua vielä mielessä jonkinaikaa. Jos vielä paluumatkalla tammikuussa tuntuu siltä, niin annetaan sille silloin uusi mahdollisuus. Jos multa kysyttäisi, niin jäisin näille leveyspiireille vaikka pidemmäksikin aikaa asumaan. Nautin siitä, että jopa tällainen vilukissa pärjää lyhythihaisissa vaatteissa vuorokauden ympäri.

Meidän reittisuunnitelma meni alunperin Bangkokin ja Thaimaan pienempien saarten kautta Malesian Langawiin, josta oli tarkoitus suunnata Balille uudenvuoden juhlia varten. Koukkaus Malesiaan olisi kestänyt puolitoista vuorokautta (niin millä järjellä??) ja se olisi rokottanut lompakkoa useamman viikon budjetin verran, joten  päädyttiin ainakin näillänäkymin jatkamaan matkaa Thaimaasta suoraan Indonesiaan. Ollaan yritetty kiertää suurimmat turistirysät kaukaa ja onnistuttu löytämään hotelleja vähän syrjäisemmiltä rannoilta.

Laukku on täynnä bikineitä ja oversize-paitoja, iho on kostean ilman vuoksi normaaleista talvikuukausista poiketen todella pehmeä, oon jaksanut kantaa reppuja, jotka on ainakin puolet mun omasta painosta, thaikku ruoka on vaan niiiiin hyvää ja tällainen aivojen narikkaan jättäminen sopi juuri tähän kohtaan mainiosti. Viiden tunnin aikaero on tehnyt pienen tempun ja ennen reissua korjattu unirytmi heittelee taas suuntaan ja toiseen.

 

Löydettiin ihanan pieni hotelli, johon yritetään käydä bookkaamassa vielä yö tai pari lisää. Lähdetään tänää kiertelemään saarta skootterin kyydissä ja venaillaan pilvien takaa pilkottavaa aurinkoa. Alan nyt jatkossa päivittämään meidän reissusta vähän tiheämpään tahtiin, joten pysykää siis mukana!


21 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 08:34h, 19 joulukuun Vastaa

  Suosittelen doi inthanon vuorelle roadtrippaamista! :)

 • Avatar
  Essiiiii
  Posted at 10:30h, 19 joulukuun Vastaa

  Mitä nää kuvat on…… Oon vähän järkyttynyt.

  • Avatar
   Sara
   Posted at 19:59h, 19 joulukuun Vastaa

   Jos bikinit ja t-paita järkyttää sun mieltä niin kannattaa varmaan hetken aikaa pysytellä poissa täältä…on nimittäin varmasti tulossa kuvia uimapuku tai bikinit (ilman tota t-paitaa) päällä kun niissä tulee täällä chillattua lähes vuorokauden ympäri :-)

 • Avatar
  N
  Posted at 10:55h, 19 joulukuun Vastaa

  Suosittelen kyllä antamaan Bangkokille vielä mahdollisuuden. Varsinkin night marketit ja Asiatique on jääny itsellä mieleen. Olin tosiaan viime keväänä muutaman kuukauden Bangkokissa ja se kyllä vaatii totuttelua, mutta rakastuin siihen sitten ihan täysin.
  Kivaa reissua! :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 19:55h, 19 joulukuun Vastaa

   Hei me käytiin just tuolla Asiatiquessa ja oli ihan kiva paikka! Eiköhän meillä riitä päivä tai pari ja käydään vielä antamassa sille uusi mahdollisuus :-)

 • Avatar
  Mari
  Posted at 14:28h, 19 joulukuun Vastaa

  Ihania kuvia! Tämä postaus sai kyllä jo ennestään korkealla huitelevan matkakuumeen nousemaan vielä entisestään. Itsekin olen haaveillut reppureissusta Thaimaaseen ja sinne suunnalle Aasiaa jo jonkun aikaa. Jospa tämä haave vielä joku päivä tässä toteutuisi. Ihanaa reissua teille :)

 • Avatar
  KukkahattutätienVihollinen
  Posted at 00:35h, 20 joulukuun Vastaa

  Naurettavaa, että vuonna 2017 joku kehtaa kommentoida sitä, että on t-paita ja bikinit päällä kuvissa. Eiköhän tähän aikakauteen kuitenkin jo ole kaikki nähty ja livenä tämäkin ihan arkipäivää rannoilla, yms. Suosittelen vastaajaa välttelemään rantoja lopun elämäänsä. Ja oletpas Sara todella kaunis kuvissa :)

 • Avatar
  KukkahattutätienVihollinen
  Posted at 00:35h, 20 joulukuun Vastaa

  Naurettavaa, että vuonna 2017 joku kehtaa kommentoida sitä, että on t-paita ja bikinit päällä kuvissa. Eiköhän tähän aikakauteen kuitenkin jo ole kaikki nähty ja livenä tämäkin ihan arkipäivää rannoilla, yms. Suosittelen vastaajaa välttelemään rantoja lopun elämäänsä. Ja oletpas Sara todella kaunis kuvissa :)

 • Avatar
  A
  Posted at 10:22h, 20 joulukuun Vastaa

  Mistä toi Colorado paita on?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 21:35h, 20 joulukuun Vastaa

   Paita on Brandy Melvillestä :-)

 • Avatar
  Minna
  Posted at 14:36h, 20 joulukuun Vastaa

  Lähdittekö reissuun käsimatkatavaroilla vai päätittekö ottaa ihan ruumaan menevät rinkat mukaan? :) Ihanaa lomaa teille, nauttikaa ja seikkailkaa! :)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 21:35h, 20 joulukuun Vastaa

   Otettiin ruumaan menevät rinkat ja lisäksi normaalikokoiset reput käsimatkatavaroihin :-) Kiitos paljon, nautitaan varmasti!

 • Avatar
  Bali
  Posted at 18:53h, 20 joulukuun Vastaa

  Jos haluaa nauttia auringosta, ei kannata suunnata balille ihan nyt. Satutte muuten sinne pahimpaan sadeaikaan, siellä on ainaki nyt ollu ihan hirveet sateet päivästä toiseen.. :( Ihana paikka kylläkin muuten!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 21:37h, 20 joulukuun Vastaa

   No eipä täällä Thaimaassakaan oo kovin aurinkoisia ilmoja ollut, plaah! Onneks on reissusuunnitelmat vielä auki niin ehtii vaihtaa kohteita vielä useampaankin kertaan :-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 19:30h, 20 joulukuun Vastaa

  Voitko kertoo/näyttää vähän postauksessa että millasta vaatetta oot pakannu sinne reissuun kun itelläkkin on Aasia edessä mutta mulla ei oo mitään hajua mitä ottaisin mukaan ja kuinka paljon rinkkaan bikinien lisäks tietty!!

  • Avatar
   Sara
   Posted at 21:37h, 20 joulukuun Vastaa

   Hyvä idea, voin tottakai! :-) Toteutan ton vielä reissun aikana!

 • Avatar
  Annika
  Posted at 22:17h, 20 joulukuun Vastaa

  Moi! Mistä tuossa yhdessä ig kuvassa oleva puna-valko raidallinen mekko on?:)

  • Avatar
   Sara
   Posted at 12:34h, 21 joulukuun Vastaa

   Se on Helsingin Aleksanterinkadun H&M aleista löydetty about viikko sitten :-)

 • Avatar
  Anna
  Posted at 11:09h, 21 joulukuun Vastaa

  Heippa! Siis mun mielestä nää kuvat on aivan IHANIA.
  Ihana seurata teidän reissua!
  Mutta mua kiinnostaa, että mitä meikkejä oot ottanu mukaan ja ootko käyttäny siellä esim meilkivoidetta päivittäin?
  Vai ootko huomannut jo nyt että jotkut tuotteet on ollut turha ottaa mukaan?
  Mä siis itse aina kamppailen reissuun lähtiessä tän meikki asian kanssa, enkä oo vieläkään keksinyt hyvää meikkivoidetta tollaiseen ilmastoon, vinkkejä?

  • Avatar
   Sara
   Posted at 12:34h, 21 joulukuun Vastaa

   Hei kiitos paljon! xx

   Mä otin mukaan astetta tummemman CC-voiteen ja aqualan-rasvaa, joita yhdistämällä saa sekotettua ruskettuessa sen oman ihon sävyyn. Toi cc voide ei oo kovin peittävää ja rasva laimentaa sitä entisestään, mutta jos tarvii pelkkää tasotusta eikä peittoa ni toi on siinä tilanteessa hyvä vaihtoehto! Toi yhdistelmä kosteuttaa ihoa myös aika mukavasti ;-) sen lisäks otin peitevoiteen, aurinkopuuterin ja kulmavärin, ja koen että siinä on meikkiä ainakin mulle tarpeeksi. Noilla pääsee tosi pitkälle ja meikittömiin päiviin kannattaa ottaa mukaan joku kirkas huulipuna jolla saa freesattua ilmettä tosi mukavasti! Enemmän ruskettuessa jätän varmaan pohjameikin pois.

   Ihanaa tulevaa reissua!

 • Avatar
  Laura
  Posted at 10:56h, 23 joulukuun Vastaa

  Moikka! Oli pakko kommentoida, että hyvä valinta jättää Langkawi välistä. Pari vuotta sitten lennnettiin sinne Singaporesta pariks päiväks ja paikka ei kyllä säväyttänyt millään lailla. Varsinkin jos on reissaillut yhtään enempää, niin sillä paikalla ei oo oikeen antaa mitään muutakun peruturistimenoa. Päädyttiinkin reissaamaan päiväks Koh Lipelle, joka on Thaimaan puolella ihana pieni saari. Ollaan itse lähdössä tammikuun loppupuolella katsastamaan Sri Lanka ja sit tutumpana kohteena Thaimaa. Kiva seurata teidän reissua tä

Post A Comment